Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Rhealife @ 2008 10 31, 15:55)
O aš dėl galvos nesupratau.. tai reikia paskui tą skylę užsiūti ar nereikia prikimšus jau  g.gif O jei nereikia užsiūti, o tik užtraukti, kaip supratau sudygsniuojam ir užtraukiam? Tai tada liks toks raukinukas galvos apačioj ar kaip čia?  g.gif  g.gif  g.gif

Lyg ir gerai tu supratai. Aš taip pat kietai prikimšiu, sudygsniuosiu ir užtrauksiu. Ir reikia palikti ilgus siūlų galus unsure.gif
Atsakyti
O aš tik dabar atsiminiau, kad su PVA klijais siūlių tai nepatepiau doh.gif Na, bet PVA greitai džiūna, tai kol prikimšiu visas kitas detales, ir galvytė išdžius. Ale siaube, pirmadienį jau važiuoju ligoninėn, kaip bus man su IV etapu blink.gif blink.gif blink.gif Tik pabandykit manęs nepalaukti ir viską jau ten baigti gun_bandana.gif box.gif Bus jum visom tada lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet, tiesa, ir akyčių dar turbūt nebus, ir adatų, tai visos per daug gal nenuveiksite, kol manęs nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 31, 16:47)
O aš tik dabar atsiminiau, kad su PVA klijais siūlių tai nepatepiau  doh.gif  Na, bet PVA greitai džiūna, tai kol prikimšiu visas kitas detales, ir galvytė išdžius. Ale siaube, pirmadienį jau važiuoju ligoninėn, kaip bus man su IV etapu  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Tik pabandykit manęs nepalaukti ir viską jau ten baigti  gun_bandana.gif  box.gif  Bus jum visom tada  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bet, tiesa, ir akyčių dar turbūt nebus, ir adatų, tai visos per daug gal nenuveiksite, kol manęs nebus  mirksiukas.gif

IV etapą išsiūsim paštu į ligoninę g.gif Arba dėl meškių gali pasiiaukot ir likt namie gandrų laukt lotuliukas.gif
Atsakyti
o jeigu meskiukas ne is kailio, o ios audinio, tai ir kirpti nereikia snukucio,ne?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 10 31, 16:51)
IV etapą išsiūsim paštu į ligoninę  g.gif Arba dėl meškių gali pasiiaukot ir likt namie gandrų laukt  lotuliukas.gif

Hm... namie sakai likt g.gif Reiks su šeima pasitarti, kas svarbiau, leliukas ar meškiukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Beje, ar e-mailus su nerto meškiuko schemom visos gavot?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 31, 16:59)
Hm... namie sakai likt  g.gif  Reiks su šeima pasitarti, kas svarbiau, leliukas ar meškiukas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kaip sakei? Meškiukas ar dvynukai? Na aišku dvynukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš negavau g.gif
aassttaa1@gmail.com
gal blogai adresą buvau nurodžiusi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 31 spalio 2008 - 16:05
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 31, 16:59)
Hm... namie sakai likt  g.gif  Reiks su šeima pasitarti, kas svarbiau, leliukas ar meškiukas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Rimta dilemą turi, sunkus apsisprendimas laukia lotuliukas.gif

Aš tikrai gavau mirksiukas.gif šian bandžiau skaityti, lyg neturėtų būti sunku, gaila tik kad foto nėra smile.gif
Papildyta:
Zhuvycia tau kaip besilaukiančiai visur pirmenybė, tai gal paprašyk
Im-bear, kad kokius du etepus į priekį pasakytu mastau.gif
Atsakyti
O kada levandas dėsim ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 10 31, 17:03)
Kaip sakei? Meškiukas ar dvynukai? Na aišku dvynukai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aš negavau  g.gif
aassttaa1@gmail.com
gal blogai adresą buvau nurodžiusi  blush2.gif

