Labukas
Atėjau pranešti, kad darbuojuos, siuvu išsijuosusi . Pastebėjau klaidą, tai vieną detalę teks perkirpti.
frederica laikau kumštukus, kad greičiau žaizdos sugytu
Meškučių ir pandų grožis pasakiškas, atrodo kaip tikri
O nerti kokie gražučiai, turiu didesnio nerto maškio pilvuką nunėrusi, bet kitos detalės užstrigo Gal galiu mažučio paprašyti schemos, šį pažadu pabaigti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 30, 12:52)
Labukas
Atėjau pranešti, kad darbuojuos, siuvu išsijuosusi . Pastebėjau klaidą, tai vieną detalę teks perkirpti.
O nerti kokie gražučiai, turiu didesnio nerto maškio pilvuką nunėrusi, bet kitos detalės užstrigo Gal galiu mažučio paprašyti schemos, šį pažadu pabaigti
Mažuliuko meškiuko turiu schemą rusišką be paveiksliukų, anglišką su išsamia instrukcija nuotraukose ir žodine schema. Kuri tiks? Ir kur siųsti?
rusišką, prašau. ausragai@yahoo.com
Didelis ačiū
Didelis ačiū
Laba diena!
Šitų meškiukų snukutis iš tos pačios medžiagos - jis kirptas
koks grožis
1) Architektūros nesimokiau, nors labai norėjau būtent į ją stoti, bet gavosi kitaip - baigiau VU ekonomiką. Vėliau galėsiu papasakoti apie paprasta būdą kaip iškarpoje padaryti, kad viskas atitiktų
2) Panda nefabrična, siūta rankomis ir (įtariu) su siuvimo mašina. Kainavo man rodos apie 1500 dolerių
3) Ten audinio plotis - 140 cm, o parduodama cm-ais. 1 cm kainuoja nuo 0,60 iki 2 EUR. Pirkti galima nuo 10 cm - bet realiai reikia pirkti apie 20 cm Tai ir gaunasi 20 cm apie 20-40 EUR
QUOTE(net_nzn @ 2008 10 30, 01:18)
o nuotaikos pakelimui galiu papasakoti tikra gyvenimiska anekdota.....
QUOTE(AIRA @ 2008 10 30, 10:00)
Im-bear kokių grožių čia pridėjai Bet žiūriu visi meškučiai snukučius iš kitos medžiagos turi, o mūsiškis?
QUOTE(frederica @ 2008 10 30, 10:56)
Im- bear, meškiukais sergu jau senai ir ne tik aš, mažoji ir labai myli
...
...
koks grožis
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 30, 12:14)
1) Man tai vis noras jau kyla pačiai kokią iškarpą sukurti, bet kaip tu, Im-bear, sukūrei iškarpą, kad visos detalės ten atitinka viena kitą ir pan? Gal mokeisi kokios architektūros?
2) Jau tos pandos grožis, tai neišpasakytas Ir kaip ten padaryta - akytės užsimerkia, burnytė atsidaro Ar čia rankomis siūta? Gal "fabrična"?
3) Beje, Im-bear, o norėjau paklausti, o tai kiek ta meškiukinė mochera maždaug kainuoja, kad sakai brangi labai. Aš tame tavo nurodytame puslapyje žiūrinėjau, nelabai supratau ten nei kiekių, nei kokybės, bet lyg labai brangi ir nebuvo
2) Jau tos pandos grožis, tai neišpasakytas Ir kaip ten padaryta - akytės užsimerkia, burnytė atsidaro Ar čia rankomis siūta? Gal "fabrična"?
3) Beje, Im-bear, o norėjau paklausti, o tai kiek ta meškiukinė mochera maždaug kainuoja, kad sakai brangi labai. Aš tame tavo nurodytame puslapyje žiūrinėjau, nelabai supratau ten nei kiekių, nei kokybės, bet lyg labai brangi ir nebuvo
1) Architektūros nesimokiau, nors labai norėjau būtent į ją stoti, bet gavosi kitaip - baigiau VU ekonomiką. Vėliau galėsiu papasakoti apie paprasta būdą kaip iškarpoje padaryti, kad viskas atitiktų
2) Panda nefabrična, siūta rankomis ir (įtariu) su siuvimo mašina. Kainavo man rodos apie 1500 dolerių
3) Ten audinio plotis - 140 cm, o parduodama cm-ais. 1 cm kainuoja nuo 0,60 iki 2 EUR. Pirkti galima nuo 10 cm - bet realiai reikia pirkti apie 20 cm Tai ir gaunasi 20 cm apie 20-40 EUR
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 30, 14:22)
Laba diena!
koks grožis
koks grožis
Wow, nu ir pandos kainelė.... Na, merginos, puolam siūti pandas
Sveikos mergaites
Jau Im-bear parodytu meskuciu grozis ir tikroviskumas niekad niekur nesu maciusi panasaus.
O su tais musu vyrais, tikrai kartais buna juokas pro asaras
Vakar siunu meskio rankyte ir galvoju, ko man mazaji pirsta skauda. Pasiziuriu, ogi prasipjoviau su siulu. Matyt kai po dygsnio uztempiu siula ir vis su ta pacia pirsto vieta kazkaip Teks dabar kitus pirstus i pagalba telktis
Jau Im-bear parodytu meskuciu grozis ir tikroviskumas niekad niekur nesu maciusi panasaus.
O su tais musu vyrais, tikrai kartais buna juokas pro asaras
Vakar siunu meskio rankyte ir galvoju, ko man mazaji pirsta skauda. Pasiziuriu, ogi prasipjoviau su siulu. Matyt kai po dygsnio uztempiu siula ir vis su ta pacia pirsto vieta kazkaip Teks dabar kitus pirstus i pagalba telktis
o mes savo meškučiam snukusius skusim? ir kaip tos ausys prisisius .... oi klausimėliu kila po truputi bet nieko kantriai laukiam trečiojo etapo....
Čia garsios Forest firmos meškiukai:
Man jų akys
Man jų akys
niu jau grazumas tu meskuciu Im-bear bandai musu kantrybe ,taip norisi greiciau savaji meskiuka uzbaigta pamatyti susiutas graziai "pasodintas" dalimis maniskis laukia tolimesniu veiksmu o jau rankos niezti, kaip norisi toliau darbuotis bet jau rytoj penktadienis ir gausim naujus nurodymus tolesniam darbeliui
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 30, 15:51)
Oi ne, man tai jų akytės kaip tik Spalva tai graži, bet vokai nelabai, per stori kažkokie...
Man šie paskutiniai trys meškiukai tai kaip iš filmo "Žvaigždžių karai"
QUOTE(milka@ @ 2008 10 30, 16:07)
Man šie paskutiniai trys meškiukai tai kaip iš filmo "Žvaigždžių karai"
Aga, man jie kaip is kitos planetos - labai savotiski ir labai gyvas zvilgsnis
O kaip jums tokie meškiukai? Kiekvienam pagal skonį