Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ievuschka @ 2008 11 08, 17:34)
Zhuvycia-matau esi  smile.gif  Sveikinu sugrįžus  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Žiūriu-mažulėlę, gražulėlę, šviežutėlę Konstanciją turi!!!
Sveikatos ir gerų nuotaikų jums visiems!!!

Na ką -prie darbų?  lotuliukas.gif

Aš prie galvos niekaip neprieinu, nepradedu dar bruožų formuoti  doh.gif  Kitais darbais užsiėmus... Taip kad Zhuvycia kaip irnieko nepraleido  mirksiukas.gif
Aš iš viso pavydžiu jai tokios spartos, viską ji suspėja (mačiau ir kitose temose gražių darbų pridariusi). Reiktų iš tavęs pasimokyt, kaip planuot savo laiką!!!  mirksiukas.gif

Aha, tai apie ką mes čia...
O, visai nieko ir nepraleidau, nebent tik mini mytą smile.gif
Na gerai, pradėsiu viską iš pradžių. Gi antradienį dar spėjau čia parašyti, perskaityti viską apie vokus ir ausytes, na, tada susikrovėm su vyru ir išvažiavom į Kauną. Kol patekom į priimamajį (mat, atvažiavau gi be jokių skausmų, šiaip sau tik, tai niekas neskubėjo priimti), kol užpildė paskui visus dokumentus ir paguldė į paprastą palatą... Vyras jau atsisveikino eiti, atsibučiavom tik oi blink.gif , kažkas atsitiko man... Dar biški palaukėm, ai, nieko tokio ir vyras išėjo. Nespėjo jis iš Kauno atvažiuoti iki Elektrėnų, o Konstancija jau kriuksėjo man pašonėj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Visa istorija truko 45 minutes, kaip jum, a? Tai labai liūdėjau, kad negalėjau pailsėti iki gimdymo ligoninėj, bet užtad pasiprašiau po to kad palaikytų biški ilgiau mne, ir šiandien jau grįžome namo. Valiooo, galėsiu vėl lipdyti savo meškiukus. Jau kad prikūriau eskizų ligoninėj, kad prikūriau meškiukų gimimo istorijų doh.gif
Gaila, kad IV etapas tik po savaitės, na, bet iki to laiko padarysiu gražius snukučius ir aksesuarus meškiukam smile.gif

Ačiū visom už linkėjimus man lengvai ir greitai pagimdyti, taip ir padariau, nors taip bijojau, taaaip bijojau blink.gif

Ievushka, o laiką planuoju tai aš labai paprastai: suplanuoju visus vaikus vyrui ant kupros ir siūnu sau meškius lotuliukas.gif Nors dabar, kai jau nebeturiu sunkaus pilvo, bus sunkiau atsikrakmolinti, nebeturėsiu pateisinamos priežasties, teks darbuotis tik naktimis dabar.

Na, tai prie darbo visos drinks_cheers.gif

Oi, tiesa, nors čia viiisai ne į temą, bet įdedu savo mažiukės ir ją labai mylinčių sesių bei broliuko nuotraukas. JUk, kaip ne kaip, Konstancija pareguliavo čia meškiukų siuvimo tempus mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 08 lapkričio 2008 - 22:21
wub.gif wub.gif kokia sauni seimynele smile.gif
Sveikinu su mazyte 4u.gif
Gaila, kad IV etapas tik po savaitės, na, bet iki to laiko padarysiu gražius snukučius ir aksesuarus meškiukam
Ale tu ir duodi doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 08, 23:19)
Ačiū visom už linkėjimus man lengvai ir greitai pagimdyti, taip ir padariau, nors taip bijojau, taaaip bijojau  blink.gif

tai negi manei kal siaip sau linkejom mirksiukas.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 08, 23:19)
Oi, tiesa, nors čia viiisai ne į temą, bet įdedu savo mažiukės ir ją labai mylinčių sesių bei broliuko nuotraukas. JUk, kaip ne kaip, Konstancija pareguliavo čia meškiukų siuvimo tempus  mirksiukas.gif

