Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(saullute @ 2008 11 05, 10:15)
Jau turiu viska  clap.gif
Daugmaz isdeliojau, kas parase konkreciai akiu spalva ir kokias, sudejau, kitoms teks padalinti likusias  rolleyes.gif

Kaip faina thumbup.gif tik man labai prastu nepalik ax.gif
Kada sutaret susitikti g.gif
Mergaites,jei kuri gyvenat Justiniskese ir vaziuosit pasiimti,prigriepkit ir mano blush2.gif Arba Ievuschkos reiks prasyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 05 lapkričio 2008 - 10:49
QUOTE(rulle @ 2008 11 05, 10:43)
Kaip faina thumbup.gif tik man labai prastu nepalik ax.gif
Kada sutaret susitikti g.gif
Mergaites,jei kuri gyvenat Justiniskese ir vaziuosit pasiimti,prigriepkit ir mano blush2.gif Arba Ievuschkos reiks prasyti smile.gif

O pati nenori atvaziuoti pas mane i svecius, galesi geriausias issirinkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2008 11 05, 10:58)
O pati nenori atvaziuoti pas mane i svecius, galesi geriausias issirinkti  lotuliukas.gif

Gal ir noriu biggrin.gif ,manau greiciausiai bus ax.gif
Parasysiu i az
Atsakyti
tai kaip del adateliu ir akyčių atsiėmimo?aš tai šia savaite tik ryte galiu iki kokios 12val.nors aš kolkas neskubu,nes meškiuka siusiu veliau,kai daugiau laisvo laiko bus.
Atsakyti
Sveikutės visos 4u.gif - na jūs čia ir darbuojatės thumbup.gif
Zhuvyciai, linkėjimai, lengvo ir greito gimdymo , ramaus leliuko wub.gif user posted image

Aš jau apsveikau,ale mažoji pradėjo ''pati'' vaikščiot- tas pati, tai einu keturlinka iš paskos doh.gif - taip gera buvo kol vaikštynėj bėgiojo- nebesėda nors tu ką- tipo jau pati eina doh.gif doh.gif
Nors mano meškis dar tik sukirptas- bandysiu vytis blink.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, ale žinot, sudėjau akis, prikimšau galvą ir kiek bežiūrėčiau matau katiną, nu jei dar pažiūri kartais tinginys (čia tas gyvūnas lotuliukas.gif ), nu bet meškiukas niekaip, tikiuosi truputi vėliau jau pasimatys ax.gif
Atsakyti
Akutes jau turiu ir adatele,bet ir dydis jos doh.gif
Aciu Saullutei 4u.gif kiek groziu pas ja prisiziurejau,bet ir lobynas doh.gif bigsmile.gif
Kadu jau toliau bus ax.gif g.gif
NKriste smile.gif GA katininiu akiu yra,as nusipirkau smile.gif ,cia jei ne meska gautusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 05 lapkričio 2008 - 15:41
QUOTE(rulle @ 2008 11 05, 15:39)

Ot spritna moteriškė mirksiukas.gif mirksiukas.gif Viską jau turi, viską padarė , šaunuolė thumbup.gif lėkčiau ir aš pas saullutę, ale mano mažosios koja gipse, tai reikia nešti, sunkoka man, o ir nesveika doh.gif

Mergaitės-kur būna Vilniuj tų iriso siūlų pirkti? Turiu tik muline, siuvinėjimo. Bet Im-bear sakė, kad su irisu-patvariau būtų.
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 11 05, 15:39)
Aciu Saullutei 4u.gif kiek groziu pas ja prisiziurejau,bet ir lobynas doh.gif  bigsmile.gif
Kadu jau toliau bus ax.gif  g.gif
NKriste  smile.gif GA katininiu akiu yra,as nusipirkau smile.gif ,cia jei ne meska gautusi lotuliukas.gif

NESKUBĖKIT DAR KAI KAS AKIŲ LAUKIA IR GALVAS NEBAIGTAS TURI mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 11 05, 15:51)
Ot spritna moteriškė  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif Viską jau turi, viską padarė , šaunuolė  thumbup.gif lėkčiau ir aš pas saullutę, ale mano mažosios koja gipse, tai reikia  nešti, sunkoka man, o ir nesveika  doh.gif

Mergaitės-kur būna Vilniuj tų iriso siūlų pirkti? Turiu tik muline, siuvinėjimo. Bet Im-bear sakė, kad su irisu-patvariau  būtų.

As greita ax.gif tai kur tavoji susizeide unsure.gif
Irisiniu siulu yra ir GA ir visuose siulu parduotuvese,gal net ir Maximoi g.gif as tai su muline dariau,bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 11 05, 16:51)
Mergaitės-kur būna Vilniuj tų iriso siūlų pirkti? Turiu tik muline, siuvinėjimo. Bet Im-bear sakė, kad su irisu-patvariau  būtų.

Aš vakar Žirmūnų Rimi nusipirkau, yra juodų, rudų, žalių, rožinių ir dar kaži kokių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2008 11 05, 16:09)
NESKUBĖKIT DAR KAI KAS AKIŲ LAUKIA IR GALVAS NEBAIGTAS TURI  mirksiukas.gif

aha rimtai blink.gif , neskubam mergiukai , nes neturim detalių meškiams unsure.gif
Atsakyti