Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
O aš dėl siūlų noriu pasitikslint. Aš maniau, kad jų reikia tokių... na, plonų irisinių ar panašiai - jau kūno dalių stipriam sutvirtinimui mastau.gif bet kaip iš paskutinių postų suprantu, reik ne tokių storų ir siūti jais jau dabar, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 25 spalio 2008 - 20:52
QUOTE(Coccinela @ 2008 10 25, 21:51)
O aš dėl siūlų noriu pasitikslint. Aš maniau, kad jų reikia tokių... na, plonų irisinių ar panašiai - jau kūno dalių stipriam sutvirtinimui mastau.gif bet kaip iš paskutinių postų suprantu, reik ne tokių storų ir siūti jais jau dabar, ar ne?

Aš naudoju siulus, skirtus džinsams siūti - jie tokie stipresni g.gif Irisinių mums reikės nosytės ir burnytes išsiuvinėjimui. O akių prisiuvimui reikia dar stipresnių siulų (gal jie kaproniniai - tokie stori ir blizgantis - Senukuose pirkau, bet ir rankdarbių parduotuvese mačiau - tik brangiau kainuoja) rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu Im-bear uz paaiskinima. Nezinau, kaip ,bet nemaciau nuorodos, kur parodytas dygsnis anksciau blush2.gif Matyt jau akis praziurejau hihihi.gif
Atsakyti
Na ką, namų darbai atlikti, galiu ramią sąžine eiti miegoti happy.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Vakar idejau savo akis meskiukui i galva,labai mazos,vaikas sako,kad meskiukas,kaip isprotejas lotuliukas.gif Ar jau gausim adatas ir akis iki prisiuvimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 10 26, 09:49)
Labas rytas smile.gif
Vakar idejau savo akis meskiukui i galva,labai mazos,vaikas sako,kad meskiukas,kaip isprotejas lotuliukas.gif Ar jau gausim adatas ir akis iki prisiuvimo? g.gif

lotuliukas.gif Pas tave akytes buvo 6 mm, ar ne? Tada tokiam kaip musu meskiukui mazoki biggrin.gif

Labas rytas!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 26, 10:11)
lotuliukas.gif  Pas tave akytes buvo 6 mm, ar ne? Tada tokiam kaip musu meskiukui mazoki  biggrin.gif

Labas rytas!!!  4u.gif

Tikriausiai smile.gif ,vaziuoju i GA,nusipirksiu,jei neispirko meskomanes biggrin.gif
Atsakyti
Na štai namų darbas atliktas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Tik va turiu tokį klausimėlį: Jeigu psiūsiu ne vieną meškiuką, konkurse galės dalyvauti vienas ar visi? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(NKriste @ 2008 10 26, 16:25)
Na štai namų darbas atliktas  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Tik va turiu tokį klausimėlį: Jeigu psiūsiu ne vieną meškiuką, konkurse galės dalyvauti vienas ar visi? g.gif  g.gif  g.gif

Jei jau esi konkursantu sarase - galesi i konkursa statyti visus meskiukus (tik nesamdyk profesionaliu siuveju mirksiukas.gif ) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pažiūrėkit - mažiausias pasaulyje tedi meškiukas (5 mm) blink.gif

user posted image

ir tedi meškių kolekcija wub.gif
user posted image
Atsakyti
Aš namų darbus jau vakar atlikau, ir taaaaip negera dūšioj paliko, kaip gerą knygą perskaičius kad būna gaila, kad ji jau baigėsi lotuliukas.gif

Vakar teko pabuvoti Kaune prie Pasimatymo, deja, buvo jau uždaryta, per per langą pamačiau, kieeeek ten daug kailiukų. O siūti taip noriu, tai tokį patį antrą meškiuką padarysiu.
Atsakyti
lotuliukas.gif Profiu siuvėjų tai turiu, bet nei viena jau siūti nebegali, taip, kad pati darbuojuos lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vat vat aš ir žinau, kad pasimatyme daug gėrio yra, tik vis nerandu laiko nulėkt, mislijau, gal netyčiom ir akyčių ten yra.... Nu nieko trečiadienis bus man lakstymo po miestą dieną, tai nušoliuosiu ir visas po to erzinsiu ( jei ką gero rasiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti