Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
ir aš labai norėčiau iš moheros pabandyti kokį meškelį pasiūti 4u.gif įtraukit ir mane į sąrašą norinčių blush2.gif o siuvimo iš dirbtinio kailiuko darbai juda į priekį tik kompas streikuoja tai nelabai leidžia reikštis internete doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 02, 22:03)
g.gif
Merginos, jeigu yra norinčių, tai galiu rytoi peržiūrėti savo mohero gabaliukus ir sudaryti sąrašiuką - kokių galiu pasidalinti ir kokia bus kaina. Užsidirbti nesiruošiu, tiesiog iš tiesų nesinori vis iš to paties mohero siuti - norisi išbandyti kuo daugiau variantų  mirksiukas.gif

Ir mane itraukit i tu norinciu ir spirganciu sarasa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(net_nzn @ 2008 11 03, 01:17)
Ir mane itraukit i tu norinciu ir spirganciu sarasa  ax.gif

Ir mane, ir mane į sąrašą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena merginos,
Nuo astuoniu valandu nemiegu ir vis i si foruma zvilgcioju ar dar neatsirado naujasis etapa ar mochero kailiukai, ir kiek beziuri vis mano ir mano paskutinis pasisakymas doh.gif Labai jau nekantri kazkokia pastaruoju metu pasidariau ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Laukiam blush2.gif
Atsakyti
Labas diena 4u.gif ! Pagaliau mažoji užmigo, tai galiu pradėti rašyti IV-to etapo nurodymus biggrin.gif Nežinau, ar spės Zhuvycia pamatyti, bet vakar specialiai iki 1-os nakties nosytę išsiuvinėjau ir nuotraukas pusiau tamsoje dariau doh.gif Na, dar palaukite truputuką - jau rašau....
Atsakyti
Skelbiu IV-tą etapą thumbup.gif

Meškiuko galvos apiforminimas

Šiaip tedžių galvos apiforminimas prasideda nuo nosytės išsiuvinėjimo. Kadangi daugelis iš Jūsų darys meškiukus vaikams, tai akys mes įstatysime anksčiau nosytės išsiuvinėjimo - iki galvos prikimšimo.

Bet aš pradesiu pasakojimą nuo nosytės.
Mūsų galva pilnai prikimšta (kietai-kietai biggrin.gif ) Ant popieriuko pripaišome daug skirtingų nosyčių variantų ir pridedant prie mūsų meškio galvos pasirenkame tinkamiausia. Su tušinukų arba (kaip pas mane) specialių flomasterių, kuris vėliau dingsta nupaišome nosytė jau ant galvos.

user posted image

Nosytė siuvinėjama nuo viduriuko į abi pusės. Išsiuvinėjami keli sluoksniai.
Adata kišama iš viršaus nuo nosies vidurio:

user posted image

Siulą stengiames deti arti vieną kitos, kad nosytė būtų be tarpelių - vientisa:

user posted image

Pabaigus siuvinėti vieną pusę, adatą ištraukiame nosie viduriuko apačioje ir tęsiame siuvinėti antrą pusę:

user posted image

Adatą traukti patogiau su tokių įrankiu:

user posted image

Kai baigiame siuvinėti antrą pusę - adatą vėl ištraukiame nosies viduriuko apačioje ir kartojame viską iš naujo - išsiuvinėjame antrą sluoksnį, kad tikrai neliktų tarpelių ir nosys būtų daugiau iškili:

user posted image

Pabaigus antrą sluoksnį, galima pratemti siulą iš viršaus ir apačios nosytes, tam kad išliginti nosies liniją.

user posted image

Vėliau (jei meškiukas skirtas ne vaikui) nosytę galima padengti vašku ar laku.

Burnytę mes išsiuvinesime vėliau, kai bus aišku, koks mūsų meškiuko žvilgsnis (akytes)

IV-to etapo pratęsimas truputį vėliau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 03 lapkričio 2008 - 12:51
Aš tikiuos, kad ir aš tame moheros norinčiųjų sąrašiuke. ax.gif jei galima, jau dabar sakausi, kad noriu šviesiai rudos su garbanėlėm blush2.gif Ir gal dar Im-bear turi balto trumpo kailiuko, tinkamo zuikučiui siūti blush2.gif

O dėl nosiuko tai nesuprantu.. reik akytes jau turėt prisiūtas, ar dar ne? Nes mano bus ne safe ir nelabai nutuokiu, kaip jas prisiūti. O jei be akyčių, tai kaip žinoti, kad tinkamą nosytės formą pasirinkau? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 03 lapkričio 2008 - 14:02
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 03, 13:32)
Labas diena  4u.gif ! Pagaliau mažoji užmigo, tai galiu pradėti rašyti IV-to etapo nurodymus  biggrin.gif  Nežinau, ar spės Zhuvycia pamatyti, bet vakar specialiai iki 1-os nakties nosytę išsiuvinėjau ir nuotraukas pusiau tamsoje dariau  doh.gif  Na, dar palaukite truputuką - jau rašau....

