Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 31, 17:23)

Aha, tuoj papiktnaudžiausiu savo teise. Bet gal ir ne... Žinot, tuoj aš čia pagimdau ir vėl kaip stirna šoku į trasą, o jūs taigi pirmadienį ar antradienį gausit IV etapą. Beje, paukščiuk, o kas siuvinės?  mirksiukas.gif

Tai per savaitgalį žadi gimdyt? bigsmile.gif wub.gif

kas siuvinės, tai žinoma aš, stengiuos viskam laiko atrast doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2008 10 31, 17:34)
kunelio dalis virsuje,ar reikejo uzsiuti ar palikti kiaura,nes as esu uzsiuvusi ir nepatinka forma.

O kas su ta forma? Klasikiniai meskiukai turi but truputuka su kupra ax.gif Siaip reikia pilnai uzsiuti, nes musu sujungimai nereikalauja paliktos skylutes sanariams.
Atsakyti
Šiandien įkeliau savo naujo kūrinėlio nuotraukas cool.gif

Pjeras
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 31, 18:06)
Šiandien įkeliau savo naujo kūrinėlio nuotraukas  cool.gif

Pjeras

O, kiškiukas... kaip netikėta ax.gif Labai man jis panašus į kiškį iš Alisa stebuklų šalyje. O ką tos stiklo granulės ausytėse duoda? Kad būtų sunkesnės? Ir akytės tokios didelės ir protingos, fainuolis baisiai...
O sakyk, Im-bear, ar tavo kūrinėliai su sąnariukais būna, va, kaip pvz Pjeras, ar tik prisiūtos galūnės tam tikru būdu, kad juda visos?
Atsakyti
Tik pažiūrėjus į Pjerą, pirma mintis buvo, kad jis iš pasakos "Alisa stebuklų šalyje" wub.gif Zhuvycia, koks sutapimas blush2.gif
Nuostabus kiškis. Man jis LABAI patinka wub.gif

Atsakyti
Kemšu kemšu ir nežinau kada sustot karsta.gif
Atrodo maža ir maža swoon.gif
Atsakyti
Ir as prikimsau biggrin.gif net pirstus skauda biggrin.gif
Tokia gera pagalvele isardziau thumbup.gif sinteponas labai geras ir jau gabaliukais suplesytas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 31 spalio 2008 - 20:38
O jau kiskio gražumėlis doh.gif wub.gif 4u.gif myliu myliu tokius zuikelius wub.gif toks pat meilutis kaip ir manasis triušiukas tupintis narvelyje blush2.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Jau viska padariau ir prikimsau ir susiuvau biggrin.gif
Man to meskiuko galva labai maza g.gif ir rankos ilgos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 31 spalio 2008 - 23:23
Man tai patiko labai kimšti, nors ir ilgai truko. Kiekvienai detalei vos ne po pusvalandį sugaišau, bet labai stengiausi. Ir dar mėtų įkišau į pilviuką, taip kvepiaaaaa....

Aš tai pergyvenu, kokį aš meškiuko veidelį padarysiu verysad.gif Žinokit, visą kūnelį puikiai įsivaizduoju, ir net aksesuarus visus, viską, o veidelio dar nematau vaizduotėje verysad.gif

Kaip tau būna, Im-bear - pirma įsivaizduoji ir tada kuri, ar pirma kuri o tada kas gaunasi tas?
Atsakyti
Oi, norėjau pasidairyti interneineje meškiukų reikmenų parduotuvėje ir kažkur nukišau linką, gal kuri išsisaugojote?
Atsakyti
O galima detaliau apie snukucio apkirpima?
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 01, 10:39)
Oi, norėjau pasidairyti interneineje meškiukų reikmenų parduotuvėje ir kažkur nukišau linką, gal kuri išsisaugojote?

http://www.probear.com/com/
Atsakyti