Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(gerapanycka @ 2008 11 03, 17:51)
Oj pirmiausia atsakiau į laišką su moheros kailiukais, o tik paskui čia atlindau ir pamačiau, kad čia reikia rezervuoti  doh.gif   blush2.gif 
Nežinau ar spėjau, bet noriu:
1. Moheras kaip pas Aurinko ir Ameli. Labai gražus, pagrindas toks su geltonumu, o kailiukas pats šviesesnis. Plauko ilgis 13 mm. Gabaliukas 1/3 (30 cm * 47 cm) – 44 lt. Pilnai užteks meškiukui apie 20-25 cm ūgio.
Ir
3. Tikras meškiukas. Labai gražus rudas  plaukas 14 mm ilgio. Dar nespėjau pradėti iš jo siūti. Galiu pasidalinti arba ½ (30 cm * 70 cm) – 50 Lt arba 1/3 (30 cm * 47 cm) – 35 Lt.
Bet labiau pirmojo  4u.gif   blush2.gif

1/3 pirmojo ir 1/3 rudojo? Gerai rezervavau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 03, 17:42)
O IV etapo tęsinys šiandien dar bus, ar jau ne? (akytės, ausytės turiu galvoje).

O Im-bear, ką gali pasakyti apie nosyčių vašką? Ar tiktų paprastas bičių vaškas ir kaip ten tas vaškavimas vyksta? Aš tai turiu lako, dar skaičiau kažkur, kad viena moteriškė lakuoja paprastu nagų laku, pagal spalvą atitaiko.

Tęsinys dar bus - tik jau vėliau, nes mažoji ilgam prie kompo nepaleidžia doh.gif Ir apie vaškavimą papasakosiu rolleyes.gif

Merginos - iš mohero liko tik su dažytais galiukais (1/2 arba 2 gabaliukai po 1/3) ir rudojo 1/3. Na ir pliušas liko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 03 lapkričio 2008 - 16:57
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 03, 17:55)
1/3 pirmojo ir 1/3 rudojo? Gerai rezervavau  biggrin.gif
Papildyta:

Tęsinys dar bus - tik jau vėliau, nes mažoji ilgam prie kompo nepaleidžia  doh.gif  Ir apie vaškavimą papasakosiu  rolleyes.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kai snukuti apkirpau,koks tai kreivas pasidare g.gif naglavotas lotuliukas.gif
Ar muline siulus galima nosytei naudoti? As tai nosi lakuosiu su laku,ar gerai?
Papildyta:
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 03, 16:45)
1-o gabaliuko 1/3 turiu, o 4-tą Zuvycia užrezervavo, bet kai atleksi pažiurėsi, gal patiks iš kito kas liks? Bet rytoi 9-tą važiuoju pasportuot, gal vėliau užsuksi?

Klausys, susipainiuojau - 4-tas faile, kuri atsiunčiau - šviesus su ilgu plauku - o čia temoje jis 3-čias - tai tas laisvas  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif susirasysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 03, 15:44)
user posted image

Žodžiu, pražiopsojau dalybas doh.gif Bet gal dar kas turi šitokio ar panašaus atliekamo?
Papildyta:
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 03, 17:55)
Merginos - iš mohero liko tik su dažytais galiukais (1/2 arba 2 gabaliukai po 1/3) ir rudojo 1/3. Na ir pliušas liko.[/b][/color]

Jei neliko nieko daugiau, tai paimsiu su dažytais galiukais bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Aš tai labai laukiu išsamesnio paaiškinimo apie nosytes apdirbimą. Jei lakuojama, tai kas čia per lakas turi būti, jei vaškuojama, koks vaškas?

Šiaip meškiuko galva man dar labai mistiška atrodo, tiksliau kažkoks liūtas ar žiurkė, bet ne meškiukas lotuliukas.gif Dar klausimukas, mano meškio kailiukas tamsus ir kai aš snukutį apkirpau, tai jis visai toks negras gavosi mastau.gif O ar galima tą snukutį padažyti, ar pašviesinti kaip nors? g.gif

Atsakyti
Koks čia rudasis kailis dar liko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2008 11 03, 18:31)
Žodžiu, pražiopsojau dalybas  doh.gif Bet gal dar kas turi šitokio ar panašaus atliekamo?

jei domina sintetinis tokis galiu pasidalinti kaip tik panasios spalvytes turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 11 03, 18:07)
Kai snukuti apkirpau,koks tai kreivas pasidare g.gif naglavotas lotuliukas.gif
Ar muline siulus galima nosytei naudoti? As tai nosi lakuosiu su laku,ar gerai?

