Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(saulyte2 @ 2008 11 01, 18:45)
mano meskutis neiskailiuko,delto ir virsutine dalis man nepatinka schmoll.gif ,bus matyt kai galva tvirtinsis.

aha, pas mane tas pats. medziagini siuvu, tai man kol kas jis nepatinka sad.gif kakoks nemeskiukiskas.. gal kad ne is kailio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2008 11 01, 18:19)
aha, pas mane tas pats. medziagini siuvu, tai man kol kas jis nepatinka sad.gif kakoks nemeskiukiskas.. gal kad ne is kailio  verysad.gif

ir mano nemeskiukiskas unsure.gif peliukas gal labiau unsure.gif as irgi ne is kailio siuvu verysad.gif
Atsakyti
Im-bear sakė, kad čia siūname klasikinį Teddy bierą, kurių proporcijos tikrai keistokos truputį, bet jie vis tiek žavūs. O palaukit, išsiuvinėsime nosytę, prisiūsime ausytes, akytes, viskas bus akej thumbup.gif

Kažkaip žiūrau žiūrau, iš mūsų 35 konkursančių sąrašo darbuojasi (ar bent jau pasakoja, ką daro) tik kokia 10 g.gif Ar kitos tik nieko nepasakoja, ar entuziazmas prapuolė mirksiukas.gif

Mano vienas meškiukas kvepės mėtomis, o į kitą žinot ko pridėjau? Ogi smilkalų pritrupinau ir užsiuvau medžiaginiame maišelyje cool.gif Kvepia tai puikiai abu dabar, reikės į visus kišti kokių kvepaliukų, labai fainai thumbup.gif
Atsakyti
Zhuvycia,tu saunuole 4u.gif viska speji smile.gif
Manau,kad visos darbuojasi,labai jau laukiu pabaigos ir ivertinimo ax.gif
Mergaites,o snukuti reikia apkirpti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 01 lapkričio 2008 - 23:08
QUOTE(vasarėja @ 2008 11 01, 19:58)
ir mano nemeskiukiskas  unsure.gif  peliukas gal labiau  unsure.gif  as irgi ne is kailio siuvu  verysad.gif

nu tai turesim keleta peliuku reiskias siam konkurse lotuliukas.gif ai nu koks bus toks. svarbu pabandem kaip siut, jei bus entuziazmo veliau is kailio pabandysim.

o kitos darbuojas ir nepasakoja nieko turbut. bigsmile.gif

beje, nelabai as suprantu ta paslepta siule. bet dar nebandziau siut. dabar va kemsu, tada matysiu ar supratau ar ne g.gif
Atsakyti
Aš tai nepasakoju, tik užlendu paskaitinėt smile.gif

Mano meškutis cinamoninis bus smile.gif
Atsakyti
Aš tas paslėptas siūles pradžioj sudygsniavau taip kaip turi būti, o tik po visko užtraukiau, tai tas skylės prasiskėtimas kaip ir nelabai trukdė. Kolkas meškis turi prikimštą ir užsiūtą galvą bei vieną koją, kūno dar nekimšau, o rankos ir kita koja prikimštos laukia savo eilės prie užsiuvimo bigsmile.gif
Coccinela, o cinamoną dėjai lazdelėmis ar miltelius? Nes aš irgi galvojau dėti cinamoną arba vanilę, tik nežinau kokiu pavidalu reikia dėt blush2.gif
Atsakyti

LABAS RYTAS 4u.gif

Mano veidukas lyg panasus i meskiuka,sunus sako mielas, tik ta virsutine kuno dalis turetu daugiau susiaureti,gal kai viskas susijunks atrodys tikras meskiukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2008 11 02, 10:48)
LABAS RYTAS  4u.gif

Mano veidukas lyg panasus i meskiuka,sunus sako mielas, tik ta virsutine kuno dalis turetu daugiau susiaureti,gal kai viskas susijunks atrodys tikras meskiukas  bigsmile.gif

O tu jau gal kokias nors akis įstatei?

kadangi aš akių vis laukiu, tai dar galvos nekemšu, o neprikimšta ji iš tikrųjų kažkokia keista. Bet viskas bus gerai, fainas bus tas mūsų meškiukas, pamatysit mirksiukas.gif Man tai būtų dar įdomiau, jei jis nebūtų standartinis ir įprastas mūsų akiai. Tokių standartinių vakar su dukrom namie apie 10 priskaičiavom lotuliukas.gif Nors ir tai-visi kažkiek skiriasi, o vienas tai toks juokingas-ilgom kojom ir rankom, kūdas, neprivalgęs, bet labai mielas. Tik vienas bruožas juos jungia-visi minkšti, tokie čiupinėjimui, žaidimui skirti, o maniškio prikimštas detales su jais palyginus-atrodo kaip akmenys, net vyras sakė-tai čia vaikas per galvą gavęs gumbą įsistatys lotuliukas.gif (nors ir tyčia truputį"nedakimšau", kad nebūtų akmeninis).

