QUOTE(Coccinela @ 2008 11 07, 16:23)
Na va, kokia Inesa gražuolė
Va, man įdomu, kaip ten snukutis taip išformuotas? jis apkirptas?
Va, man įdomu, kaip ten snukutis taip išformuotas? jis apkirptas?
Coccinela, aciukas! O snukutis - taip, apkirptas )))
QUOTE(Žiurbutis @ 2008 11 07, 16:26)
Im-bear, tavo temelėj jau rašiau, kad Inesa labai graži, bet ir čia pasikartosiu
Jau kaip nuskils kažkam ...
Jau kaip nuskils kažkam ...
Žiurbutis, dekui. Juokiuosi, kad gaila, kad pati konkurse nedalyvauju
QUOTE(gerapanycka @ 2008 11 07, 16:34)
na ir meškeliukes gražumas
Dar turiu klausimuką - o gal galima i meškiuką kimšti jo paties kailiuko? na tik tų pūkučių be medžiagos..
...ar galva atlaikys jei padarysiu savo meškiuką šiek tiek minkštesnį, skystesnį? na ne visai tokį kietai pilną..
Dar turiu klausimuką - o gal galima i meškiuką kimšti jo paties kailiuko? na tik tų pūkučių be medžiagos..
...ar galva atlaikys jei padarysiu savo meškiuką šiek tiek minkštesnį, skystesnį? na ne visai tokį kietai pilną..
Skaitosi, kad tai neprofesionalu - kimsti i meskiuka atraizas ir t.t. Kolekciniams zaislams viskas turi buti ciki ))) O kai siuvi sau - tai nors vata galima prikimsti (tik su ja skalbti blogai - labai ilgai dziusta )
Galva turi buti prikimsta labai-labai kietai (beveik kaip akmuo) nes kitaip negalesi gyvo zvilgsnio suformuoti, nes nosies issiuvineti, nei snukio suformuoti. O dar jei blogai prikimsta galva, tai su laiku gali atsirasti joje tusciu vietu ir negraziai jis atrodys. O del kuno, ranku, koju - galima ir minkstai - bet butinai tolygiai
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 07, 16:39)
Kokia nuostabi Inesa, plaukučiai sušukuoti, padažyti ir sijonėlis pūstas
paukščiukas, aga, ji tokia - pamaiva
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 07, 17:09)
Inesa nuostabi
Naktibalda,
QUOTE(Zydryne @ 2008 11 07, 17:11)
Inesa atrodo tokia švelni kaip pūkelis
Na bet mūsų modelio rankų ilgumas jaučiu galės meškučiai keturiomis ropoti
Žinot, o mes uodegytės meškiuko nepamiršome?
Na bet mūsų modelio rankų ilgumas jaučiu galės meškučiai keturiomis ropoti
Žinot, o mes uodegytės meškiuko nepamiršome?
Dekui )))
Rankos pas klasikinius meskiukus ilgoki, man labiau trumpesnes rankos patinka - bet nuo to Inesos nepradesiu maziau myleti )))
O del uodegites - na cia pagal nora (neprivaloma detale) Musu iskarpoje jos nebuvo )))