Muline galima naudoti, bet man labiau patinka su Irisu - jis tvirtesnis biggrin.gif

QUOTE(Coccinela @ 2008 11 03, 18:31)
Žodžiu, pražiopsojau dalybas  doh.gif Bet gal dar kas turi šitokio ar panašaus atliekamo?

Jei neliko nieko daugiau, tai paimsiu su dažytais galiukais  bigsmile.gif

Jei rullei toks sviesus su ilgu plauku netiks, tai rezervuosiu tau. O jei ne- tai paliksiu tau 1/3 su dazytais galiukais biggrin.gif

QUOTE(AIRA @ 2008 11 03, 18:47)
Aš tai labai laukiu išsamesnio paaiškinimo apie nosytes apdirbimą. Jei lakuojama, tai kas čia per lakas turi būti, jei vaškuojama, koks vaškas?

Šiaip meškiuko galva man dar labai mistiška atrodo, tiksliau kažkoks liūtas ar žiurkė, bet ne meškiukas lotuliukas.gif Dar klausimukas, mano meškio kailiukas tamsus ir kai aš snukutį apkirpau, tai jis visai toks negras gavosi mastau.gif O ar galima tą snukutį padažyti, ar pašviesinti kaip nors? g.gif

Veliau vakare, kai princese uzmigs parasysiu - dabar trumpam pribegau smile.gif

QUOTE(Zydryne @ 2008 11 03, 18:55)
Koks čia rudasis kailis dar liko? smile.gif

5-tas paveikslelis )

user posted image

Gabaliukas 47 * 30 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 03 lapkričio 2008 - 18:34
QUOTE(net_nzn @ 2008 11 03, 19:18)
jei domina sintetinis tokis galiu pasidalinti kaip tik panasios spalvytes turiu  mirksiukas.gif

Nea, man būtent moheros noris 4u.gif

Im-bear, drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 03, 19:32)

user posted image
Gabaliukas 47 * 30 cm

Rezervuoju ax.gif
Atsakyti
Liko tik vienas gabaliukas su dažytais galiukais 30*47 cm ir pliušas.

Tęsime IV etapą biggrin.gif

Dėl nosies lakavimo-vaškavimo.
Lakuoti galima laku vandens pagrindu arba kai kurie lakuoja nagų laku - netgi spalvą parinkti galima (dėl vieno meškiuko neverta pirkti brangių laku - užteks ir bespalvis nagų lakas thumbup.gif ). Dėl vaško - čia ir eina kalba apie bičių vašką - nosytė vėliau taip skaniai kvepia ))) Yra skirtingu būdu vaškavimo - išlidyti vašką indelyje ir greitai-atsargiai su teptukų užtepti nosytę, duoti atvesti, pakartoti. Galima (čia lėtas, bet tvarkingesnis būdas) - su plaukų fenų pūsti ant vaško gabaliuko, truputi išlidyti ir patepti nosytę, pūsti ant nosytęs, kad vaškas susigertų, kartoti tiek kartų, kad nosytė tolygiai ir gražiai pasidengtų rolleyes.gif

Pereiname prie akių įstatymo.

Nufotografavau visą eigą doh.gif , bet negerai matosi kur ta adata, kur siulas doh.gif Teko nupiešti rolleyes.gif rolleyes.gif Gal bus aiškiau cool.gif Visų pirmą surandame akių padėti, pridedami akys prie snukučio. Pažymime su adatelemis. (žiurėkite nuotraukas III etapo, kur aš įstatinėjau safe akis)

user posted image

Čia įsivaizduokite, kad matote galvą iš viršaus. Pirmame paveikslelyje adata eina iš nugaros į galvos siulę, kurį sujungia galvos klyną ir šoninę galvos dalį. Toliau viską pagal schemą - siulai turi susikryžiuoti ir grižti į vieną tašką. Tada pradėdate siūlus labai stipriai veržti ir spausti į akyduobes. Pakvieskite ką nors į pagalbą, nes galima net pirštus sau su tokių stiprių siulų susipjaustyti. Užryšame mazgą, užlašiname ant jo PVA klijų (truputuką) ir su adatą tuos du siulų galus įkišame į tą pačia skylę, o išvedame kur nors galvos apačioje, patraukiame ir tie galiukai pasislepia galvoje. Galiukus nukerpame.

