Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(net_nzn @ 2008 11 03, 15:10)
Merginos, Žiurbuti, Coccinela i panika nepuolam..

Aš tai toli gražu nepanikuoju, mano rankos dar nesusiūtos blush2.gif Aš tiesiog paėmiau į rankas galvą ir supratau, kad dar nelabai žinau, ko iš to snukučio noriu smile.gif Bet niekur neskubu, brandinu.. ax.gif
Atsakyti
Tiems, kas prašė išsiunčiau e-mailus su laisvo mohero sąrašiukų - atsakykite čia temoje, kad kiti matytų, kad tas gabaliukas jau rezervuotas mirksiukas.gif

Čia tik parodysiu spalvas:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 03 lapkričio 2008 - 14:50
Ačiū už paguodą visoms 4u.gif

Nepanikuoju ir aš mirksiukas.gif , bet man labai patinka išlikti laiko "rėmuose", nes kitaip - kai viskas susimeta į vieną - man iš viso dingsta ūpas kąžką daryt lotuliukas.gif

Kadangi man rankdarbiavimas yra dar nesenas atradimas, tai kol kas tėra smagus laisvalaikio leidimo būdas, kuriame stresas, skuba ir pan. dalykai yra visiškai nepageidaujami, o darbeliai daromi tada, kai pajaučiu, kad man to norisi, o ne todėl, kad reikia ax.gif

Tai dabar ir galvoju, ko aš čia nuo ritmo atsilikau - kiba man meškio "gimdymo" komplikacijos prasidėjo lotuliukas.gif ar kas čia man... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 03, 15:44)
Tiems, kas prašė išsiunčiau e-mailus su laisvo mohero sąrašiukų - atsakykite čia temoje, kad kiti matytų, kad tas gabaliukas jau rezervuotas  mirksiukas.gif

user posted image

Aš tai jamu šitą, bet jau manau tik po gimdymo galėsiu atsiimti, palauksi, Im-bear? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 03, 15:56)
Aš tai jamu šitą, bet jau manau tik po gimdymo galėsiu atsiimti, palauksi, Im-bear?  4u.gif

Su ilgu plauku, 70*20 cm, taip? Palauksiu, gimdyk lengvai ir greitai biggrin.gif
Atsakyti
eikit sau, nu ir suskubinot cia. as tai nebespesiu jau... mano tik 1 ranka prikimsta ir stop. visai laiko neturejau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 03, 16:02)
Su ilgu plauku, 70*20 cm, taip? Palauksiu, gimdyk lengvai ir greitai  biggrin.gif

Taip taip, šitą, o čia užteks meškiukui? Ai, jei ką, tai mažesnį siūsiu smile.gif Beje, Im-bear, o spec meškiukinėms medžiagoms flizelino reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 03 lapkričio 2008 - 15:59
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 03, 16:59)
Taip taip, šitą, o čia užteks meškiukui? Ai, jei ką, tai mažesnį siūsiu smile.gif Beje, Im-bear, o spec meškiukinėms medžiagoms flizelino reikia?

Meškiukui, be abėjo užteks biggrin.gif O flizelino moherui nereikia - nes pagrindas labai patvarus, nesitempia - vienas malonumas siuti meškučius thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rhealife @ 2008 11 03, 16:11)
eikit sau, nu ir suskubinot cia. as tai nebespesiu jau... mano tik 1 ranka prikimsta ir stop. visai laiko neturejau  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Suspesi - nepergyvenk - čia dėl žuvycios paskubėjom šį kartą - kad ji gimdymo palatoje turėtų veiklos lotuliukas.gif
Atsakyti
As noriu 1 ir 4,jei dar yra ax.gif
Ryt,jei busi,atleksiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 03 lapkričio 2008 - 16:29
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 03, 17:18)
Meškiukui, be abėjo užteks  biggrin.gif  O flizelino moherui nereikia - nes pagrindas labai patvarus, nesitempia - vienas malonumas siuti meškučius  thumbup.gif
Papildyta:

Suspesi - nepergyvenk - čia dėl žuvycios paskubėjom šį kartą - kad ji gimdymo palatoje turėtų veiklos  lotuliukas.gif

O IV etapo tęsinys šiandien dar bus, ar jau ne? (akytės, ausytės turiu galvoje). Aš nosytę vieną jau padariau, kaip gražuuuu wub.gif wub.gif wub.gif Aišku, ji man gavosi visai nesimetriška, ai, bet antrą jau darysiu geriau. O žinokit, aš Im-bear instrukcijoms nusižengiau, mea culpa, mea maxima culpa notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif

Kažkada dar prieš gerą mėnesį esu mačiusi internete pamokėlę, kaip padaryti gražią nosytę. Reikia iškirpti nosytės formą iš kokio veltinio ar fliso, priklijuoti nosytės vietoje, ir tada tiksliai pagal ją siuvinėti - pirma horizontaliai, paskui vertikaliai, nuo vidurio, kaip Im-bear ir mokė. NU va, tai gavosi nosytė iškili ir tvirta. Labai man patinka wub.gif
O Im-bear, ką gali pasakyti apie nosyčių vašką? Ar tiktų paprastas bičių vaškas ir kaip ten tas vaškavimas vyksta? Aš tai turiu lako, dar skaičiau kažkur, kad viena moteriškė lakuoja paprastu nagų laku, pagal spalvą atitaiko.
Atsakyti
1-o gabaliuko 1/3 turiu, o 4-tą Zuvycia užrezervavo, bet kai atleksi pažiurėsi, gal patiks iš kito kas liks? Bet rytoi 9-tą važiuoju pasportuot, gal vėliau užsuksi?

Klausys, susipainiuojau - 4-tas faile, kuri atsiunčiau - šviesus su ilgu plauku - o čia temoje jis 3-čias - tai tas laisvas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 03 lapkričio 2008 - 16:50
Oj pirmiausia atsakiau į laišką su moheros kailiukais, o tik paskui čia atlindau ir pamačiau, kad čia reikia rezervuoti doh.gif blush2.gif
Nežinau ar spėjau, bet noriu:
1. Moheras kaip pas Aurinko ir Ameli. Labai gražus, pagrindas toks su geltonumu, o kailiukas pats šviesesnis. Plauko ilgis 13 mm. Gabaliukas 1/3 (30 cm * 47 cm) – 44 lt. Pilnai užteks meškiukui apie 20-25 cm ūgio.
Ir
3. Tikras meškiukas. Labai gražus rudas plaukas 14 mm ilgio. Dar nespėjau pradėti iš jo siūti. Galiu pasidalinti arba ½ (30 cm * 70 cm) – 50 Lt arba 1/3 (30 cm * 47 cm) – 35 Lt.
Bet labiau pirmojo 4u.gif blush2.gif
Atsakyti