Na ir saunus pabiruciu burelis, linkim visiems augti, dideti, stipreti, teveli ir mama uzaugus pavaduoti 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 11 08, 23:28)
wub.gif  wub.gif kokia sauni seimynele smile.gif
Sveikinu su mazyte 4u.gif
Gaila, kad IV etapas tik po savaitės, na, bet iki to laiko padarysiu gražius snukučius ir aksesuarus meškiukam
Ale tu ir duodi doh.gif

Rulle, tavo tempai taigi irgi ne iš prastųjų mirksiukas.gif Man kai kas galvą apsuka, tai jau kliūčių jokių nebepaisau lotuliukas.gif

QUOTE(net_nzn @ 2008 11 08, 23:32)
tai negi manei kal siaip sau linkejom  mirksiukas.gif
Na ir saunus pabiruciu burelis, linkim visiems augti, dideti, stipreti, teveli ir mama uzaugus pavaduoti  4u.gif  ax.gif

Ačiū labai už linkėjimus. To ir siekiam, kad užaugę mus pavaduotų, tai dabar visus kasdien diržu, diržu plakam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Zhuvycia tu nereali wub.gif sveikinu tave ir tavo visą šeimą su tokiu grožiu , Konstancija labai gražutė wub.gif , o šeimyna jūsų nuostabi, ramių naktų ir daug saldaus pienelio mažylei ir tau sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Zhuvycia!!! Sveikinu su mazaja Konstancija! Kokia grazi tavo seimynele wub.gif wub.gif wub.gif
O del meskiuku - neskubek! Viska suspesime mirksiukas.gif
Atsakyti
Zhuvycia kuo didžiausi sveikinimai tau ir tavo nuostabiai šeimynėlei
user posted image
( gal išduosi iš kur tu tike kantrybės imi?)

Atsakyti
Zhuvycia, sveikinimai su žavios šeimynėlės papilnėjimu wub.gif ir sugrįžus į virtualų meškomanių būrį 4u.gif
Atsakyti
Zhuvycia, nerealioju, tu mūsų, su stebuklėliu Tave 4u.gif Aukit sveikos.
Atsakyti
Zhuvycia, na ir šaunuolė!

Kiekvienam gimusiam angelui Dievas užrašo ant delno LAIMĘ,
ant lūpų palieka MEILĘ,
širdy- TIKĖJIMĄ,
akyse-VILTĮ.
LAI JUS VISUS VISADA GLOBOJA MAŽAS ANGELIUKAS angel.gif
Atsakyti
Zhuvycia, didžiausi sveikinimai sulaukus mažutės princesės wub.gif Apie tokią šeimyną daugelis tik pasvajoti tegali, jūs labai lamingi žmonės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi, ačiū mergytės visoms visoms, kaip malonu skaityti visų sveikinimus ir likėjimus.
O aš šiandien jau prisėdau prie galvytės vėl. Labai man patiko, jaučiausi tikra skulptorė smile.gif Bet jūs man pasakykit, kaip jums pavyksta prisiūti ausytes prie tos "akmeninės" galvytės. Man tai buvo baisiai sunku ir nepavyko visiškai paslėpti siūlių unsure.gif
Bet užtat nosytę vaškuoti koks kaifas thumbup.gif Aš nudojau paprastą plytelę elektrinę, galima gi ir žvakės liepsną, ar taip Im-bear? Biški vaškinę žvakutę pakaitinau, paterliojau nosytę, dar paterliojau ir galvoju - šakės, nuterliojau čia viską. Bet paskui pakaitinau pačią nosytę ir viskas kuo puikiausiai išsilygino. Padariau du sluoksnius, o kiek reikia, Im-bear?
Po to dariau vokus - smulkiais dygsniukais prisiuvau prie suveltų vokelių mažiukus medžiagytės gabaliukus, paskui ištraukysiu siūliukus ir žiūrėsiu, kas gausis. Dar nebaigiau, kai padarysiu papasakosiu. Mat, aš bandau daryti berniuką, tai man blakstienų nereikia nei riestų, nei ilgų nei juodų biggrin.gif

Štai, ataskaita baigta cool.gif
Atsakyti