Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mano akytės ir atip panašios į katės lotuliukas.gif lotuliukas.gif nieko va padariau akiduobes, vokus, ausites, nosytę ir visai nieko jau bigsmile.gif liko burnytė, tik reikia susirast kur parašyta kaip ją daryt, nes laiške foto mažytė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NKriste @ 2008 11 05, 18:21)
Mano akytės ir atip panašios į katės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nieko va padariau akiduobes, vokus, ausites, nosytę ir visai nieko jau  bigsmile.gif liko burnytė, tik reikia susirast kur parašyta kaip ją daryt, nes laiške foto mažytė doh.gif

Taigi laiske paspausk kartu ant foto ir CTRL klavisa ir atsidarys didele nuotrauka doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Nesivisi protingi supranta doh.gif nieko jau radau ir supratau viską bigsmile.gif
Atsakyti
Vilnietės !!!
Rytoj, ketvirtadienį organizuojamas susitikimas ir akių-adatų dalybos (na, ne už dyką, žinoma lotuliukas.gif )
Vieta - PC EUROPA, restoranas PRONTO
Laikas - pradžia 18.30, bet galima ateiti ir vėliau, bent aš su saullute sėdėsim iki 20.00 val. tikrai. Kada kam patogu, tada ir atlėkit.
Jei kas norit, kad paimčiau jų paketėlį-rašykit man į až. Aš gyvenu Antakalnyje, o saullute-Šeškinėje.

Im-bear - ar tu atlėksi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 05 lapkričio 2008 - 17:57
bigsmile.gif Nors ir nesitikejau, bet visgi gavau nusipirkti Liukse iiilgaaa adata bigsmile.gif

Im-bear, turiu prasymuka... blush2.gif Gal kai turesi laiko galetum papasakoti, kaip ten meskio kuno dalis reikia jungti su tais specialiais sanariukais (geleziukai+kartoniniai apskritimukai)... Pirkdama adata maciau, kad ju yra... Tai galvoju, jei cia ne paskutinis mano meskis, o greiciausiai - ne, nes liko kruva kailiuko, tai noreciau pabandyti gaminti su tais spec sanariukais... Bet cia man neskubu... Bet butu labai idomu suzinoti... 4u.gif
Atsakyti
Na štai, parašiau saulutei laišką, prašydama jos telefono numerio. Pasistengsiu bent kokią 19.30 ateiti. Bet jei matysiu, kad vėlai einu, pasiskambinsiu. Tikiuosi dar jus rasti ax.gif
Siuvu ir aš meškutį. Be to, štai toks gimė dovanų (irgi meškutis):
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemugne: 05 lapkričio 2008 - 19:53
labukas mergaites
Na as siandien ir uzsiprekinau clap.gif Turiu klausimuka,ar tinka 25cm adata?
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2008 11 04, 18:38)
Tai gal i Kauna viena siuntinuka suruosti, jeigu akis dalinsites, tai ir adatas tuo paciu pasidalinsit?

O pas ką keliauja siuntinukas? unsure.gif

Labai dėkui kas paaiškino dėl vėlimo, jau ir pabandžiau, bet va "žaliai" vėlėjai klausimai tokie, kai badau ant tos kempinės, tai tas vokas labai prikimba prie jos ir kai nuiminėju vėl visas susišiaušia, ar aš kažką ne taip darau? O badyt reikia vieną pusę, ar abi?
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2008 11 05, 23:45)
Labai dėkui kas paaiškino dėl vėlimo, jau ir pabandžiau, bet va "žaliai" vėlėjai klausimai tokie, kai badau ant tos kempinės, tai tas vokas labai prikimba prie jos ir kai nuiminėju vėl visas susišiaušia, ar aš kažką ne taip darau? O badyt reikia vieną pusę, ar abi?

Abi abi ax.gif Cia mes su Ievuschka pasakodamos apie velima ant kempines esminio dalyko nepasakem, kad karts nuo karto (labai individualus tie kartai) apverst reikia. O kad i kempiniuka taip nelistu, netokius gilius durius daryk mirksiukas.gif Jei dar kokiu klausimu kils - mielai padesim. 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo net_nzn: 06 lapkričio 2008 - 06:35
QUOTE(AIRA @ 2008 11 05, 23:45)
O pas ką keliauja siuntinukas? unsure.gif

Abi abi ax.gif Cia mes su Ievuschka pasakodamos apie velima ant kempines esminio dalyko nepasakem, kad karts nuo karto (labai individualus tie kartai) apverst reikia. O kad i kempiniuka taip nelistu, netokius gilius durius daryk mirksiukas.gif Jei dar kokiu klausimu kils - mielai padesim. 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 04, 18:41)
saullute mes su Naktibalda kartu norėsim siuntinuko, dar luktersiu, kal kas prisijungs ir parašysiu adresiuką kur siųsti

Aš irgi prie paukščiuko su Naktibalda dėl siuntinuko jungiuos, jei galima. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 11 04, 14:42)
Vokų vėlimas-nesunkus reikalas, tik net_nzn labai jau sudėtingai paaiškino  doh.gif  Nereikia ten jokių sluoksnių skersai išilgai dėti. Imi gniužulėlį vilnos(Būtinai-karšinio, ne sluoksnos) ir badai norimą formą. Nuo gniužuliuko storio priklausys voko storis. Tik vieną kraštą palikti nesubadytą, pasišiaušusiais vilnos plaukeliais, kad būtų galima juos įbadyti į galvos kailį. O kitą kraštą jau gražiai apibadyti, pačią voko briaunelę taip pat. Geriausiai tokiam smulkiam darbeliui tiktų adata Nr.40. Ji-ploniausia, mažiausiai paliks matomų dūrių vietų.

Dėkui 4u.gif O ką reiškia Būtinai-karšinio, ne sluoksnos blush2.gif

net_nzn aciuks.gif
Atsakyti