Oi, dar nespėjau perskaityti, bet kaip ačiū ačiū Im-bear, kad dėl manęs pasistengei oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

O aš specialiai išsiprašiau vyro, kad vežtų į ligoninę tik rytoj, tai šiandien turėsiu laiko meškiukam mylimiesiem wub.gif
Atsakyti
AAAAAAAA!!!! scare.gif Aš gi dar nė nepradėjau meškio kimšti, o jau ketvirtas etapas prasidėjo... scare.gif

Beje, man irgi tas pats klausimas kilo kaip Coccinelai: pas mane dar nėra akyčių (jos bus stiklinės), tai kaip be jų siūti meškio nosiuką? g.gif
Atsakyti
Merginos, Žiurbuti, Coccinela i panika nepuolam, stiklines akeles itariu siusim 4 etapo antroje dalyje mirksiukas.gif 4 etapo pradziai meskiukai turi tureti tiku safe akeles, nes antraip galva neprisikims. Taigi ketvirtas etapas prasideda nuo nosytes, o jau toliau bus matyt ka Im-bear pasakys, kantrybes mirksiukas.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2008 11 03, 14:55)
1. Aš tikiuos, kad ir aš tame moheros norinčiųjų sąrašiuke. ax.gif jei galima, jau dabar sakausi, kad noriu šviesiai rudos su garbanėlėm blush2.gif Ir gal dar Im-bear turi balto trumpo kailiuko, tinkamo zuikučiui siūti  blush2.gif

2. O dėl nosiuko tai nesuprantu.. reik akytes jau turėt prisiūtas, ar dar ne? Nes mano bus ne safe ir nelabai nutuokiu, kaip jas prisiūti. O jei be akyčių, tai kaip žinoti, kad tinkamą nosytės formą pasirinkau? unsure.gif

1. Parodysiu tai, ką turiu - dabar kaip tik pakeliau sąskaitas ir skaičiuoju - kokia bus kaina. Greit įdesiu rolleyes.gif
2. Nosytė išsiuvinėjama dar neįstačius akių - tiesiog pas mane safe akys - ir juos turėjau įdėti dar prieš kemšant galvą. Be akyčių puikiai matysis, kokia forma labiau tinka prie snukučio - tiesiog pridedi popieriuką ir žiūrai ax.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 03, 15:01)
Oi, dar nespėjau perskaityti, bet kaip ačiū ačiū Im-bear, kad dėl manęs pasistengei  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif

O aš specialiai išsiprašiau vyro, kad vežtų į ligoninę tik rytoj, tai šiandien turėsiu laiko meškiukam mylimiesiem  wub.gif

thumbup.gif Greit bus IV-to etapo pratęsimas - tai kad turėsi kuo užsiimti gimdykloje lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Žiurbutis @ 2008 11 03, 15:01)
AAAAAAAA!!!! scare.gif Aš gi dar nė nepradėjau meškio kimšti, o jau ketvirtas etapas prasidėjo... scare.gif

Beje, man irgi tas pats klausimas kilo kaip Coccinelai: pas mane dar nėra akyčių (jos bus stiklinės), tai kaip be jų siūti meškio nosiuką?  g.gif

Viską suspėsi, nes šis etapas bus ilgas - visą savaitė bigsmile.gif V tas etapas bus paskelbtas tik kitą savaite - nes gi akyčių kai kam reikia sulaukti cool.gif
Papildyta:
QUOTE(net_nzn @ 2008 11 03, 15:10)
Merginos, Žiurbuti, Coccinela i panika nepuolam, stiklines akeles itariu siusim 4 etapo antroje dalyje  mirksiukas.gif 4 etapo pradziai meskiukai turi tureti tiku safe akeles, nes antraip galva neprisikims. Taigi ketvirtas etapas prasideda nuo nosytes, o jau toliau bus matyt ka Im-bear pasakys, kantrybes mirksiukas.gif  cool.gif

Viską gerai paaiškinai, net_nzn thumbup.gif
Atsakyti