Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
O man tai nesiseka nosies gražiai suformuoti cray.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 11 03, 22:40)
O man tai nesiseka nosies gražiai suformuoti  cray.gif

Žinai, reikia pasitreniruoti, mano tai gavosi nebloga, bet tik baigusi ją pamačiau, kad kreivai visai, kažkaip kreivai laikiau visą galvytę, tai nosytės viduriukas gavosi gerokai nuo snukučio vidurio nukrypęs... Nieko, kitame meškiukyje jau bus gal geriau.

O aš va akytes pradėjau siūti, ir žiūriu, kad be iiilgos adatos gi nieko nebus, ar taip Im-bear? Mano ilgiausia adata vos siekia galvytės vidurį, paskui paskęsta ten ir jau niekaip nesugebu išvairuoti jos ne tik ten, kur reikia, bet išvis į lauką nebeiškišu jos. Ar aš kažką ne taip darau? g.gif
Atsakyti
As nosies dar neissiuvinejau blush2.gif negaliu siulu parinkti,tamsu,bet akis jau prisiuvau ax.gif
Jau istacius akis,pagalvojau,kad adata reikia i ausu vieta durti g.gif nes kai itempi,ilenkimas gaunasi, o, jei ausu vietoje,butu gerai,nieko nesimatytu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 03 lapkričio 2008 - 22:09
sveikos kiek naujienų, ir naujų meškiukų Im-bear pagamino, nerealūs thumbup.gif

jaučiu dalybos pražiopsotos, tik dabar prisėdau prie pc, tik noriu paklausti antras kailiukas laisvas Im-bear blush2.gif , net temos visos neskaičiau matau daug kailiukų gražių lotuliukas.gif

va šitas user posted image, jei taip noriu visų reiklaingų duomenų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 03 lapkričio 2008 - 22:17
QUOTE(rulle @ 2008 11 03, 23:06)
As nosies dar neissiuvinejau blush2.gif negaliu siulu parinkti,tamsu,bet akis jau prisiuvau ax.gif
Jau istacius akis,pagalvojau,kad adata reikia i ausu vieta durti g.gif nes kai itempi,ilenkimas gaunasi, o, jei ausu vietoje,butu gerai,nieko nesimatytu smile.gif

O, gera mintis, nors man įdubimas nesigavo joks, bet ausyčių vieta arčiau. bet ir adatą dar ilgesnę radau, tai labai džiaugiuosi, kad galiu akytes daryti. beje, rulle, o tu kokias akytes siuvai - tas iš GA ar užusienietiškas? Aš tai siūsiu iš GA, gražios jos vis tiek, gal nenuluš kojelė g.gif
Atsakyti
Aha,tas is GA,as,kai nezaisiu su juo lotuliukas.gif tai gal atlaikys.
Atrodo graziai wub.gif
Ar dar bus IV etapo pratesimas g.gif ar cia tik tiek,visai savaitei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 11 03, 23:27)
Aha,tas is GA,as,kai nezaisiu su juo  lotuliukas.gif tai gal atlaikys.
Atrodo graziai wub.gif
Ar dar bus IV etapo pratesimas g.gif ar cia tik tiek,visai savaitei unsure.gif

Turėtų būti, tik Im-bear vyrui masažą daro kol kas lotuliukas.gif
O mano meškiukas jau su akytėm, su nosyte, dar ausytes pažiūrėjimui prisegiau ir burnytę vos vos pieštuku pažymėjau - gražutis gavosi wub.gif
Bet va kai pridėjau kūnelį, rankas blink.gif Panašus į sniego žmogų kažkaip... Labai jau galvytė tikrai maža. Reiks kitą siūti biški kitokiom proporcijom, manau...

Dar tiesa, norėjau paklausti, jau lyg ir klausiau, o vokų tai šį kartą nedarysime akytėms, taip? Bet parodysi paskui, kaip jie daromi? LYg ir būtų gilesnis žvilgsnis su jais... Ir blakstienas tada galima būtų pritaisyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 03 lapkričio 2008 - 23:07
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 04, 00:02)
Panašus į sniego žmogų kažkaip... Labai jau galvytė tikrai maža.  Reiks kitą siūti biški kitokiom proporcijom, manau...

Na asei tiek daug i prieki dar nepazengiau, mat dar nezinau kokias akeles pavyks gauti (galva prikimsau is smalsumo, bet dar neuztraukiau), nosytes irgis nesiuvinejau, nes ana pas man butu tiku ruzava zydra arba raudona doh.gif , kitokiu siulu neturiu doh.gif doh.gif , teks ryt prie seses lobiu skrynios traukt. ax.gif O va del to sniego zmogaus, tai pas man panasi situacija - tieku laiko MB su manim kimses,o sian pamates sudeliota meskuti paklause kas cia per monstriukas ir kur meskuti padejau doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu, viskas merdžinos, išvarau...
Nebent į ligoninę manęs dar nepriims, tai dar grįšiu, o šiaip tai jau do pobednogo būsiu ten ir grįšiu po kokios savaitėlės... Labai liūdna man jus palikti, bet nieko, antrų akyčių dar neturiu kitam meškiukui, adatos dar irgi ne, tai nieko daug ir nebegaliu daryti dabar.

Saullele, kai gausi siuntinį, mano daikčiukus palaikyk, akej? (beje, visai nežinau, ar spėjau dar man akytes užsakyti irgi ar ne, jei ne, tai man tik adata priklauso).

Im-bear, labai labai tau ačiū dar kartą už visas pamokas. Žinok, labai labai bijojau gimdyti fear.gif, bet kai pradėjau siūti meškiukus, visos mintys buvo užimtos tik jais ir nebebuvo kada bijoti gimdyti mirksiukas.gif

Tai štai, ate visoms ir iki greito bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 04, 01:15)

Tai štai, ate visoms ir iki greito    bye1.gif

lengvo ir greito tau gimdymo, lauksim sugrįžtančios 4u.gif , o gimdyti visos bijo rolleyes.gif , bet tu nebijok, wub.gif
Atsakyti
Tęsiame IV-tą etapą

Ausytės

Pažymime adatelemis ausų prisiuvimo vietas. Prisiuvame ausį prie galvos kaip parodyta nuotraukoje. Siulą užtraukiame, pritraukiant ausį prie galvos. Kartojame su antra ausim:

user posted image

user posted image

user posted image

Vokai

Jų gali būti labai skirtingų - ir iš vilnos, ir iš medžiagos. Parodysiu vieną būdą. Paimame vilnos 2 vienodus gabaliukus ir suveliame adatelemis du pusrutulius. Juos pribadome prie audinio aplink akis. Galima priklijuoti blakstienas.

user posted image

user posted image

user posted image

Burnytė

Su adatelemis išbandome skirtingus variantus burnytes. Su dvigubo Iriso (muline) siulu išsiuvinėjame burnytę.

user posted image

user posted image

Dengiame nosytę laku (ar vašku):

user posted image

Sekmes jums apiforminant savo meškio galvą thumbup.gif O dėl sniego žmogaus ... Na dar viskas gali pasikeisti cool.gif Pas mane kolkas grynas kačiukas gaunasi lotuliukas.gif

Echhh.. tikriausiai nespėjo Zhuvycia pratesimo pamatyt... Na lengvo tau gimdymo wub.gif

Naktibalda
, 1/3 šito mohero dar liko (paskutinis) 30*47 cm 35 lt
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 04, 01:33)
Naktibalda[/color], 1/3 šito mohero dar liko (paskutinis) 30*47 cm 35 lt

jei meškiui užtenka jamu ax.gif
Atsakyti