Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(AIRA @ 2008 11 07, 09:44)
Aš vis dar laukiu info apie siuntinuką kaunietėms unsure.gif
O tos akytės kur užsisakėm kokio diametro, 6 mm? g.gif Darau vokus, o akių neturiu doh.gif

Akyciu yra 8 ir 10mm, pagrinde 10mm., I Kauna keliaus pas fukuotukaf, tai galiu jums kartu ideti, daugiau nezinau kas is kauno.
I Klaipeda, Mazeikius ir Siaulius jau iskeliavo. mirksiukas.gif

Manau,kai pabaigsim savo meskius arba pasidarys jie panasus i meskiukus arba bus ivairiu neatpazintu gyviu kolekcija lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saullute: 07 lapkričio 2008 - 14:02
Tai va noras pasiimti akis ir adatą pasibaigė tuo kad nuėjus į Europą suvokiau, jog nežinau kaip atrodo merginos jas dalinančios doh.gif reikėjo susitarti kokį nors specialų ženklą ar simbolį, kad iš tolo būtų aišku kur eiti blush2.gif
Kiek skaičiau saullute gyvena šeškinėje? ar klystu? norėčiau užsukti kurią dieną pasiimti savo turto jei jis dar neišdalintas blush2.gif g.gif
Atsakyti
Buvai nuejusi ir neradai doh.gif ,tai gi rase kur bus g.gif Atpazinti neimanoma schmoll.gif ,kai ieini i kavine ir pamatai rekiancias lotuliukas.gif ir rankdarbiais nukrautu stalu doh.gif bobeles biggrin.gif zinok,tai supermamos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2008 11 07, 14:00)
Akyciu yra 8 ir 10mm, pagrinde 10mm., I Kauna keliaus pas fukuotukaf, tai galiu jums kartu ideti, daugiau nezinau kas is kauno.

Tai ir man prašau kartu įdėti 4u.gif O gal man atsiųsi į a.ž. kur ir kiek pinigėlių pervesti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gerapanycka @ 2008 11 07, 14:16)
Tai va noras pasiimti akis ir adatą pasibaigė tuo kad nuėjus į Europą suvokiau, jog nežinau kaip atrodo merginos jas dalinančios doh.gif reikėjo susitarti kokį nors specialų ženklą ar simbolį, kad iš tolo būtų aišku kur eiti  blush2.gif
Kiek skaičiau saullute gyvena šeškinėje? ar klystu? norėčiau užsukti kurią dieną pasiimti savo turto jei jis dar neišdalintas blush2.gif  g.gif

Na , negali būti, kad buvai toj kavinėj Pronto ir nematei doh.gif mes net didžiulį katalogą su meškiukų kailiukų pavyzdžiais atverstą ant stalo laikėm, kad praeinant matytųsi, kuo čia domimės mirksiukas.gif
Na, nieko, kitąkart gal meškiukų krūvą jau ant stalo pamatysi, tai tikrai aišku bus smile.gif

Im-bear - labai laukiu tavojo meškiuko nuotraukų ax.gif Bet tu jau baigei, o mums, minėjai, dar trys etapai... Ar aš čia kažką painioju.. g.gif
Atsakyti
Ka gi - susipažinkite - INESA
wub.gif

ievuschka, taip - arba 2 etapai (jei mažiems vaikams skirtas meškiukas). Nors pagal norą gali būti ir 1-nas mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, kokia Inesa wub.gif gražuolė, ir dar kaip jai pasisekė, gaus broliuką ar sesutę dvynį smile.gif

Va, man įdomu, kaip ten snukutis taip išformuotas? jis apkirptas?
Aš savajį vakar geras 2-3val kankinau, kol akis ir ausis prisiuvau doh.gif dabar beliko snukutis užbaigt.. bet taip ilgai aš krapštaus, kad siaubas doh.gif
Tiesa, man tos safe akys labai nepatiko, nu taip nepatogu su jom "gyvą žvilgsnį" formuot, kad prasikeikiau.. net su replėm dirbau lotuliukas.gif
Atsakyti
Im-bear, tavo temelėj jau rašiau, kad Inesa labai graži, bet ir čia pasikartosiu wub.gif
Jau kaip nuskils kažkam ... biggrin.gif
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif 4u.gif
WOW bigsmile.gif na ir meškeliukes gražumas bigsmile.gif bigsmile.gif doh.gif kaip norėčiau kad ir manoji pretenzingoji (o gal ir jis doh.gif ) būtų bent pusę tiek nuostabi wub.gif wub.gif ta kuri gaus šią meškutę turėtų būti nepaprastai laiminga wub.gif thumbup.gif
Dar turiu klausimuką - o gal galima i meškiuką kimšti jo paties kailiuko? na tik tų pūkučių be medžiagos.. blush2.gif kerpant nemažai nusišėrė tai jei sumaišius su sinteponu gal ir nieko neatsitiktų a? blush2.gif kailiukas toks purus..
Tiesa mano meškius čiūdų prisigalvojo dar net pilnai negimęs doh.gif jis nori būti nevisiškai kietai prikimštas blush2.gif (naktį kai prikimšau koją pilnut pilnutėlę ryte radau su iškritusia dalim kamšalo doh.gif biggrin.gif pagniaužiau, kad lyg ir gerai kai jis toks nekietas..) ar galva atlaikys jei padarysiu savo meškiuką šiek tiek minkštesnį, skystesnį? na ne visai tokį kietai pilną.. blush2.gif

Atsakyti
Kokia nuostabi Inesa, plaukučiai sušukuoti, padažyti ir sijonėlis pūstas wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Inesa nuostabi wub.gif , dabar jai reikia kavalieriaus biggrin.gif , nes ji visa tokia išsidabinusi, išsipuošusi lyg į pasimatymą keliautų thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Inesa atrodo tokia švelni kaip pūkelis smile.gif

Na bet mūsų modelio rankų ilgumas blink.gif jaučiu galės meškučiai keturiomis ropoti biggrin.gif
Žinot, o mes uodegytės meškiuko nepamiršome? smile.gif
Atsakyti