Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Jau kaip tik norėjau rašyt, kad jokio laiško negavau, ale jau yra bigsmile.gif
Dėl vokų reikės pas kažką iš pažįstamų prašytis į vėlimo kursus prie to paties lotuliukas.gif
Tiesa, šiandien gavau akytes, tai jeigu bus norinčių kauniečių, galėsiu pasidalinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2008 11 04, 18:35)
Jau kaip tik norėjau rašyt, kad jokio laiško negavau, ale jau yra bigsmile.gif
Dėl vokų reikės pas kažką iš pažįstamų prašytis į vėlimo kursus prie to paties lotuliukas.gif
Tiesa, šiandien gavau akytes, tai jeigu bus norinčių kauniečių, galėsiu pasidalinti mirksiukas.gif

Tai gal i Kauna viena siuntinuka suruosti, jeigu akis dalinsites, tai ir adatas tuo paciu pasidalinsit?
Atsakyti
saullute mes su Naktibalda kartu norėsim siuntinuko, dar luktersiu, kal kas prisijungs ir parašysiu adresiuką kur siųsti
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 11 04, 15:48)
Iš karto siūlau PC "EUROPA", iš visų pusių patogus privažiavimas, yra kur mašinas palikti ir pan. laiks-gal po darbų visokių, tai gal apie 18.30 ?  kas nesutinka-siūlykit kitką.

Na, ketvirtadieniais galiu tik iki 17.45. Kiti vakarai man tinka...
Atsakyti
Mergaites padekit unsure.gif ten tos pasleptos siules soniniai dygsniukai turi gautis viduje ar isoreje? As taip suprantu, kad reikia pradeti pirma duri is virsaus ir po to jau kaip ir viskas aisku. Noriu pasitikslinti, kad nesusiuciau ne taip. Aciu is anksto 4u.gif
O apie veiduka pagalvojus, tai man plaukai siausiasi, kaip bijau scare.gif Baisiai sunku man atrodo blush2.gif Bet yra posakis - akys bijo, rankos daro. Gal darysiu ir padarysiu...bet kol galvoju, tai... fear.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2008 11 04, 18:38)
Tai gal i Kauna viena siuntinuka suruosti, jeigu akis dalinsites, tai ir adatas tuo paciu pasidalinsit?

Man tinka, nežinau kaip kitom 4u.gif
Atsakyti
Kadangi buvo labai daug pageidavimu - teko piesti biggrin.gif

VOKAI

user posted image
Atsakyti
Nu va, susiuvau viena rankyte "slaptaja" siule ir man ji gavos visai ne slapta, o kaip isvirkscioji puse. verysad.gif Gal kas galetu dar paaiskint kaip su ta siule elgtis blush2.gif Ar tas soninis dygsniukas turi buti isoreje ar viduje?
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2008 11 05, 00:57)
Nu va, susiuvau viena rankyte "slaptaja" siule ir man ji gavos visai ne slapta, o kaip isvirkscioji puse. verysad.gif Gal kas galetu dar paaiskint kaip su ta siule elgtis blush2.gif Ar tas soninis dygsniukas  turi buti isoreje ar viduje?

nežinau ar man pavyks paaiškinti, bet pamėginisu kitos nesijuokit , nu neatrodysiu gal diurnai blush2.gif

user posted image

turi du audinio gabaliukus tada adatą smeigi link savo pusės kaip parodyta rodyklė, tavo adatos pirmas dūris yra raudonas rutuliukas, tada adata išlenda šalia pirmo dūrio mėlynas kvadratėlis, tada eini šaliai kito audinio ir vėl kartoji tą patį, tau turi susijungti audiniai, kaip juos užverži tai gaunasi kaip 2 pav , aš čia grubiai papiešiau , nes kad matytum kad tie audinio kraščiukai yra užsilenkę, tik visą šitą turi daryti kuo arčiau krašto, tiek daug neturi būti užsilenkę, tik esmė čia , 4u.gif
Atsakyti
Aciu tau labai naktibalda aciuks.gif ,einu pabandysiu "ant juodrascio" pasiuti. Jei nepavyks, tai eisiu miegot, gal ryte viskas iseis kitaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2008 11 05, 01:55)
Aciu tau labai naktibalda aciuks.gif ,einu pabandysiu "ant juodrascio" pasiuti. Jei nepavyks, tai eisiu miegot, gal ryte viskas iseis kitaip ax.gif

na pamėgink, bet manau ryte geriau išeis, tik pagal save žinau, kad blogai miegosi jei nepamėginsi, tie kraštai lenkiasi įvidinę pusę ir nesimato, kad ten yra siūlė mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau turiu viska clap.gif
Daugmaz isdeliojau, kas parase konkreciai akiu spalva ir kokias, sudejau, kitoms teks padalinti likusias rolleyes.gif
Atsakyti