Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(daite @ 2008 11 06, 08:34)
Aš irgi prie paukščiuko su Naktibalda dėl siuntinuko jungiuos, jei galima.  blush2.gif

aš pavedimą jau padariau, bet jei dar neišsiuntė, tai žinoma kad geriau visom kartu. Parašyk saullelei, kad kartu sudėtu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2008 11 06, 09:01)
Dėkui 4u.gif O ką reiškia Būtinai-karšinio, ne sluoksnos blush2.gif

net_nzn aciuks.gif

Yra dvi paruoštos vėlimui vilnos rūšys-karšinys ir sluoksna. Sluoksna parduodama tokiomis gijomis, dažnai susukta į kamuolius, panaši į kokius plaukus, lygiai sušukuotus. Ji labiau tinka šlapiam vėlimui.Sluoksna-tai sušukuotas vilnos pluoštas, kuriame visi vilnos plaukeliai išdėstyti viena kryptimi. Karšinys-atrodo kaip vilnos debesėlis, kuriame vilnos plaukeliai išdėstyti įvairiomis kryptimis,parduodamas kaip gniužulas maišeliuose arba rulonuose.Labai tinka sausam vėlimui-kamšymui spec. adatomis.
Todėl jei parduotuvėje abejoji-kur kuri rūšis, geriau pasiklausk pardavėjo, nes bebadydama sluoksną prasikeiksi doh.gif

Na, o jei tas vėlimas kelia tik rūpesčius, tai geriau vokus daryti iš medžiagos, juk Im-bear jau pateikė puikias, išsamias instrukcijas.Aišku, dėl 1g vilnos, skirtos tik meškiuko vokams tikrai neapsimoka pirkti viso maišelio+adatų.Nors, kita vertus, iššūkiai skatina tobulėti. Na, kiekvienas laisvas apsispręsti. Sėkmės!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 06 lapkričio 2008 - 09:57
Dėkui ievuschka 4u.gif Dėl apsimokėjimo be abejo, tas meškiukas kainuos švelniai tariant brangokai mirksiukas.gif , bet čia jau ne tame esmė, norisi išbandyti kažką naujo, pav. vėlimas man buvo visai svetimas, o dabar bijau, kad neužsikabliuočiau, patiko tuos vokus baksnoti biggrin.gif
Dar vis laukiu kad kas pasakytų dėl siuntinuko akyčių į Kauną, ir kur pervesti pinigėlius? Aš čia kažką praleidau g.gif O be adatos ir akių negaliu dirbti toliau, o taip norisi ax.gif
Atsakyti
Aš jau irgi baisiai laukiu tų akių ir adatos, galėsiu savo galvas užbaigti, tikslaiu-meškiukų galvas lotuliukas.gif Darau ne vieną, o kiek užbaigsiu-bus matyt rolleyes.gif
Tai jau lėksiu lėksiu šiandien vakare į susitikimą rolleyes.gif

Dėl vokų badymo-truputį pabadyk ir iš kitos pusės, bet pastebėsi, kad plaukeliai ir vėl į gerąją pusę prasimuša, ir taip be galo be krašto, nes labai plonas sluoksnis, ploni vokai. Todėl paskutinįkart pabadyk iš gerosios, sulygink ją kiek gali ir tiek, tiesa-pabandyk atsargiai pačią briauną pabadyt, ją tarsi suapvalint, gražiau atrodys. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 06, 09:12)
aš pavedimą jau padariau, bet jei dar neišsiuntė, tai žinoma kad geriau visom kartu. Parašyk saullelei, kad kartu sudėtu 4u.gif

aš irgi jau pervedžiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 11 05, 18:52)
Vilnietės !!!
Rytoj, ketvirtadienį organizuojamas susitikimas ir akių-adatų dalybos (na, ne už dyką, žinoma  lotuliukas.gif )
Vieta - PC EUROPA, restoranas PRONTO
Laikas - pradžia 18.30, bet galima ateiti ir vėliau, bent aš su saullute sėdėsim iki 20.00 val. tikrai. Kada kam patogu, tada ir atlėkit.
Jei kas norit, kad paimčiau jų paketėlį-rašykit man į až. Aš gyvenu Antakalnyje, o saullute-Šeškinėje.

Im-bear - ar tu atlėksi?

Ar galiu ateiti apie 18val?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2008 11 04, 18:38)
Tai gal i Kauna viena siuntinuka suruosti, jeigu akis dalinsites, tai ir adatas tuo paciu pasidalinsit?

