QUOTE(Im-bear @ 2008 11 02, 22:03)
Merginos, jeigu yra norinčių, tai galiu rytoi peržiūrėti savo mohero gabaliukus ir sudaryti sąrašiuką - kokių galiu pasidalinti ir kokia bus kaina. Užsidirbti nesiruošiu, tiesiog iš tiesų nesinori vis iš to paties mohero siuti - norisi išbandyti kuo daugiau variantų
Ir mane itraukit i tu norinciu ir spirganciu sarasa
QUOTE(net_nzn @ 2008 11 03, 01:17)
Ir mane itraukit i tu norinciu ir spirganciu sarasa
Ir mane, ir mane į sąrašą
Laba diena merginos,
Nuo astuoniu valandu nemiegu ir vis i si foruma zvilgcioju ar dar neatsirado naujasis etapa ar mochero kailiukai, ir kiek beziuri vis mano ir mano paskutinis pasisakymas Labai jau nekantri kazkokia pastaruoju metu pasidariau
Nuo astuoniu valandu nemiegu ir vis i si foruma zvilgcioju ar dar neatsirado naujasis etapa ar mochero kailiukai, ir kiek beziuri vis mano ir mano paskutinis pasisakymas Labai jau nekantri kazkokia pastaruoju metu pasidariau
Labas rytas Laukiam
Labas diena ! Pagaliau mažoji užmigo, tai galiu pradėti rašyti IV-to etapo nurodymus Nežinau, ar spės Zhuvycia pamatyti, bet vakar specialiai iki 1-os nakties nosytę išsiuvinėjau ir nuotraukas pusiau tamsoje dariau Na, dar palaukite truputuką - jau rašau....
Skelbiu IV-tą etapą
Meškiuko galvos apiforminimas
Šiaip tedžių galvos apiforminimas prasideda nuo nosytės išsiuvinėjimo. Kadangi daugelis iš Jūsų darys meškiukus vaikams, tai akys mes įstatysime anksčiau nosytės išsiuvinėjimo - iki galvos prikimšimo.
Bet aš pradesiu pasakojimą nuo nosytės.
Mūsų galva pilnai prikimšta (kietai-kietai ) Ant popieriuko pripaišome daug skirtingų nosyčių variantų ir pridedant prie mūsų meškio galvos pasirenkame tinkamiausia. Su tušinukų arba (kaip pas mane) specialių flomasterių, kuris vėliau dingsta nupaišome nosytė jau ant galvos.
Nosytė siuvinėjama nuo viduriuko į abi pusės. Išsiuvinėjami keli sluoksniai.
Adata kišama iš viršaus nuo nosies vidurio:
Siulą stengiames deti arti vieną kitos, kad nosytė būtų be tarpelių - vientisa:
Pabaigus siuvinėti vieną pusę, adatą ištraukiame nosie viduriuko apačioje ir tęsiame siuvinėti antrą pusę:
Adatą traukti patogiau su tokių įrankiu:
Kai baigiame siuvinėti antrą pusę - adatą vėl ištraukiame nosies viduriuko apačioje ir kartojame viską iš naujo - išsiuvinėjame antrą sluoksnį, kad tikrai neliktų tarpelių ir nosys būtų daugiau iškili:
Pabaigus antrą sluoksnį, galima pratemti siulą iš viršaus ir apačios nosytes, tam kad išliginti nosies liniją.
Vėliau (jei meškiukas skirtas ne vaikui) nosytę galima padengti vašku ar laku.
Burnytę mes išsiuvinesime vėliau, kai bus aišku, koks mūsų meškiuko žvilgsnis (akytes)
IV-to etapo pratęsimas truputį vėliau...
Meškiuko galvos apiforminimas
Šiaip tedžių galvos apiforminimas prasideda nuo nosytės išsiuvinėjimo. Kadangi daugelis iš Jūsų darys meškiukus vaikams, tai akys mes įstatysime anksčiau nosytės išsiuvinėjimo - iki galvos prikimšimo.
Bet aš pradesiu pasakojimą nuo nosytės.
Mūsų galva pilnai prikimšta (kietai-kietai ) Ant popieriuko pripaišome daug skirtingų nosyčių variantų ir pridedant prie mūsų meškio galvos pasirenkame tinkamiausia. Su tušinukų arba (kaip pas mane) specialių flomasterių, kuris vėliau dingsta nupaišome nosytė jau ant galvos.
Nosytė siuvinėjama nuo viduriuko į abi pusės. Išsiuvinėjami keli sluoksniai.
Adata kišama iš viršaus nuo nosies vidurio:
Siulą stengiames deti arti vieną kitos, kad nosytė būtų be tarpelių - vientisa:
Pabaigus siuvinėti vieną pusę, adatą ištraukiame nosie viduriuko apačioje ir tęsiame siuvinėti antrą pusę:
Adatą traukti patogiau su tokių įrankiu:
Kai baigiame siuvinėti antrą pusę - adatą vėl ištraukiame nosies viduriuko apačioje ir kartojame viską iš naujo - išsiuvinėjame antrą sluoksnį, kad tikrai neliktų tarpelių ir nosys būtų daugiau iškili:
Pabaigus antrą sluoksnį, galima pratemti siulą iš viršaus ir apačios nosytes, tam kad išliginti nosies liniją.
Vėliau (jei meškiukas skirtas ne vaikui) nosytę galima padengti vašku ar laku.
