Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rulle @ 2008 11 04, 14:54)
Jau kailiuka turiu wub.gif  thumbup.gif
Paciu laiku Saullute bigsmile.gif
As ketvirtadieni negaliu verysad.gif vaika i treniruote vesiu.
Tik ryte g.gif

Nesinori užteršti temos postais apie susitikimo planavimą blush2.gif
Saullute-tu gal parašyk, kada tau ir kur geriausia-visos kažkaip derinsimės, o jei kas negalės-viena kitos akis ir adatas paimsim, paskui jau kaip nors...
Aš pvz. gyvenu Antakalnyje, tai jei kas negalės ir netoli gyvena-galiu jo prekes prigriebti.
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 11 04, 15:10)
Nesinori užteršti temos postais apie susitikimo planavimą  blush2.gif
Saullute-tu gal parašyk, kada tau ir kur geriausia-visos kažkaip derinsimės, o jei kas negalės-viena kitos akis ir adatas paimsim, paskui jau kaip nors...
Aš pvz. gyvenu Antakalnyje, tai jei kas negalės ir netoli gyvena-galiu jo prekes prigriebti.

Man ketvirtadienis toks laikas tinka 4u.gif
Atsakyti
o aš ketvirtadieni vakare ratus keičiu doh.gif
Atsakyti
ale patys kamsciai bus konstitucijos prospekte doh.gif
Atsakyti
Zuvycia - sekmės! 4u.gif

Na, o aš pagaliau prikimšau visas meškio kūno dalis ir užsiuvau bigsmile.gif Man labai patiko kimšti thumbup.gif , na, o su ta paslėpta siūle jau prikimšus užsiuvant teko šiek tiek ir paimprovizuot blush2.gif Bet viskas puikiai pavyko... biggrin.gif

Mums su meškiu kol kas akių ir blakstienų klausimai dar neaktualūs irnesakyk.gif - dar neužaugom iki jų... Šiandien aprisibosim tobulo nosiuko paieška nail.gif
Atsakyti
Vilnietės-tai nekomentuokit, kad blogas laikas, o siūlykit variantus!!!Dėl manęs-kad ir 20val. galim, kad tik saullute ir dauguma mergaičių galėtų. Visai kamščių nėra pvz. šeštadienį iš ryto, ale kad ilgai laukti tektų,geriau iki to laiko jau kažką padarytume.
Atsakyti
O aš siūlau visom KLAIPĖDIETĖM vieną voką atsisiųstis, o paskui pasidalinti???
Papildyta:
p.s. jei žinoma kas daugiau be manęs užsisakė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 04, 18:24)
O aš siūlau visom KLAIPĖDIETĖM vieną voką atsisiųstis, o paskui pasidalinti???

kažin mūsų yra daugiau ar tik dviese biggrin.gif , šiaip tai gal ir greiausiai būtų , bet jei gyveni miško rajone tai pasiimčiau tik po 2 mėnesių laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 04, 18:26)
kažin mūsų yra daugiau ar tik dviese  biggrin.gif , šiaip tai gal ir greiausiai būtų  , bet jei gyveni miško rajone tai pasiimčiau tik po 2 mėnesių laugh.gif

Pasirodo kaimynės esam biggrin.gif , dar daite iš šio krašto, tik nežinau ar ji ką užsakynėjo g.gif
Atsakyti
Nežinau ar man pavyks prisiderint, su dukra šią savaitę pradedam važinėt į įvairias procedūras.
Ievuschka gal tikrai galėtum priglaustima mano adatą blush2.gif Paskui aš jau prisiderinčiau prie taves blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras, meškių mylėtojos biggrin.gif

QUOTE(BabyGrite @ 2008 11 04, 01:56)
Tikiuosi pasivysiu jus

Tikrai pasivysi - palauksime smile.gif

QUOTE(AIRA @ 2008 11 04, 10:17)
aš niekad nesidomėjau vėlimu ir tikrai nesuprantu kaip ten tuos vokus adatėlėmis suvelti

Vokų ir nebūtina daryti - dėl velimo - tai vienas iš variantų )))

QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 04, 11:04)
Kiek supratau akytes(saugiasias) reikėjo statyti siuvimo siūlėje, o aš labaiu į viduriuką įdėjau, tikiuosi nieko blogo g.gif

Nerodo ausyčių prisiuvamos siūlės ir kur reikia įlenkti apmėtymą? Einu el. paštą patikrinsiu, gal ten bus aiškiau

Akytės reikia įstatyti ten, kur meškiukas paprašo - o tai gali būti labai netikėta vieta - pvz žemiau nosies mirksiukas.gif Tiesiog reikia bandyti - tai ten pridėti, tai kitoi vietoi... Meškis pats pasakys kur mirksiukas.gif

E-mailus dar nesiunčiau - greit išsiusiu smile.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 04, 11:33)
o blakstienas kur perkat, aš su tokiais dalykais nesu gyvenime susidūrus tai neturiu supratimo kur tokie dalykai perkami

Aš perku blakstienas kosmetikos skyriuje - būna tokių sruogelemis, o ne kiekvienai akiai skirtus. Man labiau patinka, kai meškis turi nedaug blakstienų. Man rodos net vienoje nuotraukoje matosi, kaip tos blakstienos atrodo g.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 04, 11:37)
Gal vėliau parašys Im-bear kaip reikia iš medžiagos vokelius padaryti, nes vėlimo bijau kaip velnias kryžiaus blink.gif

Pasistengsiu veliau nupiešti rolleyes.gif

QUOTE(AIRA @ 2008 11 04, 12:01)
O blakstienos netinka kur moterims skirta prisiklijuoti g.gif , reikia spec meškiukams? unsure.gif

AIRA, tinka, tinka cool.gif

Moherinio kailiuko nebeliko - štai sąrašiukas:
Gerapanichka - 1/3 kaip pas Ameli ir 1/3 tikro rudo meškio
Naktibalda - 1/3 su dažytais galiukais
Coccinela - 1/3 su dažytais galiukais
Zhydryne - 1/3 tikro rudo meškio
Zhuvucia -1/2 šviesiai rudo su ilgu plaukų

Visiems į až parašysiu - susitarsime dėl atsiėmimo.

E-mailus išsiunčiau - kas negavo - parašykite man į AŽ, gal aš neįrašiau jūsų e-mailą į sąrašą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 04 lapkričio 2008 - 18:22
Jei niekas nepasikeis man ketvirtadienis vieta ir laikas kaip ir tinka smile.gif
Atsakyti