Visas snukučio grožis ir individualumas atsiskleis, manau, įstačius akis, apkirpus snukutį, gal dar kokį atspalvį kitą suteikus, išsiuvinėjus nosytę, gal antakius ,suradus ausytėm skirtą vietą ir pan. Kiekviena juk visiškai skirtingai galvytę apipavidalinsim, va tada-bus įdomu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif mano galva tai i meskio panasi thumbup.gif Tai gerai,jei kai kurios galvos bus panasios i nevedama zveriuska lotuliukas.gif
Im-bear,tai snukuti reikia nukirpti?bijau sugadinti blush2.gif
Atsakyti
Na štai ir aš sugrižau - o čia tieeek prikalbėta bigsmile.gif

Mergaitės, dėkui už pagyras mano kiškiukui Pjerui ax.gif Pati jį įsimylėjau wub.gif , kad kolkas išsiskirti negaliu, nors ir klausia schmoll.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 31, 18:14)
1. O ką tos stiklo granulės ausytėse duoda? Kad būtų sunkesnės?

2. O sakyk, Im-bear, ar tavo kūrinėliai su sąnariukais būna, va, kaip pvz Pjeras, ar tik prisiūtos galūnės tam tikru būdu, kad juda visos?

1. Stiklo granulės pilvuke duoda sunkumą, o ausytese - malonumą juos liečiant mirksiukas.gif
2. Beveik visi mano žveriukai su tikrais teddy meškiukiniais sąnariukai - ten ir diskai specialus ir geležiukai tokie - net pavadinimo jų lietuviškai nežinau - angliškai cotter pins vadinasi.

QUOTE(rulle @ 2008 11 01, 00:22)
Man to meskiuko galva labai maza ir rankos ilgos

Na man irgi mažoka, nes labiau megstu kitas proporcijas - kaip pas Pjerą - didelė galva ir mažas kūnelis. Bet gi čia pirmas bandomasis meškis, o dar ausys prisiusim - kitaip atrodys rolleyes.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 01, 10:29)
Kaip tau būna, Im-bear - pirma įsivaizduoji ir tada kuri, ar pirma kuri o tada kas gaunasi tas?

Labai skirtingai - kartais tiksliai žinau kokį meškiuką noriu sukūrti - ir toks ir gaunasi. O kitą kartą - net suruošiu viską iš anksto, o jis paima ir gimsta visai kitoks - tenka ir aksesuarus kitus sugalvoti, ir spalvas kitas parinkti... doh.gif

QUOTE(Labutuliukas @ 2008 11 01, 11:43)
O galima detaliau apie snukucio apkirpima?

Paimi žirklutės ir atsargiai po truputuką kerpi biggrin.gif Na su sintetiniu kailiukų sunku dirbti, o su moheru - žymiai maloniau, jį galima skusti su mašinele, kirpti su žirklemis, o galima ir rauti visiškai cool.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 01, 13:09)
Ačiū labai. O ten dabar medžiagų išpardavimas, ką daryti 

Pirkti-pirkti-pirkti thumbup.gif

QUOTE(ievuschka @ 2008 11 01, 15:28)
Ale vienas sunkumas-sudėtinga užsiūti prikimštą kūnelį. Jei būtų skylė palikta priešingoj kūnelio pusėj, manau-būtų lengviau, nes dabar reikia užsiūti įgaubtą vietą, o išgaubtą siūti visada lengviau, man kažkaip neišlenda tiesiai adata siuvant ta paslėpta siūle.

Galima išgaubtą adata panaudoti, kad būtų lengviau, arba sudygsniuoti, o siula užtraukti tik pabaigoje mirksiukas.gif

QUOTE(vasarėja @ 2008 11 01, 20:58)
ir mano nemeskiukiskas    peliukas gal labiau    as irgi ne is kailio siuvu

Na medžiaginius iš vis sunkiau siuti, nes kailiukas daug klaidelių paslept gali. Ir medžiaginiai kudesnį gaunasi. Bet viskas priklausys nuo veiduko apiforminimo mirksiukas.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 01, 23:47)
Im-bear sakė, kad čia siūname klasikinį Teddy bierą, kurių proporcijos tikrai keistokos truputį, bet jie vis tiek žavūs. O palaukit, išsiuvinėsime nosytę, prisiūsime ausytes, akytes, viskas bus akej  thumbup.gif

thumbup.gif

QUOTE(rulle @ 2008 11 02, 00:06)
Mergaites,o snukuti reikia apkirpti g.gif

Reikia, reikia. Ypatingai kur nosyte bus siuvinejama. Tik atsargiau, kad audinio pagrindą nesupjaustyti doh.gif

QUOTE(ievuschka @ 2008 11 02, 11:59)
o maniškio prikimštas detales su jais palyginus-atrodo kaip akmenys, net vyras sakė-tai čia vaikas per galvą gavęs gumbą įsistatys  lotuliukas.gif (nors ir tyčia truputį"nedakimšau", kad nebūtų akmeninis).

Na jau nebūtina kūnelį taip stipriai kimšti - svarbiausia kad tolygiai sinteponas būtų paskirstytas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 02, 11:57)
Na štai ir aš sugrižau - o čia tieeek prikalbėta  bigsmile.gif

Reikia, reikia. Ypatingai kur nosyte bus siuvinejama. Tik atsargiau, kad audinio pagrindą nesupjaustyti  doh.gif
Na jau nebūtina kūnelį taip stipriai kimšti - svarbiausia kad tolygiai sinteponas būtų paskirstytas  rolleyes.gif

O tai kailiuko plaukelius prie pat medžiagos kirpti ar palikti tokį"ežiuką"?
ir kaip toli ir kokią formą apkirpti? Iki pat akyčių ar kaip? o po snukučiu link kaklo reikia kirpti? Pirmą kartą labai baisu doh.gif

O dėl kimšimo-kažkodėl galvojau, kad reikia stipriai, kietai prikimšti g.gif Taip ir dariau smile.gif
Atsakyti