Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Noriu jūs supažindinti su MARINA

QUOTE(ievuschka @ 2008 11 02, 13:08)
O tai kailiuko plaukelius prie pat medžiagos kirpti ar palikti tokį"ežiuką"?
ir kaip toli ir kokią formą apkirpti? Iki pat akyčių ar kaip? o po snukučiu link kaklo reikia kirpti? Pirmą kartą labai baisu  doh.gif

O dėl kimšimo-kažkodėl galvojau, kad reikia stipriai, kietai prikimšti  g.gif Taip ir dariau  smile.gif

Ten kur bus nosyte - taip, prie pat medžiagos, tik atsargiau. O visur kitur - pagal norą ir pagal bendrą sumastyta vaizdą - ar tai bus vyras (tada daugiau plaukų palikt), ar moteris (tada trumpiau, su moheru - pilnai galima išrauti plaukelius) O forma pakirpimo - tai tik menininko sumanymas. Man patinka, kai plaukeliu veiduke beveik visai nėra. rolleyes.gif

Kas liečia kimšymą - tai irgi labai individualiai. Man irgi patinka, kai kietai prikimstas kunelis ir rankos-kojos. O galva tai privalo buti kieta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 02 lapkričio 2008 - 12:15
na stai su savo meskuciu ir asei jus veik pasivijau ax.gif kimsimo darbai prasidejo. MB sintepona pleso, o as vis kemsu kemsu ir kemsu. Na ir proglotas tas meskutis - visiskai be saiko - eda ir eda kamsala, baisu kad nenutuktu lotuliukas.gif su apipavidalinimu kiek sudetingiau, nes nei akyciu turim, nei ka rengtis norim kazi kokie uzsispyre, kai mazi vaikai esam - na bet manau, jog susitarsim.

Beje ir asei i ta meskiuku netineparde uzsukusi susigundziau ir norejau pasiteirauti gal kas is jos ka uzsisakines, juk kuo daugiau norinciu, tuo siuntimas pigesnis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 02, 13:14)
Noriu jūs supažindinti su MARINA
Ten kur bus nosyte - taip, prie pat medžiagos, tik atsargiau. O visur kitur - pagal norą ir pagal bendrą sumastyta vaizdą - ar tai bus vyras (tada daugiau plaukų palikt), ar moteris (tada trumpiau, su moheru - pilnai galima išrauti plaukelius) O forma pakirpimo - tai tik menininko sumanymas. Man patinka, kai plaukeliu veiduke beveik visai nėra.  rolleyes.gif

Kas liečia kimšymą - tai irgi labai individualiai. Man irgi patinka, kai kietai prikimstas kunelis ir rankos-kojos. O galva tai privalo buti kieta  thumbup.gif

Aš tai snukutį apkirpau kaip norėjau, labai smagiai viskas kerpasi, atsargiai, mažomis žirklutėmis, iš karto kitas vaizdas gaunasi. Dabar antrą dar kirpsiu, kai galvytę prikimšiu. O kūnelį visą tai prikimšau kietai, labai kietai, maniškiai meškiukai bus vis tiek ne vaikam, tai ką noriu, tą ir darau. Tokių minkštų ir meškių ir kitokių balvonų namai pilni, niekas su jais, išskyrus mūsų ciuckį, ir nežaidžia. Man labai gerai, jis sudrasko kokį žaislą, o aš tik sinteponą, sinteponą pasiimu, ir siūnu kitą žaislą lotuliukas.gif

O Marina man labai įdomi. Labai nuostabus snukutis (nežinau, kodėl ji galvoja, kad ji kitiems nepatinka), blakstienos... Kaspinas labai tinka, ir veidrodėlis nuostabus. Tik va suknelė schmoll.gif Suknelė tai man nepatinka, nors medžiagytė puiki, bet kažkaip nelabai ta Marinutė ją apsirengė tvarkingai, biški į chalatą panaši, biški į peniuarą... Na, nežinau, gal reiktų kažkokią biški tvarkingesnę sugalvoti g.gif Bet čia tik mano nuomonė, aišku, atsiprašau, kad drįsau kažką pasakyti blush2.gif Bet tikrai, Im-bear, kaip tu ir surandi laiko dar tiek daug kurti? g.gif
Beje, gal rytoj iki pietų gali prasidėti IV etapas? Būtų man ligoninėje apie ką mąstyti, jei žinočiau, kaip reikės daryti galvytę ax.gif Taip nenoriu išsisikirti su jumis visomis...