Ahaaa, tikrai buvai ne tokį adresą nurodžius, dabar jau išsiunčiau. O apie dvynukus tai kažkaip lyg ir nieko nesakiau g.gif Pas mus viiisoj giminėj, kiek akys užmato nebuvo niekada dvynukų, tai kur jau ten man lotuliukas.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 31, 17:13)
Rimta dilemą turi, sunkus apsisprendimas laukia lotuliukas.gif
Aš tikrai gavau  mirksiukas.gif  šian bandžiau skaityti, lyg neturėtų būti sunku, gaila tik kad foto nėra smile.gif
Papildyta:
Zhuvycia tau kaip besilaukiančiai visur pirmenybė, tai gal paprašyk
Im-bear, kad kokius du etepus į priekį pasakytu  mastau.gif

Aha, tuoj papiktnaudžiausiu savo teise. Bet gal ir ne... Žinot, tuoj aš čia pagimdau ir vėl kaip stirna šoku į trasą, o jūs taigi pirmadienį ar antradienį gausit IV etapą. Beje, paukščiuk, o kas siuvinės? mirksiukas.gif

QUOTE(milka@ @ 2008 10 31, 17:15)
O kada levandas dėsim  ohmy.gif

Tikrai, o kur gi levandas kišti, Im-bear, aliooo??? blink.gif blink.gif blink.gif
Bet turbūt kažkur į galvytę ar į kūnelį, kur nori, žodžiu.
Atsakyti
Ačiū, dabar jau gavau 4u.gif
Atsakyti
kunelio dalis virsuje,ar reikejo uzsiuti ar palikti kiaura,nes as esu uzsiuvusi ir nepatinka forma.
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2008 10 31, 13:58)
Tai ir aš dar pasitikslinsiu, jei akys bus sagos su ausele, tai galvą reikia jau dabar prikmšti ir užsiūti pilnai, ar dar ne? O sinteponas plėšomas pirštais ar yra koks kitas būdas? blush2.gif

Saugios akytes bus su spaustuku, o stiklines - su ausele. Dabar rodziau, kaip idedamos akys su spaustuku smile.gif

QUOTE(ievuschka @ 2008 10 31, 14:41)
O jeigu iki to laiko dar negausime siuntinio su akytėmis ?  g.gif  Gal galima pradėt IV -ą etapą neprikimšus ir neužsiuvus galvos?

IV- tas etapas bus galvutes apiforminimas - tai kaip ir turi buti jau prikimsta galva... g.gif Na gi nedaug liko - galvos apiforminimas, sujungimas ir kailiuko paryskinimas su dazais (tiems, kas ne maziems vaikams siuva).

QUOTE(daite @ 2008 10 31, 15:42)
Tai jei ne safe akytės, tai skylių kaip supratau daryti nereikia?  mirksiukas.gif

Nereikia schmoll.gif

QUOTE(Rhealife @ 2008 10 31, 15:55)
O aš dėl galvos nesupratau.. tai reikia paskui tą skylę užsiūti ar nereikia prikimšus jau  g.gif O jei nereikia užsiūti, o tik užtraukti, kaip supratau sudygsniuojam ir užtraukiam? Tai tada liks toks raukinukas galvos apačioj ar kaip čia?  g.gif  g.gif  g.gif

Kadangi dauguma siuna is kailiuko - tai tu raukinuku nesimatys mirksiukas.gif O saip jie ir nebus dideli, nes skylute nedidele rolleyes.gif

QUOTE(vasarėja @ 2008 10 31, 16:59)
o jeigu meskiukas ne is kailio, o ios audinio, tai ir kirpti nereikia snukucio,ne?
  g.gif

Tai kad ner ka kirpt bigsmile.gif

QUOTE(milka@ @ 2008 10 31, 17:15)
O kada levandas dėsim  ohmy.gif

milka@, aciuks.gif Visai is galvos isgaravo....

Dadedam i III-ojo etapo 3-cia punkta - kai kimsim kuna - i vidu ideti medziagini maisiuka su levandom (galima tiesiog suvinioti i naturalaus audinio gabaliuka). Veliau, kai meskis bus gatavas dar galima i ideti i maisiuka su levandom - tada jis visas kvepes mirksiukas.gif )
Atsakyti