Burnytę mes išsiuvinesime vėliau, kai bus aišku, koks mūsų meškiuko žvilgsnis (akytes)
IV-to etapo pratęsimas truputį vėliau...
Aš tikiuos, kad ir aš tame moheros norinčiųjų sąrašiuke. jei galima, jau dabar sakausi, kad noriu šviesiai rudos su garbanėlėm Ir gal dar Im-bear turi balto trumpo kailiuko, tinkamo zuikučiui siūti
O dėl nosiuko tai nesuprantu.. reik akytes jau turėt prisiūtas, ar dar ne? Nes mano bus ne safe ir nelabai nutuokiu, kaip jas prisiūti. O jei be akyčių, tai kaip žinoti, kad tinkamą nosytės formą pasirinkau?
O dėl nosiuko tai nesuprantu.. reik akytes jau turėt prisiūtas, ar dar ne? Nes mano bus ne safe ir nelabai nutuokiu, kaip jas prisiūti. O jei be akyčių, tai kaip žinoti, kad tinkamą nosytės formą pasirinkau?
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 03, 13:32)
Labas diena ! Pagaliau mažoji užmigo, tai galiu pradėti rašyti IV-to etapo nurodymus Nežinau, ar spės Zhuvycia pamatyti, bet vakar specialiai iki 1-os nakties nosytę išsiuvinėjau ir nuotraukas pusiau tamsoje dariau Na, dar palaukite truputuką - jau rašau....
Oi, dar nespėjau perskaityti, bet kaip ačiū ačiū Im-bear, kad dėl manęs pasistengei
O aš specialiai išsiprašiau vyro, kad vežtų į ligoninę tik rytoj, tai šiandien turėsiu laiko meškiukam mylimiesiem
AAAAAAAA!!!! Aš gi dar nė nepradėjau meškio kimšti, o jau ketvirtas etapas prasidėjo...
Beje, man irgi tas pats klausimas kilo kaip Coccinelai: pas mane dar nėra akyčių (jos bus stiklinės), tai kaip be jų siūti meškio nosiuką?
Beje, man irgi tas pats klausimas kilo kaip Coccinelai: pas mane dar nėra akyčių (jos bus stiklinės), tai kaip be jų siūti meškio nosiuką?
Merginos, Žiurbuti, Coccinela i panika nepuolam, stiklines akeles itariu siusim 4 etapo antroje dalyje 4 etapo pradziai meskiukai turi tureti tiku safe akeles, nes antraip galva neprisikims. Taigi ketvirtas etapas prasideda nuo nosytes, o jau toliau bus matyt ka Im-bear pasakys, kantrybes
QUOTE(Coccinela @ 2008 11 03, 14:55)
1. Aš tikiuos, kad ir aš tame moheros norinčiųjų sąrašiuke. jei galima, jau dabar sakausi, kad noriu šviesiai rudos su garbanėlėm Ir gal dar Im-bear turi balto trumpo kailiuko, tinkamo zuikučiui siūti
2. O dėl nosiuko tai nesuprantu.. reik akytes jau turėt prisiūtas, ar dar ne? Nes mano bus ne safe ir nelabai nutuokiu, kaip jas prisiūti. O jei be akyčių, tai kaip žinoti, kad tinkamą nosytės formą pasirinkau?
2. O dėl nosiuko tai nesuprantu.. reik akytes jau turėt prisiūtas, ar dar ne? Nes mano bus ne safe ir nelabai nutuokiu, kaip jas prisiūti. O jei be akyčių, tai kaip žinoti, kad tinkamą nosytės formą pasirinkau?
1. Parodysiu tai, ką turiu - dabar kaip tik pakeliau sąskaitas ir skaičiuoju - kokia bus kaina. Greit įdesiu
2. Nosytė išsiuvinėjama dar neįstačius akių - tiesiog pas mane safe akys - ir juos turėjau įdėti dar prieš kemšant galvą. Be akyčių puikiai matysis, kokia forma labiau tinka prie snukučio - tiesiog pridedi popieriuką ir žiūrai
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 03, 15:01)
Oi, dar nespėjau perskaityti, bet kaip ačiū ačiū Im-bear, kad dėl manęs pasistengei
O aš specialiai išsiprašiau vyro, kad vežtų į ligoninę tik rytoj, tai šiandien turėsiu laiko meškiukam mylimiesiem
Greit bus IV-to etapo pratęsimas - tai kad turėsi kuo užsiimti gimdykloje
QUOTE(Žiurbutis @ 2008 11 03, 15:01)
AAAAAAAA!!!! Aš gi dar nė nepradėjau meškio kimšti, o jau ketvirtas etapas prasidėjo...
Viską suspėsi, nes šis etapas bus ilgas - visą savaitė V tas etapas bus paskelbtas tik kitą savaite - nes gi akyčių kai kam reikia sulaukti
Papildyta:
QUOTE(net_nzn @ 2008 11 03, 15:10)
Merginos, Žiurbuti, Coccinela i panika nepuolam, stiklines akeles itariu siusim 4 etapo antroje dalyje 4 etapo pradziai meskiukai turi tureti tiku safe akeles, nes antraip galva neprisikims. Taigi ketvirtas etapas prasideda nuo nosytes, o jau toliau bus matyt ka Im-bear pasakys, kantrybes
Viską gerai paaiškinai, net_nzn