A, Im-bear, kaip manai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 02, 14:51)
Tik va suknelė  schmoll.gif  Suknelė tai man nepatinka, nors medžiagytė puiki, bet kažkaip nelabai ta Marinutė ją apsirengė tvarkingai, biški į chalatą panaši, biški į peniuarą... Na, nežinau, gal reiktų kažkokią biški tvarkingesnę sugalvoti  g.gif  Bet čia tik mano nuomonė, aišku, atsiprašau, kad drįsau kažką pasakyti  blush2.gif  Bet tikrai, Im-bear, kaip tu ir surandi laiko dar tiek daug kurti?  g.gif
Beje, gal rytoj iki pietų gali prasidėti IV etapas? Būtų man ligoninėje apie ką mąstyti, jei žinočiau, kaip reikės daryti galvytę  ax.gif  Taip nenoriu išsisikirti su jumis visomis...

A, Im-bear, kaip manai?  mirksiukas.gif

Zhuvycia, dekui - šiaip kritikai esu jautri, bet sveikai jautri. Jei kritika nera grubi, tai nežeidžia. Siuvėja iš manęs doh.gif (siuti meškiukus - visai kitas reikalas) - gal su patirtim galesiu ir gražesne suknytė sugalvoti. O su Marina... Supranti - jos kojos eina beveik nuo pažastų doh.gif lotuliukas.gif Tai reikėjo su suknele ir paslepti biggrin.gif Na ir gavosi toks vintažinis apdaras rolleyes.gif

Del IV-to etapo... Ok, teks man pasisitengti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 02, 15:11)
Zhuvycia, dekui - šiaip kritikai esu jautri, bet sveikai jautri. Jei kritika nera grubi, tai nežeidžia. Siuvėja iš manęs  doh.gif  (siuti meškiukus - visai kitas reikalas) - gal su patirtim galesiu ir gražesne suknytė sugalvoti. O su Marina... Supranti - jos kojos eina beveik nuo pažastų  doh.gif  lotuliukas.gif  Tai reikėjo su suknele ir paslepti  biggrin.gif  Na ir gavosi toks vintažinis apdaras  rolleyes.gif

Del IV-to etapo... Ok, teks man pasisitengti...  mirksiukas.gif

Oi, Im-bear wub.gif wub.gif wub.gif (čia dėl IV etapo), o dėl Marinutės (beje, mano dvi geriausios draugės - Marinos bigsmile.gif ), vis žiūriu į ją žiūriu, labai labai man jos gražus snukutis, labai suprantantis gyvenimo prasmę smile.gif Ką čia su ta suknele padarius g.gif g.gif g.gif Na, tau geriau žinoti, gal dar po poros dienų ateis kokia mintis? Beje, o tam rudam meškučiui, kuris nori tapti lakūnu, kelnes ir šalmą pati siuvai? Jei taip, tai kodėl sakai, kad siuvėja iš tavęs nekokia? Ten tai tikras master klass tie drabužėliai thumbup.gif

Tiesa, norėjau dar paklusti, o ar minėjai, kokiais dažiukais tonuoti kailiuką galima? Ir siūlo spalva, su kuria jungsime detales, nelabai svarbi turbūt, vistiek jo neturėtų matytis, ar taip?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 02, 15:44)
Tiesa, norėjau dar paklusti, o ar minėjai, kokiais dažiukais tonuoti kailiuką galima? Ir siūlo spalva, su kuria jungsime detales, nelabai svarbi turbūt, vistiek jo neturėtų matytis, ar taip?

jei teisinai pamenu dazymui ji minejo aliejinius ir tekstilinius dazus, tik dar nelabai suvokiu kurie dazai kokiems darbams labiau tinkami, nes namuose turiu pilna dezute ivairiausiu aliejiniu dazu (drobei teplioti) ir nezinau ar juju man uzteks ax.gif .

