Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rulle @ 2008 11 04, 11:43)
Pas mus blakstienu meskinams nera schmoll.gif tik lelems,bet jos labai brangios ir neaisku kokia kokybe g.gif
Blakstienas galite pasidaryti is audinio,geriau kokio atlasinio,is apsipesiojusio krasto,cia palei audino sonus,buna ,eina kieta medziaga ir tokie siausalai doh.gif
Na ir paaiskinau lotuliukas.gif

labai gerai paaiškinai aciuks.gif , bent aš supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
nu kaip man cia sudetingai viskas su tom akim ir vokais... blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarėja: 04 lapkričio 2008 - 11:00
net_nzn, labai ačiū už vėlimo pamokėlę 4u.gif Na supratau ko reikia įsigyti, kaip ten badoma, tai galiu tik įsivaizduoti, bet čia jau turbūt teks bandyti ir žiūrėti kas gausis ax.gif
O blakstienos netinka kur moterims skirta prisiklijuoti g.gif , reikia spec meškiukams? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIRA: 04 lapkričio 2008 - 11:01
sveikos visos darbštuolės, mano darbai tai sustojo laukiu akyčių....
O Saullutė jokių naujienų neturi? 4u.gif g.gif 4u.gif

Zhuvycia sėkmes gimdyme... ale kaip greit čia jus kalbat vos spėju skaityti.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2008 11 04, 12:01)
O blakstienos netinka kur moterims skirta prisiklijuoti g.gif , reikia spec meškiukams? unsure.gif

As kaip tik apie tokias ir pagalvojau, tiku isigijus komplekta (dvi blakstienas), jas padalijus bus galima padaryti laaabai jau daug meskiuku. Nes kiek suvokiu, tai vienai meskio blakstienai reikia kokiu 3 na maximum 5 "plaukiuku" g.gif

Dar mastau apie rulle varianta: Blakstienas galite pasidaryti is audinio, geriau kokio atlasinio, is apsipesiojusio krasto, cia palei audino sonus, buna, eina kieta medziaga ir tokie siausalai. Kadangi nezinau kokio tvirtumo tie atlaso siausalai, ir isivaizduoju kal ne visos turi, tai dar yra variantas imti paprasta tamsios spalvos audini ar siula. Isteplioti lipalo (PVA) ir vandens misiniu siulau kiek tirstesniu nei galvytes siulems arba skaidriu nagu laku. Išdžiuvus susikarpyti norimu ilgiu. Jei norim riestu blakstienu - pirma istepliojam kliju tirpalu siula (galima ir nagu laku, tiku yra didele tikimybe, kad prilips, nors meginti galima, juk nebrangius daigtus benaudojam) , ji vyniojam ant kokio apvalaus piestuko (apvalaus), siaudelio , na svarbu kad apvalu butu ir dziovinam. Prisipažystu šio riesto varianto nebandziau taikyti blakstienoms, bet popierines merginos atviruteje garbanoms buvo pats tas. thumbup.gif

Kilo mintis ir apie vielutes varines, kur laiduose buna, ar sidabruotos plonos vielutes liekanu, nuo bizuterijos gaminimo, nudazyma nagu laku kokia tamsia spalva, o gal net juodu markeriu. ax.gif

Tai va kieku cia prisimasčiau, gal kam kils kokiu kitu minciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo net_nzn: 04 lapkričio 2008 - 14:16
Na juokaujant pasiūlyčiau savo kelias blakstienas panaudot meškiukams biggrin.gif
Bet aišku čia nesamonė didžiausia smile.gif
Nors nebent iš plaukų smile.gif mano kaip juodi... prisiuni prie kokios medžiagytės, paskui pakarpai. Tik kad paskui neisslinktu 4u.gif

Arba iš senų lėlių blakstienas pasisavinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zydryne: 04 lapkričio 2008 - 14:37
QUOTE(Zydryne @ 2008 11 04, 15:35)
Nors nebent iš plaukų smile.gif  mano kaip juodi... prisiuni prie kokios medžiagytės, paskui pakarpai. Tik kad paskui neisslinktu  4u.gif

tai kad paskum neissliktu, vel galima ta pati kliju misini naudoti mirksiukas.gif taigi visos savo meskiukams blaktienas kaip ir turim thumbup.gif Pradek karpyt Zydryne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(net_nzn @ 2008 11 04, 15:38)
Pradek karpyt Zydryne  lotuliukas.gif

Gerai, pas mane ilgi plaukai, visoms užteks lotuliukas.gif
Atsakyti
Jetau, jetau-kiek naujienų! Didžiausia-kad Zhuvycia jau gimdyt išlėkė .Sėkmės jai 4u.gif

Vokų vėlimas-nesunkus reikalas, tik net_nzn labai jau sudėtingai paaiškino doh.gif Nereikia ten jokių sluoksnių skersai išilgai dėti. Imi gniužulėlį vilnos(Būtinai-karšinio, ne sluoksnos) ir badai norimą formą. Nuo gniužuliuko storio priklausys voko storis. Tik vieną kraštą palikti nesubadytą, pasišiaušusiais vilnos plaukeliais, kad būtų galima juos įbadyti į galvos kailį. O kitą kraštą jau gražiai apibadyti, pačią voko briaunelę taip pat. Geriausiai tokiam smulkiam darbeliui tiktų adata Nr.40. Ji-ploniausia, mažiausiai paliks matomų dūrių vietų.

Bet gal Im-bear paaiškins kaip padaryti vokus iš medžiagos ar zomšos?

Dėl blakstienų.Rulle-labai gerai paaiškinai thumbup.gif Bet ne visų audinių tas "fabričnas"kraštas su šiaušalais. Kai kurios medžiagos būna lygiais kraštais. Dabar galvojų-gal galima blakstienas pasidaryti iš kaspino: žiebtuvėliu užlydyti vieną kraštą, tada atsikirpti tokio pločio gabalėlį, kokio ilgio norim blakstienų, paardyti kaspiną iki užlydytos vietos ir prašom-blakstienos. Tą užlydytą kraštą įklijuoti po voku, o išlys tiktai blakstienų plaukeliai. Vienas trūkumas-jos neužriestos. O gal galima ir tai kaip nors sugalvoti? g.gif

Saullute - kur akys? Kada tikėtis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 04 lapkričio 2008 - 14:44
QUOTE(gugile @ 2008 11 04, 13:51)
sveikos visos darbštuolės, mano darbai tai sustojo laukiu akyčių....
O Saullutė jokių naujienų neturi?  4u.gif  g.gif  4u.gif

Zhuvycia sėkmes gimdyme... ale kaip greit čia jus kalbat vos spėju skaityti.... doh.gif

Turi, turi, ryt adatos su akutem bus pas mane, Vilnius galim planuoti susitikima. Kiti miestai galit pradeti siusti adresiukus smile.gif
Atsakyti
Valio, saullute 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tai gal, vilnietės ketvirtadienį ir susibėgam į vieną vietą? (penktadienis-bloga diena-daug kamščių ir šiaip visi-skuba, lekia doh.gif )
Iš karto siūlau PC "EUROPA", iš visų pusių patogus privažiavimas, yra kur mašinas palikti ir pan. laiks-gal po darbų visokių, tai gal apie 18.30 ? kas nesutinka-siūlykit kitką.
Atsakyti
Jau kailiuka turiu wub.gif thumbup.gif
Paciu laiku Saullute bigsmile.gif
As ketvirtadieni negaliu verysad.gif vaika i treniruote vesiu.
Tik ryte g.gif
Atsakyti