Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Nusipirkau siandiena akiu GA,bet kokybe tai nelabai schmoll.gif
Ta metaline ausele padaryta su skyle,kaip kabliukas,jos galai,kiek suprantu,turi i stikla ieiti g.gif Dabar galvoju,ar neiskris tos akys,kai prisiusim g.gif
Atsakyti
siuvu ir as smile.gif
kazko labai jau mazas man tas musu meskiukas g.gif kokio dydzio jis turi buti?
aciu uz aiskinima del galvos- man irgi nevisai aisku buvo su tuo klynu, o dar snukutis i suns panasus biggrin.gif
noriu paklausti del kunelio- siules bus ant pilvo i nugaros ar abi siules paskui bus sonuose?
bet kaip smagu adata rankose laikyti rolleyes.gif
Atsakyti
vasarėja, kūno siūlės mano supratimu bus ant pilvo ir nugaros, pagal iškarpas matosi nugaros įlinkimas ir išpūstas pilvukas bigsmile.gif O be to ir taškučiai iškarpoj buvo uždėti, kur turi būti rankos ir kojos mirksiukas.gif
Pradžiai ir mažo meškelio užteks, po to jau galėsi dvigubą ar trigubą daryt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2008 10 26, 22:26)
vasarėja, kūno siūlės mano supratimu bus ant pilvo ir nugaros, pagal iškarpas matosi nugaros įlinkimas ir išpūstas pilvukas bigsmile.gif O be to ir taškučiai iškarpoj buvo uždėti, kur turi būti rankos ir kojos mirksiukas.gif
Pradžiai ir mažo meškelio užteks, po to jau galėsi dvigubą ar trigubą daryt bigsmile.gif

Man tai kuo mažesnis meškiukas, tuo gražiau... Ir ne tik meškiukas - viskas man patinka mažiukai arba smulkūs. Vaikams žaisti šito meškiulio turbūt vistiek neduosiu, o ant lentynos pasisodinti - pats tas dysis. mirksiukas.gif

Rulle, o sakai, tų akių kokybė tau įtartina? g.gif

Tiesa, o kada jau adatas užsakinėjam, nes po to baisii reiks ilgai gal laukti, negalėsime toliau darbuotis? Nors iš Anglijos tai greitai viskas ateina.
Atsakyti
Tu akiu kokybe,manau,pagal kaina,turiu keleta akiu is Voketijos,Uups man dovanojo bigsmile.gif tai tos tikrai geresnes,nes cia ilgai rinkausi,kol vienodas radau ir keista,kad ausele ne istisa g.gif
Man tai meskiukas visai nemazas gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 26 spalio 2008 - 22:39
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(rulle @ 2008 10 26, 23:29)
Tu akiu kokybe,manau,pagal kaina,turiu keleta akiu is Voketijos,Uups man dovanojo bigsmile.gif tai tos tikrai geresnes,nes cia ilgai rinkausi,kol vienodas radau ir keista,kad ausele ne istisa g.gif
Man tai meskiukas visai nemazas gaunasi  biggrin.gif

Kaip man keista del tų akių g.gif Gal čia vis dėlto brokas? Nes kaip juos prisiuti reikes net neisivaizduoju - juos gi už tas auseles labai stipriai traukti reikės g.gif
Atsakyti
Labukas merginos

Tikiuosi, jau šian galėsiu kibti į siuvimus, nes savaitgalį šventėm MB gimtadienį alc.gif doh.gif

Mažasis gavo dovanų mažą zuikutį, tai man atrodo labai panašus modeliukas į mūsų meškį smile.gif
user posted image
Atsakyti
Aš irgi savaitgalį "galynėjausi su meškučiu" (čia mano MB žodžiai) lotuliukas.gif

Oi, pajutau, kad adatą paskutinius metus metus naudojau tik sagoms įsiūti hihihi.gif - ir pirštai "atšipo", ir adata sulinko karsta.gif
Tačiau atkakliai judu į priekį bigsmile.gif , nes teliko susiūti meškio ausytes bei pusę galvytės didis.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif nufotkinau,ka nusipirkau g.gif Pas mus,kaip visad blink.gif visoki s... veza Ir suabejojau,ar jos- stiklines.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 27 spalio 2008 - 10:48
QUOTE(rulle @ 2008 10 27, 11:47)
Labas rytas smile.gif nufotkinau,ka nusipirkau g.gif Pas mus,kaip visad blink.gif visoki s... veza Ir suabejojau,ar jos- stiklines.

Taaaaip... ir aš savo apžiūrėjau, gi tokios pačios, gal tik ne taip atsilenkusios tos kilpos. O kaip, Im-bear, tos kur perki užsienyje, tai ne tokia jų kojelė?

Saullute, gal gali pataisyti sąrašą dar (jei ne vėlu) ir man prie adatos prirašyti dvi poras stiklinių akyčių - mėlynų ir rudų? Nerandu dabar to sąrašo, o jau striokas pagavo, kad bus mano meškiukas be akių blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 27 spalio 2008 - 10:57
Rulle, aš Liuksemburge rankdarbių parduotuvėlėj pirkau stiklines akytes savo meškiui, tai jų auselė buvo vientisa (t.y., uždaryta), o ne su tokiais kabliukais kaip tavo įdėtoj foto g.gif
Atsakyti
Na tai ir as turiu gi akis is uzsenio,tai ausele vientisa,maciau,kad jos tokios,bet kitu tai nera blink.gif Ir ta viela,ant ribos,ja kelis kart sulenksi ir ji nuluz. Sakau,kad pas mus broka veza, nusiperka ka siuksline randa doh.gif
Atsakyti