QUOTE(ievuschka @ 2008 11 01, 15:28)
Aš irgi dabar kemšu. Ale vienas sunkumas-sudėtinga užsiūti prikimštą kūnelį. Jei būtų skylė palikta priešingoj kūnelio pusėj, manau-būtų lengviau, nes dabar reikia užsiūti įgaubtą vietą, o išgaubtą siūti visada lengviau, man kažkaip neišlenda tiesiai adata siuvant ta paslėpta siūle. Nežinau,ar kas suprasit, ką aš čia norėjau pasakyti . Bet gal ir dar kas nors susidūrėt su tokia problemėle. Aišku, nėra čia per daug sunku,viskas įmanoma, bet siūdama kitą meškutį būčiau kitoj vietoj skylę palikus. O dabar jau trims meškučiams detalės susiūtos
Ir dar kvailas klausimas-o kurioj pusėj pilvukas? Toj, kur užsiuvome skylę ar priešingoj?
Tai aišku, kad supratom, ką čia pasakei. Man tai irgi labai sunku buvo, dar ir todėl, kad smarkiai prikimšus medžiagytė vis skėtėsi į šalis, o be to, per kailio plaukus nesimatė, ar jau pačią mdžiagą užkabinau, ar tik plaukus. Nelabai jau taip gražiai aš ten užsiuvau...
Bet jau viską padariau, glvytė kaip akmenukas, dar sušukavau, snukutį apkirpau... Bet niekaip, nu niekaip neįsivaizduoju, kaip tas akytes reikės prisiūti