Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
O aš nosį siuvinėt pradėt bijau ax.gif Nežinau ar išeis. Išsitraukiau visus 15 mergaičių meškių, nosis apžiūrėjau, apčiupinėjau, drąsos neatsirado schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes biggrin.gif 4u.gif Oi ,as irgi ratais vaikstau aplink meskio galva ir bijau net pagalvoti, kaip reikes ta veida sukonstruoti g.gif Nu kaip nors, jau niekur nebedingsiu, teks imtis cool.gif
Tiesa, ir as negavau zinutes, kur pinigelius pervesti. Man neramu, nes dar nezinia, kada pastas pristatys g.gif Tikiuosi nepasisiukslins cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2008 11 06, 14:29)
Sveikos mergytes biggrin.gif  4u.gif Oi ,as irgi ratais vaikstau aplink meskio galva ir bijau net pagalvoti, kaip reikes ta veida sukonstruoti g.gif Nu kaip nors, jau niekur nebedingsiu, teks imtis cool.gif

ir mano savijauta tokia pati lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 11 06, 15:57)
O aš nosį siuvinėt pradėt bijau  ax.gif Nežinau ar išeis. Išsitraukiau visus 15 mergaičių meškių, nosis apžiūrėjau, apčiupinėjau, drąsos neatsirado  schmoll.gif

Akys bijo, o rankos daro mirksiukas.gif Kad nebutu taip baisu, padaryk, kaip pasakojo Zhuvycia - iskirpk is dirbtinio veltinio gabaliuka nosytes formos ir priklijuok prie snukucio - tada lengviau matysi, kur adata durti ir nosyte bus labiau iskili. As pati taip darau, bet su siuo meskiu neradau veltinuko (nes nakti siuvinejau gi) - del to ir nepanaudojau )))

Meginos, nepergyvenkite ir neskubekite! Laiko turim marias - kita etapa paskelbsiu tik kitos savaites pabaigoje, nes turiu truputi savu rupesciu, o ir nemazai merginu gales mus pavyti )))) Rulle, zinau kad tu musu spartuole, bet atsipalaiduok truputuka lotuliukas.gif Tai kad kitas etapas prasides gal po savaites cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 06 lapkričio 2008 - 15:46
Aciu Dievui sokiai.gif O tai dar dukters gimimo diena, tai galvojau, jei po savaitgalio naujas etapas, tai man sakes hihihi.gif Net itampa atslugo tongue.gif
Atsakyti
Im-bear,kitas etapas,jau bus paskutinis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 11 06, 17:32)
Im-bear,kitas etapas,jau bus paskutinis? g.gif

Tiems, kurie siuva maziems vaikams - dar 2 etapai, o kitiems - 3 rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad kitas etapas bus tik po savaitės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 06, 17:15)
Tiems, kurie siuva maziems vaikams - dar 2 etapai, o kitiems - 3  rolleyes.gif

mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2008 11 05, 23:16)
labukas mergaites
Na as siandien ir uzsiprekinau clap.gif Turiu klausimuka,ar tinka 25cm adata?

Jei nepaslaptis - kur tu ta grazuole, tokia ilga, radai blush2.gif ax.gif

QUOTE(Im-bear @ 2008 11 06, 16:45)
Rulle, zinau kad tu musu spartuole, bet atsipalaiduok truputuka  lotuliukas.gif  Tai kad kitas etapas prasides gal po savaites  cool.gif

Ir man ramiau pasidare, nes papildomu pramogu prisigalvojau papildomu tiek, kad net meskutis akuciu neturedamas verkia verysad.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
As Kaune prie Ozeskienes sustojimo kur yta Tauro lygtais batu parduotuve,tai salia yra audiniu ir siulu parduotuvele.Tik va dabar galvoju koks cia jos diametras,nes kazkaip ir neparasytas,tik ilgis g.gif
Papildyta:
na jei tokia tinkama,tai galiu pasakyti,kad pakuoteje 2 ir kainuoja 6.90 lt
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2008 11 06, 19:50)
As Kaune prie Ozeskienes sustojimo kur yta Tauro lygtais batu parduotuve,tai salia yra audiniu ir siulu parduotuvele.Tik va dabar galvoju koks cia jos diametras,nes kazkaip ir neparasytas,tik ilgis g.gif
Papildyta:
na jei tokia tinkama,tai galiu pasakyti,kad pakuoteje 2 ir kainuoja 6.90 lt

dekui uz info 4u.gif , tiku va, kad tas Kaunas nuo Vilniaus kiek tolokai, kad del adatos vaziuoti doh.gif na tieku tos blush2.gif uzteks man ir tetes darytos adateles is virbalo ax.gif tokia ilga ir tokia rimta bus pats tas meskuciui biggrin.gif
Atsakyti