Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Coccinela @ 2008 11 07, 16:23)
Na va, kokia Inesa wub.gif gražuolė
Va, man įdomu, kaip ten snukutis taip išformuotas? jis apkirptas?

Coccinela, aciukas! O snukutis - taip, apkirptas )))

QUOTE(Žiurbutis @ 2008 11 07, 16:26)
Im-bear, tavo temelėj jau rašiau, kad Inesa labai graži, bet ir čia pasikartosiu  wub.gif
Jau kaip nuskils kažkam ...  biggrin.gif

Žiurbutis, dekui. Juokiuosi, kad gaila, kad pati konkurse nedalyvauju lotuliukas.gif

QUOTE(gerapanycka @ 2008 11 07, 16:34)
na ir meškeliukes gražumas bigsmile.gif 
Dar turiu klausimuką - o gal galima i meškiuką kimšti jo paties kailiuko? na tik tų pūkučių be medžiagos.. 
...ar galva atlaikys jei padarysiu savo meškiuką šiek tiek minkštesnį, skystesnį? na ne visai tokį kietai pilną..  blush2.gif

aciuks.gif
Skaitosi, kad tai neprofesionalu - kimsti i meskiuka atraizas ir t.t. Kolekciniams zaislams viskas turi buti ciki ))) O kai siuvi sau - tai nors vata galima prikimsti (tik su ja skalbti blogai - labai ilgai dziusta doh.gif )
Galva turi buti prikimsta labai-labai kietai (beveik kaip akmuo) nes kitaip negalesi gyvo zvilgsnio suformuoti, nes nosies issiuvineti, nei snukio suformuoti. O dar jei blogai prikimsta galva, tai su laiku gali atsirasti joje tusciu vietu ir negraziai jis atrodys. O del kuno, ranku, koju - galima ir minkstai - bet butinai tolygiai cool.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 07, 16:39)
Kokia nuostabi Inesa, plaukučiai sušukuoti, padažyti ir sijonėlis pūstas

paukščiukas, aga, ji tokia - pamaiva wub.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 07, 17:09)
Inesa nuostabi

Naktibalda, aciuks.gif

QUOTE(Zydryne @ 2008 11 07, 17:11)
Inesa atrodo tokia švelni kaip pūkelis  smile.gif

Na bet mūsų modelio rankų ilgumas  blink.gif  jaučiu galės meškučiai keturiomis ropoti  biggrin.gif
Žinot, o mes uodegytės meškiuko nepamiršome?  smile.gif

Dekui )))
Rankos pas klasikinius meskiukus ilgoki, man labiau trumpesnes rankos patinka - bet nuo to Inesos nepradesiu maziau myleti )))
O del uodegites - na cia pagal nora (neprivaloma detale) Musu iskarpoje jos nebuvo )))
Atsakyti
Na jos neįmanoma nemylėti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 07, 10:05)
Labas rytas!  4u.gif
Kaip praėjo susitikimas? Gaila, kad negalėjau atvažiuoti  doh.gif - bet siūlau padaryti meetą gathering.gif, kai visos meškiukus pabaigsime  wub.gif  Atsinešite meškiukus su savimi, juos apžiurėsime draugiškai )))))

Dėl tokio susitikimo ir aš iš Kauno atlėkčiau tongue.gif

QUOTE(saullute @ 2008 11 07, 14:00)
Akyciu yra 8 ir 10mm, pagrinde 10mm., I Kauna keliaus pas fukuotukaf, tai galiu jums kartu ideti, daugiau nezinau kas is kauno.
I Klaipeda, Mazeikius ir Siaulius jau iskeliavo.  mirksiukas.gif
Manau,kai pabaigsim savo meskius arba pasidarys jie panasus i meskiukus arba bus ivairiu neatpazintu gyviu kolekcija  lotuliukas.gif

Man į Kauną reiktų smile.gif Ir sąskaitos dar neturiu verysad.gif
Atsakyti
Vaje vaje, kas per Inesos grozis wub.gif Susilydziau. Bet aisku, cia ne musu, pradedanciu "siuvejeliu" nosiai, nes yra cia ir profesionaliu siuveju tongue.gif
Atsakyti
Jei atvirai, tai aš galvojau, jog meškiukų siuvimas bus smagi pramoga; O jis virto rimtu konkursu doh.gif Tačiau aš vis dar į šį pirmą savo meškos siuvimą žiuriu su lengvu humoru ir nepretenduoju į siuvimo ar tobulybės aukštumas. Negali pasiekti iš karto tai, ką daro profesonalai. Nerealu.
Inesytė ir man labai patiko, su malonumu apgyvendinčiau ją spalvotame mergaičių kambaryje ax.gif Bet kadangi neturiu jokios tikimybės į ją pretenduoti, tai telieka aikčioti. biggrin.gif
Atsakyti
profesionalė čia mas mus meškiuose tik Im-bear visos kitos naujokės, kad žinai kaip atrodo vienokia ar kitokia siūlė meškio netagaivins čia reik turėti kažką tokio neapčiuopamo, prie veiduko dar nesiliečiau nes tikrai kaip ir kitos nežinau kaip pradėti, žodžiu bijau blink.gif , taip kad visos esam vienodos o dėl prizų nepergyvenkit kiekviena turėsim savo asmeninį prizą ax.gif , kurį pačios pasisiūsime, apie "gerą " laiką net nešneku ,kurį praleidžiame čia wub.gif . Im-bear ačiū tau 4u.gif
Atsakyti
Ale gi šauni mergička ta Inesa bigsmile.gif , ir tikrai pakėlė ūpą grįžt prie savojo monstriuko. biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Grazi Inesa wub.gif, kazkam tikrai pasiseks. Norejau paklausti ar as cia ka praziopsojau, jau rodete kaip prisiuti galva ir rankas? g.gif Na as pati, tai ir kolkas ties galva sustojau, kazkaip baisiausia su tom akim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikas @ 2008 11 08, 10:24)
Grazi Inesa  wub.gif, kazkam tikrai pasiseks. Norejau paklausti ar as cia ka praziopsojau, jau rodete kaip prisiuti galva ir rankas?  g.gif  Na as pati, tai ir kolkas ties galva sustojau, kazkaip baisiausia su tom akim  ax.gif

Kolkas musu meskiukai padrikom dalim tebeguli wink.gif laukiam kolei Zhuvycia sugris is gimdymo namu, tada jau toliau siusim - planuose nuo kito penktadienio ax.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif Aš va radau adata 1,9mm, tiktų tokia meškučiui? g.gif
Atsakyti
Zhuvycia-matau esi smile.gif Sveikinu sugrįžus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Žiūriu-mažulėlę, gražulėlę, šviežutėlę Konstanciją turi!!!
Sveikatos ir gerų nuotaikų jums visiems!!!

Na ką -prie darbų? lotuliukas.gif

Aš prie galvos niekaip neprieinu, nepradedu dar bruožų formuoti doh.gif Kitais darbais užsiėmus... Taip kad Zhuvycia kaip irnieko nepraleido mirksiukas.gif
Aš iš viso pavydžiu jai tokios spartos, viską ji suspėja (mačiau ir kitose temose gražių darbų pridariusi). Reiktų iš tavęs pasimokyt, kaip planuot savo laiką!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 08 lapkričio 2008 - 16:37
Maniškė įvertino INESĄ "Ooo!!! Norėčiau" Trumpai ir aiškiai smile.gif Labai įdomu kas gi mums gausis... Siuvimo stadijoje kol kas.
Atsakyti