QUOTE(AIRA @ 2008 11 06, 10:43)
Dėkui ievuschka 4u.gif Dėl apsimokėjimo be abejo, tas meškiukas kainuos švelniai tariant brangokai mirksiukas.gif , bet čia jau ne tame esmė, norisi išbandyti kažką naujo, pav. vėlimas man buvo visai svetimas, o dabar bijau, kad neužsikabliuočiau, patiko tuos vokus baksnoti biggrin.gif
Dar vis laukiu kad kas pasakytų dėl siuntinuko akyčių į Kauną, ir kur pervesti pinigėlius? Aš čia kažką praleidau g.gif O be adatos ir akių negaliu dirbti toliau, o taip norisi ax.gif

Tai kaip reikalai su Kauno siuntinuku? Auuuuuuuuuuuuuu....
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2008 11 06, 13:33)
Ar galiu ateiti apie 18val??  blush2.gif

Tu tai gali, bet ar saullutė galės? Gal ji dar brūkštels šiandien g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 11 06, 15:19)
Tu tai gali, bet ar saullutė galės? Gal ji dar brūkštels šiandien  g.gif

Susiskambinom, tai žiūrėsim, kaip čia baigsis. Jin, pasirodo, nelabai galės, bet aš galėsiu paėjėt link jos darbo ax.gif
tik va, myte tai labai gundaus nedalyvaut. Neveskit manęs iš doros kelio, turiu pareigų.. nu.. cool.gif
Atsakyti
Taip taip, Coccinela, negundom mes tavęs... mirksiukas.gif Va tik susitiksi su saullute, pasišnekėsit ir nepajusi, kaip iki Europos nueisit. O aš pasistengsiu apie 19.15 pribūti. Jei pamatysit žmogų didelėm dėžėm, maišu ar dar kuo dideliu nešiną, žinokit, kad ten jau aš lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2008 11 06, 14:23)
Susiskambinom, tai žiūrėsim, kaip čia baigsis. Jin, pasirodo, nelabai galės, bet aš galėsiu paėjėt link jos darbo ax.gif
tik va, myte tai labai gundaus nedalyvaut. Neveskit manęs iš doros kelio, turiu pareigų.. nu..  cool.gif

Visos mes čia pareigų turim, ale kartais taip malonu užkraut jas vyrui, o pačiai išbėgt keliom valandom į moteriškų plepesių ratelį rolleyes.gif
Reikia naudotis proga mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba dienele!
Visai mano princese manes nepaleidzia prie kompo doh.gif Tik paskui ja visa diena lakstau biggrin.gif

QUOTE(ievuschka @ 2008 11 05, 18:52)
Im-bear - ar tu atlėksi?

As savo limita isnaudojau schmoll.gif Nei mociutes siandien ateis, nei vyras negali isleist - turi savo reikalu, o su mazaja vaziuoti doh.gif geriau nereikia biggrin.gif

QUOTE(Žiurbutis @ 2008 11 05, 19:00)
Im-bear, turiu prasymuka...  kaip ten meskio kuno dalis reikia jungti su tais specialiais sanariukais

Tikrai galesiu papasakoti, bet veliau, kai si meskiuka pabaigsime. Nenoriu mergaiciu prigasdinti, kad mestu tuos meskius siuti - ir taip jau raso man, kaip cia viskas sudetinga ir labai daug operaciju blush2.gif Nes gi yra tokiu, kuriuos adatu jau seniai rankose nelaike mirksiukas.gif Tai kad viskas bus, bet veliau tongue.gif

QUOTE(Zemugne @ 2008 11 05, 20:50)

Siuvu ir aš meškutį. Be to, štai toks gimė dovanų (irgi meškutis):
user posted image

Labai mielas seilinukas gavosi mirksiukas.gif

QUOTE(BabyGrite @ 2008 11 05, 23:16)
labukas mergaites
Na as siandien ir uzsiprekinau clap.gif Turiu klausimuka,ar tinka 25cm adata?

O kokio ji storio? Turetu buti apie 2 mm g.gif

O as jau susjungiau savo meskiuka ))) Zvengem vakar su vaikais, kad cia joks ne meskutis, o kaciukas, jo - ir i sniego zmogu panasus labai, nes gi baltas visas lotuliukas.gif
Siandien vaikstau aplink ji ratais, tai pakerpu, tai dar ka pataisau - ir matau, kad jau tampa man i meski panasus )))))) wub.gif wub.gif wub.gif Ir toks fainuolis biggrin.gif Tik planavau mergyte, net ruzava medziagyte pasirinkau ausytems ir padukams, o gaunasi toks glamurinis berniukas thumbup.gif
Atsakyti