Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 11 01, 11:43)
O galima detaliau apie snukucio apkirpima?
Papildyta:
http://www.probear.com/com/

Ačiū labai. O ten dabar medžiagų išpardavimas, ką daryti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Na ką, abu meškinai prikimšti ir užsiūti karsta.gif
Atsakyti
Aš irgi dabar kemšu. Ale vienas sunkumas-sudėtinga užsiūti prikimštą kūnelį. Jei būtų skylė palikta priešingoj kūnelio pusėj, manau-būtų lengviau, nes dabar reikia užsiūti įgaubtą vietą, o išgaubtą siūti visada lengviau, man kažkaip neišlenda tiesiai adata siuvant ta paslėpta siūle. Nežinau,ar kas suprasit, ką aš čia norėjau pasakyti . Bet gal ir dar kas nors susidūrėt su tokia problemėle. Aišku, nėra čia per daug sunku,viskas įmanoma, bet siūdama kitą meškutį būčiau kitoj vietoj skylę palikus. O dabar jau trims meškučiams detalės susiūtos doh.gif

Ir dar kvailas klausimas-o kurioj pusėj pilvukas? Toj, kur užsiuvome skylę ar priešingoj? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 11 01, 15:28)
Aš irgi dabar kemšu. Ale vienas sunkumas-sudėtinga užsiūti prikimštą kūnelį. Jei būtų skylė palikta priešingoj kūnelio pusėj, manau-būtų lengviau, nes dabar reikia užsiūti įgaubtą vietą, o išgaubtą siūti visada lengviau, man kažkaip neišlenda tiesiai adata siuvant ta paslėpta siūle. Nežinau,ar kas suprasit, ką aš čia norėjau pasakyti . Bet gal ir dar kas nors susidūrėt su tokia problemėle. Aišku, nėra čia per daug sunku,viskas įmanoma, bet siūdama kitą meškutį būčiau kitoj vietoj skylę palikus. O dabar jau trims meškučiams detalės susiūtos  doh.gif

Ir dar kvailas klausimas-o kurioj pusėj pilvukas? Toj, kur užsiuvome skylę ar priešingoj?  ax.gif

Tai aišku, kad supratom, ką čia pasakei. Man tai irgi labai sunku buvo, dar ir todėl, kad smarkiai prikimšus medžiagytė vis skėtėsi į šalis, o be to, per kailio plaukus nesimatė, ar jau pačią mdžiagą užkabinau, ar tik plaukus. Nelabai jau taip gražiai aš ten užsiuvau... blush2.gif

Bet jau viską padariau, glvytė kaip akmenukas, dar sušukavau, snukutį apkirpau... Bet niekaip, nu niekaip neįsivaizduoju, kaip tas akytes reikės prisiūti g.gif
Atsakyti
labas visom žiūriu darbuojatės aš irgi toj kibsiu į darbą lapus sugrėbiau lauke vaika užmigdžiau turiu valandėlę laisvo laiko.... reikia išnaudot... aha kaip laukiu akyčiu... Saullutė rašė kad savaitės pradžioj gal jau bus tai manau palauksiu biski gal spėsiu po to su visom.... 4u.gif
Atsakyti
Aš tai visas galvas paliksiu nesusiūtas, kaip gi kitaip akis įstatysiu? g.gif Lauksiu saullutes siuntinio smile.gif
Mergaitės, neatsakėt, gal žinot tiksliai-kuri kūno pusė bus priekinė, t.y.kur bus pilvukas-ar ta įgaubtoji, kur užsiuvinėjom skylę, ar ta išgaubtoji, susiūta iš vidaus?

gugile - ale tu visai be skyrybos ženklų rašai, vos supratau mintį lotuliukas.gif neįsižeisk tik, aš nepiktai mirksiukas.gif Juokiausi pati skaitydama. Galima dviprasmiškai daug ką suprasti, kaip tam visiems girdėtam posaky:"Nuteisti negalima paleisti". Nuo kablelio padėties priklauso žmogaus likimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 11 01, 17:21)
Aš tai visas galvas paliksiu nesusiūtas, kaip gi kitaip akis įstatysiu? g.gif Lauksiu saullutes siuntinio  smile.gif
Mergaitės, neatsakėt, gal žinot tiksliai-kuri kūno pusė bus priekinė, t.y.kur bus pilvukas-ar ta įgaubtoji, kur užsiuvinėjom skylę, ar ta išgaubtoji, susiūta iš vidaus?

Kūnelio slapta siūlė eina per maškio stuburiuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 10 31, 22:22)
Jau viska padariau ir prikimsau ir susiuvau biggrin.gif
Man to meskiuko galva labai maza g.gif ir rankos ilgos smile.gif

ir man tas pats unsure.gif

ir dar man kunas su tokia kaip kuprele nugaroje, tas virsutinis kampas kazkoks smailas gavosi g.gif nu nzn......
kimosm visi trys- vaikai plese sintepona as kimsau biggrin.gif ale nudaigojo mano viena ranka, reikia dar viena pasiuti doh.gif o jau taipo dziaugiausi kad visas spartuoles pasivijau ax.gif
Atsakyti
Sveikos meškinautojos mirksiukas.gif
Man idomu pasidarė, tos kurios tą matuojamą sinteponą kišot, kiek jūs jo sunaudojot? Aš darau du meškiukus, abiejų galvytės liko tusčios, kitoms dalims sunaudojau virš metro to nestoro sintepono ir man vistiek dalys atrodo minkštokos
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 31, 17:43)
O kas su ta forma? Klasikiniai meskiukai turi but truputuka su kupra  ax.gif Siaip reikia pilnai uzsiuti, nes musu sujungimai nereikalauja paliktos skylutes sanariams.

mano meskutis neiskailiuko,delto ir virsutine dalis man nepatinka schmoll.gif ,bus matyt kai galva tvirtinsis.
Atsakyti
QUOTE(NKriste @ 2008 11 01, 19:00)
Sveikos meškinautojos  mirksiukas.gif
Man idomu pasidarė, tos kurios tą matuojamą sinteponą kišot, kiek jūs jo sunaudojot? Aš darau du meškiukus, abiejų galvytės liko tusčios, kitoms dalims sunaudojau virš metro to nestoro sintepono ir man vistiek dalys atrodo minkštokos

Aš dviems meškinams sunaudojau virš metro nestoro sintepono blush2.gif Gal per mažai prikišau g.gif
Atsakyti
as vienam metro nesunaudojau g.gif kojos ir letenos , galva tikrai kieti, pilvas gal nelabai g.gif
Atsakyti