Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Zemugne @ 2008 11 06, 15:40)
Taip taip, Coccinela, negundom mes tavęs... mirksiukas.gif Va tik susitiksi su saullute, pasišnekėsit ir nepajusi, kaip iki Europos nueisit. O aš pasistengsiu apie 19.15 pribūti. Jei pamatysit žmogų didelėm dėžėm, maišu ar dar kuo dideliu nešiną, žinokit, kad ten jau aš lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

che che, aš atspari tongue.gif

QUOTE(ievuschka @ 2008 11 06, 15:45)
Visos mes čia pareigų turim, ale kartais taip malonu užkraut jas vyrui, o pačiai išbėgt keliom valandom į moteriškų plepesių ratelį  rolleyes.gif
Reikia naudotis proga  mirksiukas.gif

Nu, o jei be vyro gyveni, mokslai spaudžia, auklės neturi, kaip tada? rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

Mano meškis taip pat be nosytės, bet labiau mane akiduobės gasdina, kažkaip sudėtingai man rodos, tikiuosi per savaitę įgyssiu drasos viską padaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2008 11 06, 19:50)
As Kaune prie Ozeskienes sustojimo kur yta Tauro lygtais batu parduotuve,tai salia yra audiniu ir siulu parduotuvele.Tik va dabar galvoju koks cia jos diametras,nes kazkaip ir neparasytas,tik ilgis g.gif
Papildyta:
na jei tokia tinkama,tai galiu pasakyti,kad pakuoteje 2 ir kainuoja 6.90 lt

QUOTE(net_nzn @ 2008 11 06, 20:28)
dekui uz info  4u.gif , tiku va, kad tas Kaunas nuo Vilniaus kiek tolokai, kad del adatos vaziuoti doh.gif  na tieku tos  blush2.gif uzteks man ir tetes darytos adateles is virbalo  ax.gif tokia ilga ir tokia rimta bus pats tas meskuciui  biggrin.gif

Aš tokią adatėlę Vilniuje mirksiukas.gif , toje audinių parduotuvėje prie Kalvarijų turgaus pirkau - 25 cm ilgio, diametras tikrai ne daugiau 2 mm, ir mokėjau 2,50 Lt
Ten vitrinoje mažesnės matosi (didžiųjų nelabai), tai kai paklausiau, ar čia didžiausios, kokias turi, ir parodė man tas 25cm.

(meškiuką siūnu tyliai, nes sužavėjo jis mane be galo, o laiko tai neturiu visiškai, doh.gif o dar kūrybinės kančio lotuliukas.gif )
Atsakyti
O aš jau padariau vieną galvytę bigsmile.gif tik iš pradžių labai mažytė man atrodė, bet daba kuo toliau tuo graženė meškutė man atrodo bigsmile.gif bigsmile.gif
Na jei liko tik 2 etapėliai (aš nedarysiu visų kitų dalykų ax.gif ), tai mes gan greit baigsime, ar ne?

Dėl adatos ačiū už inof, reiks nulėkt pasižiūrėt, kaip tyčia šiandien ten buvau, bet net nepagalvojau, kad ten gali būt doh.gif
Atsakyti
Na va-adatą jau turiu, akių-visa krūva, belieka tik meškius siūti ir siūti rolleyes.gif

QUOTE(Coccinela @ 2008 11 06, 21:04)
che che, aš atspari  tongue.gif
Nu, o jei be vyro gyveni, mokslai spaudžia, auklės neturi, kaip tada?  rolleyes.gif

Tai vyras paminėtas tik kaip sąlyginis vienetas, vietoj jo visai sėkmingai gali būti draugas, sugyventinis, auklė, mama, močiutė, kaimynė, draugė, pusseserė ir t.t.
Bet nepriimk už rimtą, aš tik juokauju, kiekvienas gi pats reguliuojasi gyvenimą kaip gali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 11 06, 23:34)
Bet nepriimk už rimtą, aš tik juokauju, kiekvienas gi pats reguliuojasi gyvenimą kaip gali  mirksiukas.gif

taigi aš irgi tik erzinuos friends.gif
Atsakyti
Aš vis dar laukiu info apie siuntinuką kaunietėms unsure.gif
O tos akytės kur užsisakėm kokio diametro, 6 mm? g.gif Darau vokus, o akių neturiu doh.gif
Atsakyti
Labas rytas! 4u.gif

Kaip praėjo susitikimas? Gaila, kad negalėjau atvažiuoti doh.gif - bet siūlau padaryti meetą gathering.gif, kai visos meškiukus pabaigsime wub.gif Atsinešite meškiukus su savimi, juos apžiurėsime draugiškai )))))

QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 06, 22:19)
Labukas

Mano meškis taip pat be nosytės, bet labiau mane akiduobės gasdina, kažkaip sudėtingai man rodos, tikiuosi per savaitę įgyssiu drasos viską padaryti  g.gif

Su akyduobem tai iš viso nėra ko bijoti - nepatiks - galėsi siūla ištraukti ir tiek rolleyes.gif

QUOTE(Anakondaaz @ 2008 11 06, 23:01)
Aš tokią adatėlę Vilniuje mirksiukas.gif , toje audinių parduotuvėje prie Kalvarijų turgaus pirkau - 25 cm ilgio, diametras tikrai ne daugiau 2 mm, ir mokėjau 2,50 Lt
Ten vitrinoje mažesnės matosi (didžiųjų nelabai), tai kai paklausiau, ar čia didžiausios, kokias turi, ir parodė man tas 25cm.

Ten irgi pirkau - bet ji storoka meškiukui schmoll.gif Tikriausiai čia adata čiužiniams kaip man pasakė ir ji tikrai storesnė, nei 2 mm. Meškiukui visą kailiuką suplėšyt galima, o jei dar iš mohero siūti doh.gif

Tiesa, mano meškiukas vis dėlto tapo mergyte kaip ir planavau thumbup.gif Vakar vis sukau aplink jo ratus, kol, kai ką patasius, gavosi tai, ko norėjau )))) Liko tik paryškinti dažais ir nuotraukas padaryti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 07 lapkričio 2008 - 10:07
Labas rytas smile.gif gerai del meeto sugalvojai drinks_cheers.gif
Pavydziu,kad meskiuka jau baigei ax.gif parodysi g.gif ar lauksi visu
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 11 07, 11:35)
Labas rytas  smile.gif  gerai del meeto sugalvojai  drinks_cheers.gif
Pavydziu,kad meskiuka jau baigei  ax.gif parodysi g.gif ar lauksi visu

Aišku parodysiu - įkvepsiu jėgų merginoms, kad savo meškius greičiau pabaigtų mirksiukas.gif Tai kad būsimu prizu esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
oj, im- bear, labai laukiam tavojo meskiuko bigsmile.gif
gal tikrai daugiau drasos bus g.gif
Atsakyti
Aš vakar savo meškiui išsiuvinėjau nosį - kažkoks keistas juokingas daikčiukas išėjo, primontavau akis ir prisiuvau ausis... bigsmile.gif
Rezultatas: a) vis tiek kol kas keistokas gyvis išrodo, nors kažkokių meškiukinių bruožų esama g.gif cool.gif didelė baimė siuvinėti burnytę -> neįsivaizduoju jos formos visiškai ir bijau sugadinti... schmoll.gif c) siuvinėjimui ir ausų-nosies tvirtinimui naudota ilgėlesnė adata vietoj tiesios virto kažkokia kreivai banguota... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti