Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
merginos, tai pas kuria adata mano? ievushka ar saulytte?
Atsakyti
QUOTE(vasarėja @ 2008 11 09, 19:45)
merginos, tai pas kuria adata mano? ievushka ar saulytte?

Pas mane nėra. Ėmiau tik tų, su kuriomis tariausi smile.gif
Atsakyti
Zhuvycia, kokia tu greita wub.gif Sveikinu sulaukus mažiukės Konstancijos wub.gif wub.gif Saldaus jums pienelio ir ramaus miegelio 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif kaip sekasi darbuotis g.gif
Kaip toli tas penktadienis doh.gif
Atsakyti
labas rytas

Ką tik gavau siuntinuką su akytėm ir adatom clap.gif

Klaipėdietės kada susibėgam į mini meetą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 10 lapkričio 2008 - 10:18
Gėda prisipažinti - aš tik šiandien pradėjau blush2.gif blush2.gif Bet jau antrą etapą baiginėju ax.gif Gal ir spėsiu pasivyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2008 11 10, 12:00)
Gėda prisipažinti - aš tik šiandien pradėjau blush2.gif  blush2.gif Bet jau antrą etapą baiginėju ax.gif Gal ir spėsiu pasivyti g.gif

PAsivysi pasivysi, jei skirti kokią dieną daugiau laiko, tai visus mechaninius darbus atlikti neilgai tetrunka. Va prie veidelio tai biški reikia pasikrapštyti ilgėliau, bet koks malonumas wub.gif wub.gif wub.gif

Ačiū už sveikinimus visoms visoms user posted image
Mergytė mano ramutėlė kaip debesėlis, kol kas netrukdo nei biški siūti meškinų user posted image
Atsakyti
Siuvu ir burbuliuoju sau patyliukais "ir velnias mane nešė į tą galerą?" doh.gif Nemėgstu aš siūti, oi kaip nemėgstu schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 10, 10:17)
labas rytas

Ką tik gavau siuntinuką su akytėm ir adatom clap.gif

Klaipėdietės kada susibėgam į mini meetą?

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2008 11 09, 08:09)
Labas rytas. Gugiliuk, ko stresini. Mes čia vosos geros pukuotos smile.gif
Marinčikas lyg ir nesikandžioja, pataikiau ane lotuliukas.gif

oi laukiu savu akyciu.. blush2.gif nu pas mus kaime pastas tai nusišaut belieka .... doh.gif doh.gif doh.gif bet nieko tikiuosi kad jau ryt turėsiu ir galėsiu damušt iki iki galo....
Atsakyti
O aš suku ratus aplink galvytę ir... nieko nedarau... ax.gif Akys jau yra, ausys - yra, bet burnytę bijau net pradėti siuvinėt... nes imsiu ir sugadinsiu... doh.gif
Nekokia, nekokia iš manęs rankdarbiautoja su adata... Už tai mano meškis ir jokių kelnyčių-suknyčių neturės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2008 11 10, 14:14)
O aš suku ratus aplink galvytę ir... nieko nedarau...  ax.gif Akys jau yra, ausys - yra, bet burnytę bijau net pradėti siuvinėt... nes imsiu ir sugadinsiu...  doh.gif
Nekokia, nekokia iš manęs rankdarbiautoja su adata... Už tai mano meškis ir jokių kelnyčių-suknyčių neturės  lotuliukas.gif

Aš dėl kelnyčių-suknyčių irgi abejoju. Pasiūti tai mokėčiau, bet kažkaip man mielesni jie "nuogi" smile.gif Bet užtad kiekvienas turės kokį nors aksesuarą ir savo istoriją mirksiukas.gif
Atsakyti