O del siulo kuno daliu jungimui spalvos kalbos visai nebuvo, mineta buvo tik tai, kad jie labai tvirti turi buti, todel manau, jog ju nesimatys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo net_nzn: 02 lapkričio 2008 - 14:59
QUOTE(fukuotukaf @ 2008 11 02, 00:36)
Coccinela, o cinamoną dėjai lazdelėmis ar miltelius? Nes aš irgi galvojau dėti cinamoną arba vanilę, tik nežinau kokiu pavidalu reikia dėt blush2.gif

Dažiau cinamonu ir į vidų įdėjau maišelį miltelių, nors tiesą sankant, nežinau ar tikrai reikėjo dar dėt - ir taip kvepėjo. ax.gif

QUOTE(net_nzn @ 2008 11 02, 13:32)
Beje ir asei i ta meskiuku netineparde uzsukusi susigundziau ir norejau pasiteirauti gal kas is jos ka uzsisakines, juk kuo daugiau norinciu, tuo siuntimas pigesnis  blush2.gif

O aš ieškau porininkės, kad užsisakius kelis gabaliukus kailiuko būtų galima dalytis per pusę. Nes kaip Im-bear minėjo, ten metras pločio, o šitiek vienam meškiui per daug rolleyes.gif aš nenoriu siūt 2 tokius pačius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2008 11 02, 20:00)
O aš ieškau porininkės, kad užsisakius kelis gabaliukus kailiuko būtų galima dalytis per pusę. Nes kaip Im-bear minėjo, ten metras pločio, o šitiek vienam meškiui per daug  rolleyes.gif aš nenoriu siūt 2 tokius pačius  blush2.gif

ka tik dar syki pasitikrinau, ti kailiuka ar viso ko panasaus plotis 1,4 m, minimalus kiekis 10 cm, kerpa kas 5 cm. Realiai mano pirktojo kailiuko matmenys 1,5x0,25 ir jo uztektu dviems su puse meskio doh.gif taigi treciais bus puse tokia puse tokio lotuliukas.gif manau reiketu dar kiek palaukti, gal dar norinciu atsirastu ir susiveikti kailiuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha, tiksliai, 140cm.
Tai dar reiktų ir paderint, katros spalvos norima wink.gif
Aš dairausi kažkurios iš Item no.: 815, 819, 957.
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2008 11 02, 19:00)
Dažiau cinamonu ir į vidų įdėjau maišelį miltelių, nors tiesą sankant, nežinau ar tikrai reikėjo dar dėt - ir taip kvepėjo.  ax.gif

O mano meškis visgi anyžinis gavosi lotuliukas.gif Radau Senukuose cinamono lazdelių, bet kaip tyčia pauosčiau anyžiaus džiovinto, kuris labiau patiko doh.gif Tai dabar jau baigiau viską kimšti ir siūti, o į pilvelį įdėjau maišiuką su šiek tiek susmulkintom anyžiaus žvaigždutėm bigsmile.gif Reikės dar į kokį sandarų maišiuką meškiaus detales ir likusius anyžius sudėti, turėtų skaniai gautis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2008 11 02, 20:00)
O aš ieškau porininkės, kad užsisakius kelis gabaliukus kailiuko būtų galima dalytis per pusę. Nes kaip Im-bear minėjo, ten metras pločio, o šitiek vienam meškiui per daug  rolleyes.gif aš nenoriu siūt 2 tokius pačius  blush2.gif

g.gif
Merginos, jeigu yra norinčių, tai galiu rytoi peržiūrėti savo mohero gabaliukus ir sudaryti sąrašiuką - kokių galiu pasidalinti ir kokia bus kaina. Užsidirbti nesiruošiu, tiesiog iš tiesų nesinori vis iš to paties mohero siuti - norisi išbandyti kuo daugiau variantų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 02, 21:03)
g.gif
Merginos, jeigu yra norinčių, tai galiu rytoi peržiūrėti savo mohero gabaliukus ir sudaryti sąrašiuką - kokių galiu pasidalinti ir kokia bus kaina. Užsidirbti nesiruošiu, tiesiog iš tiesų nesinori vis iš to paties mohero siuti - norisi išbandyti kuo daugiau variantų  mirksiukas.gif

As noriu blush2.gif Meskiuku nesiusiu,bet labai noriu is mohero pabandyti smile.gif
Atsakyti