Na štai ir aš sugrižau - o čia tieeek prikalbėta
Mergaitės, dėkui už pagyras mano kiškiukui Pjerui
Pati jį įsimylėjau
, kad kolkas išsiskirti negaliu, nors ir klausia
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 31, 18:14)
1. O ką tos stiklo granulės ausytėse duoda? Kad būtų sunkesnės?
2. O sakyk, Im-bear, ar tavo kūrinėliai su sąnariukais būna, va, kaip pvz Pjeras, ar tik prisiūtos galūnės tam tikru būdu, kad juda visos?
1. Stiklo granulės pilvuke duoda sunkumą, o ausytese - malonumą juos liečiant
2. Beveik visi mano žveriukai su tikrais teddy meškiukiniais sąnariukai - ten ir diskai specialus ir geležiukai tokie - net pavadinimo jų lietuviškai nežinau - angliškai cotter pins vadinasi.
QUOTE(rulle @ 2008 11 01, 00:22)
Man to meskiuko galva labai maza ir rankos ilgos
Na man irgi mažoka, nes labiau megstu kitas proporcijas - kaip pas Pjerą - didelė galva ir mažas kūnelis. Bet gi čia pirmas bandomasis meškis, o dar ausys prisiusim - kitaip atrodys
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 01, 10:29)
Kaip tau būna, Im-bear - pirma įsivaizduoji ir tada kuri, ar pirma kuri o tada kas gaunasi tas?
Labai skirtingai - kartais tiksliai žinau kokį meškiuką noriu sukūrti - ir toks ir gaunasi. O kitą kartą - net suruošiu viską iš anksto, o jis paima ir gimsta visai kitoks - tenka ir aksesuarus kitus sugalvoti, ir spalvas kitas parinkti...
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 11 01, 11:43)
O galima detaliau apie snukucio apkirpima?
Paimi žirklutės ir atsargiai po truputuką kerpi
Na su sintetiniu kailiukų sunku dirbti, o su moheru - žymiai maloniau, jį galima skusti su mašinele, kirpti su žirklemis, o galima ir rauti visiškai
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 01, 13:09)
Ačiū labai. O ten dabar medžiagų išpardavimas, ką daryti
Pirkti-pirkti-pirkti
QUOTE(ievuschka @ 2008 11 01, 15:28)
Ale vienas sunkumas-sudėtinga užsiūti prikimštą kūnelį. Jei būtų skylė palikta priešingoj kūnelio pusėj, manau-būtų lengviau, nes dabar reikia užsiūti įgaubtą vietą, o išgaubtą siūti visada lengviau, man kažkaip neišlenda tiesiai adata siuvant ta paslėpta siūle.
Galima išgaubtą adata panaudoti, kad būtų lengviau, arba sudygsniuoti, o siula užtraukti tik pabaigoje
QUOTE(vasarėja @ 2008 11 01, 20:58)
ir mano nemeskiukiskas peliukas gal labiau as irgi ne is kailio siuvu
Na medžiaginius iš vis sunkiau siuti, nes kailiukas daug klaidelių paslept gali. Ir medžiaginiai kudesnį gaunasi. Bet viskas priklausys nuo veiduko apiforminimo
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 01, 23:47)
Im-bear sakė, kad čia siūname klasikinį Teddy bierą, kurių proporcijos tikrai keistokos truputį, bet jie vis tiek žavūs. O palaukit, išsiuvinėsime nosytę, prisiūsime ausytes, akytes, viskas bus akej
QUOTE(rulle @ 2008 11 02, 00:06)
Mergaites,o snukuti reikia apkirpti
Reikia, reikia. Ypatingai kur nosyte bus siuvinejama. Tik atsargiau, kad audinio pagrindą nesupjaustyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 11 02, 11:59)
o maniškio prikimštas detales su jais palyginus-atrodo kaip akmenys, net vyras sakė-tai čia vaikas per galvą gavęs gumbą įsistatys
(nors ir tyčia truputį"nedakimšau", kad nebūtų akmeninis).
Na jau nebūtina kūnelį taip stipriai kimšti - svarbiausia kad tolygiai sinteponas būtų paskirstytas