Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ech, grozis... Turiu geru naujienu - adatos jau pakeliui, manau kitos savaites pradzioje bus jau cia assa.gif
Su siuntimu gavosi kazkur po 8.60, dar perklause ar nesuklydau tiek adatu uzsakydama, matyt itartina toks kiekis pasirode lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2008 10 30, 17:31)
Ech, grozis... Turiu geru naujienu - adatos jau pakeliui, manau kitos savaites pradzioje bus jau cia  assa.gif
Su siuntimu gavosi kazkur po 8.60, dar perklause ar nesuklydau tiek adatu uzsakydama, matyt itartina toks kiekis pasirode  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif sakai įtarinai pasirodė tiek adatų lotuliukas.gif , o dėl akių neklausė, nes irgi kiekis toks normaliai laugh.gif
Atsakyti

Akys neuzkliuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2008 10 30, 17:47)
Akys neuzkliuvo  lotuliukas.gif

Akių mat daugiau reikia visada, o adatos paprastai gal vienos ilgam užtenka mirksiukas.gif O po 8,60 Lt ar svarų? ax.gif
Atsakyti
Pagaliau namus pasiekiau, per diena nusikaliau kai ciucka, ale vaziavau namuciu ir vis kartojau sau, kad jau siandien manis niekas niekur neistemps ir draugausiu su meskiu, nes rods ir toli budama girdziu kaip verkia nesukirptas kailiukas ir nori meskiuku patapti ax.gif
Atsakyti
oi man tai tie paskutiniai meskiukai su 'zmogiskais' kunais, kazkokie kraupus
Atsakyti
QUOTE(laimikas @ 2008 10 30, 19:24)

Aha, tas tai jau tiesa blink.gif Man ir tie išsiuvinėti ne per gražiausi, perkrauti, sakyčiau... Man tai labiausiai patinka Im-bear meškiukai ir klasikiniai Tedžiukai, be didelių vikruntasų...
Atsakyti
QUOTE(laimikas @ 2008 10 30, 17:24)

kažkaip ir man patinka, kai žaislas yra žaislas, todėl man norisi, kad žaisluose išliktų "žaisliškumas" ax.gif
o pernelyg 'sužmogintos' lėlės ar pernelyg 'sugyvinti' meškiukai man yra kraupoki unsure.gif , bet man tą kraupumą suteikia ne kažkokios kūno dalys, bet būtent veidai/snukučiai... g.gif
Atsakyti
na man jie tokie tkie neįprasti bet nebaisūs, jie juk irgi tubūt ne milžiani kokie tai....bet šiaip tai man pats pačiausias yra im bear meškutis brauni....

o kad adatos jau keliauja pas mus tai super tikiuosi greit mes jas turėsim.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas

Su penktadieniu visas, meškomanes hi.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 31, 09:36)
Labas rytas

Su penktadieniu visas, meškomanes hi.gif  4u.gif

Et, dar reiks laukti popiet turbūt...
Atsakyti
Sveikos meškutės hi.gif
Penktadienis - naujų darbų pradžia ploja.gif
Darbo... darbo... darbo... construction.gif