Turiu svarbų pasiūlymą - iš praktikos. Pirmą padarykite šią procedurą be akių - tiesiog suformuokite akyduobes rolleyes.gif Nes gali taip atsitikti, kad stipriai veržiant gali lužti stiklinė akytė doh.gif arba išsirauti akių auselė.

Tiems kas įstatynės safe akis - reikia padaryti visą procedurą, siulą ištrakiant po akim. Tada irgi gražiai susiformuos akyduobė ir žvilgsnis bus gyvas, o ne plokščias wub.gif

Apie ausyčių prisiuvimą parašysiu dar vėliau, nes MB reikalauja masažo doh.gif O kitaip sako išjungsiu kompą ir pamirši visas master klases lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 03, 22:19)
Liko tik vienas gabaliukas su dažytais galiukais 30*47 cm ir pliušas.

Tęsime IV etapą biggrin.gif

Dėl nosies lakavimo-vaškavimo.
Lakuoti galima laku vandens pagrindu arba kai kurie lakuoja nagų laku - netgi spalvą parinkti galima (dėl vieno meškiuko neverta pirkti brangių laku - užteks ir bespalvis nagų lakas  thumbup.gif ). Dėl vaško - čia ir eina kalba apie bičių vašką - nosytė vėliau taip skaniai kvepia ))) Yra skirtingu būdu vaškavimo - išlidyti vašką indelyje ir greitai-atsargiai su teptukų užtepti nosytę, duoti atvesti, pakartoti. Galima (čia lėtas, bet tvarkingesnis būdas) - su plaukų fenų pūsti ant vaško gabaliuko, truputi išlidyti ir patepti nosytę, pūsti ant nosytęs, kad vaškas susigertų, kartoti tiek kartų, kad nosytė tolygiai ir gražiai pasidengtų  rolleyes.gif

Pereiname prie akių įstatymo.

Nufotografavau visą eigą  doh.gif , bet negerai matosi kur ta adata, kur siulas  doh.gif  Teko nupiešti  rolleyes.gif  rolleyes.gif Gal bus aiškiau  cool.gif Visų pirmą surandame akių padėti, pridedami akys prie snukučio. Pažymime su adatelemis. (žiurėkite nuotraukas III etapo, kur aš įstatinėjau safe akis)

Čia įsivaizduokite, kad matote galvą iš viršaus. Pirmame paveikslelyje adata eina iš nugaros į galvos siulę, kurį sujungia galvos klyną ir šoninę galvos dalį. Toliau viską pagal schemą - siulai turi susikryžiuoti ir grižti į vieną tašką. Tada pradėdate siūlus labai stipriai veržti ir spausti į akyduobes. Pakvieskite ką nors į pagalbą, nes galima net pirštus sau su tokių stiprių siulų susipjaustyti. Užryšame mazgą, užlašiname ant jo PVA klijų (truputuką) ir su adatą tuos du siulų galus įkišame į tą pačia skylę, o išvedame kur nors galvos apačioje, patraukiame ir tie galiukai pasislepia galvoje. Galiukus nukerpame.

Turiu svarbų pasiūlymą - iš praktikos. Pirmą padarykite šią procedurą be akių - tiesiog suformuokite akyduobes  rolleyes.gif  Nes gali taip atsitikti, kad stipriai veržiant gali lužti stiklinė akytė  doh.gif  arba išsirauti akių auselė.

Tiems kas įstatynės safe akis - reikia padaryti visą procedurą, siulą ištrakiant po akim. Tada irgi gražiai susiformuos akyduobė ir žvilgsnis bus gyvas, o ne plokščias  wub.gif

Apie ausyčių prisiuvimą parašysiu dar vėliau, nes MB reikalauja masažo  doh.gif  O kitaip sako išjungsiu kompą ir pamirši visas master klases  lotuliukas.gif

Maniškiai jau irgi miega, tai kol tu padarysi masažą, aš gal prisiūsiu akytes. Tik žiūrėk, kad masažas nesibaigtų kuo nors daugiau, o tai liksim be ausyčių blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti