Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Niu jus mergaites ir varot!Tempai neispasakyti fitness3.gif O as va tik rytoj i lektuva ir i lithuania.gif ,o tik jau po savaiteles galesiu darbeliais uzsiimti doh.gif Tikiuosi pasivysiu jus ax.gif
Atsakyti
Sekmes jums apiforminant savo meškio galvą thumbup.gif O dėl sniego žmogaus ... Na dar viskas gali pasikeisti cool.gif Pas mane kolkas grynas kačiukas gaunasi lotuliukas.gif
Echhh.. tikriausiai nespėjo Zhuvycia pratesimo pamatyt... Na lengvo tau gimdymo wub.gif

Naktibalda
, 1/3 šito mohero dar liko (paskutinis) 30*47 cm 35 lt
[/quote]

Spėjo spėjo Zhuvycia, valioooo, ir taip reikalingus vokus pamačiau, ačiū tau Im-bear. Tempiu savo kelionę ligoninėn kaip galiu toliau biggrin.gif

Jau kai įstačiau vakar akytes ir ausytes, tai toks gražutis mano meškiukas (o gal ir kačiukas, tikrai biggrin.gif ) gavosi wub.gif

Dabar galėsiu rami važiuoti ligoninėn karsta.gif O jūs visos per toli nelėkite, nors aš pasivysiu visas nepergyvenu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Oo, tempai auga matau doh.gif O man tai neaiškumų yra. Pav. aš niekad nesidomėjau vėlimu ir tikrai nesuprantu kaip ten tuos vokus adatėlėmis suvelti doh.gif ir kokia ten vilna reikalinga, spec. vėlimui ar kokia? ir kokios ten adatėlės specialios?
Atsakyti
Labas rytas

Zhuvycia laikom kumštukus, kad viskas greitai ir sklaundžiai praeitu. Tik matau ant eteriau, kad esi, tai paleido namo?
Papildyta:
Vakar vakare darbavausi be PC, tai viską dariau iš atminties unsure.gif . Kiek supratau akytes(saugiasias) reikėjo statyti siuvimo siūlėje, o aš labaiu į viduriuką įdėjau, tikiuosi nieko blogo g.gif

Kailiuką taip patiko kirpti, kad pradžiai dovanotą zuikį apkirpau, o paskui meškiuką, tik jis dabar labiau liūtukas ax.gif

Nerodo ausyčių prisiuvamos siūlės ir kur reikia įlenkti apmėtymą? Einu el. paštą patikrinsiu, gal ten bus aiškiau rolleyes.gif

O dėl tempo, juk viskas gerai, čia dėl Zhuvycia pagreitino parodyti, turėsim visą savaitę darbams thumbup.gif
Atsakyti
O jei man tai viskas jau ncia neaisku pasidare. Nemaniau kad cia tiek visko reikes doh.gif o ir velti nemoku ir nelabai jau bandysiu..

Im-Bear, o i pasta nebesiunti, kad as jau po III etapo nieko nebegavau.. g.gif

Atsakyti
Vėlimui aš taip pat nieko neturiu, tai vokų nedarysiu.
Atsakyti
vaje kiek jus cia prikalbejot, o as gaila nepataikiau i kailiuko dalybas verysad.gif , reik dazniau prie kompo prisesti.
Tik siandien einu kimsti meskiuko doh.gif , bet per sia sav visas pavysiu. Tik neturiu dar akiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 04, 10:11)
Dabar galėsiu rami važiuoti ligoninėn  karsta.gif O jūs visos per toli nelėkite, nors aš pasivysiu visas nepergyvenu.  mirksiukas.gif

Visus su nekantrumu laukiam sugriztant su lialium ant ranku i meskiniautoju kompanija. Lai gimdymas buna lengvas kaip pluksnele. mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(AIRA @ 2008 11 04, 10:17)
Oo, tempai auga matau doh.gif O man tai neaiškumų yra. Pav. aš niekad nesidomėjau vėlimu ir tikrai nesuprantu kaip ten tuos vokus adatėlėmis suvelti doh.gif ir kokia ten vilna reikalinga, spec. vėlimui ar kokia? ir kokios ten adatėlės specialios?

Kaip Im-bear sake galima naudoti velta vilna arba medziagele vokams daryti. Na bet jei tave domina butent velti vokai sudesiu nuorodas ir trumpai papasakosiu.
Darbui reikes:
1. Vilnos vėlimui - jos buna ivairios ir labai spalvotos. Kur kaune isigyti nlb zinau, bet gali Velimo forume pasidairyti, bendras vaizdas vilnele stai toks :
http://www.rankdarbi...php?cPath=27_28
2. Adateles - http://www.rankdarbi...php?cPath=27_31 , tokiam darbui uztektu ir NR.38
3. Kempinės - kaip tik vakar pirkau Rimi prekybos centre automobiliniu prekiu skyriuje, tokia gana didele, tanki ir dar kaina 1,84 Lt, kadangi tai ne vienam darbui, tai pats tas;
4. didelio noro tureti veltus vokus - cia jau asmeninej skrynioj tektu susirasti mirksiukas.gif
Darbo eiga:
Ant kempines susidedi vilnos pusmenuliukus. Pusmenuliukai dedami plonais sluoksniais, kuriu skaicius nelyginis, pirmas sluoksnis vertikalus, antras horizontalus, trecias vel vertikalus, ketvirtas horizontalus ir t.t. Svarbu prisiminti, kad suvaltas daigtas yra vos ne per puse mazesnis ir n kartu plonesnis nei sudetasis.
Susidejus vilna prasideda badymo darbai. voko vidurys ir voko matoma dalis veliama kietai, o nematomas krastas paliekamas ne iki galo suveltas, nes to prireiks kamsant ir prikabinant voka prie galveles.

sekmytes darbuojantis drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif as jau viska padariau ax.gif ir vokus,tik blakstienu neturiu smile.gif
Vokams galite panaudoti siulus,kad nepirkti vilnos,juos ispesioti,o veliau suvelti,adatos reik spec. velimui. Adatu buna bizuterijos skyriuje.
Atsakyti
sveikos
aš irgi dar akių neturiu , tai net nežinau dabar ką darysiu, nu bet kaip nors, o blakstienas kur perkat, aš su tokiais dalykais nesu gyvenime susidūrus tai neturiu supratimo kur tokie dalykai perkami biggrin.gif
Atsakyti
Niu visai kompas nenori šia dirbti, negaliu nuotraukų pasididinti.

Gal vėliau parašys Im-bear kaip reikia iš medžiagos vokelius padaryti, nes vėlimo bijau kaip velnias kryžiaus blink.gif

Lekiu kitus darbus nudirbsiu, tapetus išklyjuosiu...

Geros dienos visom supermama.gif
Atsakyti
Pas mus blakstienu meskinams nera schmoll.gif tik lelems,bet jos labai brangios ir neaisku kokia kokybe g.gif
Blakstienas galite pasidaryti is audinio,geriau kokio atlasinio,is apsipesiojusio krasto,cia palei audino sonus,buna ,eina kieta medziaga ir tokie siausalai doh.gif
Na ir paaiskinau lotuliukas.gif
Atsakyti