Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labukas

Atėjau pranešti, kad darbuojuos, siuvu išsijuosusi rolleyes.gif . Pastebėjau klaidą, tai vieną detalę teks perkirpti. blush2.gif

frederica laikau kumštukus, kad greičiau žaizdos sugytu 4u.gif

Meškučių ir pandų grožis pasakiškas, atrodo kaip tikri bigsmile.gif wub.gif wub.gif

O nerti kokie gražučiai, turiu didesnio nerto maškio pilvuką nunėrusi, bet kitos detalės užstrigo blush2.gif Gal galiu mažučio paprašyti schemos, šį pažadu pabaigti ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 30, 12:52)
Labukas

Atėjau pranešti, kad darbuojuos, siuvu išsijuosusi rolleyes.gif . Pastebėjau klaidą, tai vieną detalę teks perkirpti. blush2.gif

frederica laikau kumštukus, kad greičiau žaizdos sugytu  4u.gif 

Meškučių ir pandų grožis pasakiškas, atrodo kaip tikri bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif

O nerti kokie gražučiai, turiu didesnio nerto maškio pilvuką nunėrusi, bet kitos detalės užstrigo  blush2.gif  Gal galiu mažučio paprašyti schemos, šį pažadu pabaigti ax.gif
user posted image

Mažuliuko meškiuko turiu schemą rusišką be paveiksliukų, anglišką su išsamia instrukcija nuotraukose ir žodine schema. Kuri tiks? Ir kur siųsti? mirksiukas.gif
Atsakyti
rusišką, prašau. ausragai@yahoo.com

Didelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba diena!

QUOTE(net_nzn @ 2008 10 30, 01:18)
o nuotaikos pakelimui galiu papasakoti tikra gyvenimiska anekdota.....

lotuliukas.gif

QUOTE(AIRA @ 2008 10 30, 10:00)
Im-bear kokių grožių čia pridėjai wub.gif Bet žiūriu visi meškučiai snukučius iš kitos medžiagos turi, o mūsiškis? unsure.gif

Šitų meškiukų snukutis iš tos pačios medžiagos - jis kirptas rolleyes.gif

QUOTE(frederica @ 2008 10 30, 10:56)
Im- bear, meškiukais sergu jau senai ir ne tik aš, mažoji ir labai myli
...

wub.gif wub.gif koks grožis wub.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 30, 12:14)
1) Man tai vis noras jau kyla pačiai kokią iškarpą sukurti, bet kaip tu, Im-bear, sukūrei iškarpą, kad visos detalės ten atitinka viena kitą ir pan? Gal mokeisi kokios architektūros?  lotuliukas.gif

2) Jau tos pandos grožis, tai neišpasakytas  doh.gif  Ir kaip ten padaryta - akytės užsimerkia, burnytė atsidaro  blink.gif  Ar čia rankomis siūta? Gal "fabrična"?

3) Beje, Im-bear, o norėjau paklausti, o tai kiek ta meškiukinė mochera maždaug kainuoja, kad sakai brangi labai. Aš tame tavo nurodytame puslapyje žiūrinėjau, nelabai supratau ten nei kiekių, nei kokybės, bet lyg labai brangi ir nebuvo  g.gif

1) Architektūros nesimokiau, nors labai norėjau būtent į ją stoti, bet gavosi kitaip - baigiau VU ekonomiką. Vėliau galėsiu papasakoti apie paprasta būdą kaip iškarpoje padaryti, kad viskas atitiktų wink.gif

2) Panda nefabrična, siūta rankomis ir (įtariu) su siuvimo mašina. Kainavo man rodos apie 1500 dolerių cool.gif

3) Ten audinio plotis - 140 cm, o parduodama cm-ais. 1 cm kainuoja nuo 0,60 iki 2 EUR. Pirkti galima nuo 10 cm - bet realiai reikia pirkti apie 20 cm Tai ir gaunasi 20 cm apie 20-40 EUR
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 30, 14:22)
Laba diena!
lotuliukas.gif
Šitų meškiukų snukutis iš tos pačios medžiagos - jis kirptas  rolleyes.gif
wub.gif  wub.gif  koks grožis  wub.gif
1) Architektūros nesimokiau, nors labai norėjau būtent į ją stoti, bet gavosi kitaip - baigiau VU ekonomiką. Vėliau galėsiu papasakoti apie paprasta būdą kaip iškarpoje padaryti, kad viskas atitiktų wink.gif

2) Panda nefabrična, siūta rankomis ir (įtariu) su siuvimo mašina. Kainavo man rodos apie 1500 dolerių  cool.gif

3) Ten audinio plotis - 140 cm, o parduodama cm-ais. 1 cm kainuoja nuo 0,60 iki 2 EUR. Pirkti galima nuo 10 cm - bet realiai reikia pirkti apie 20 cm Tai ir gaunasi 20 cm apie 20-40 EUR

Wow, nu ir pandos kainelė.... Na, merginos, puolam siūti pandas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites biggrin.gif 4u.gif
Jau Im-bear parodytu meskuciu grozis ir tikroviskumas wub.gif niekad niekur nesu maciusi panasaus.
O su tais musu vyrais, tikrai kartais buna juokas pro asaras doh.gif biggrin.gif
Vakar siunu meskio rankyte ir galvoju, ko man mazaji pirsta skauda. Pasiziuriu, ogi prasipjoviau su siulu. Matyt kai po dygsnio uztempiu siula ir vis su ta pacia pirsto vieta kazkaip cool.gif Teks dabar kitus pirstus i pagalba telktis hihihi.gif
Atsakyti
o mes savo meškučiam snukusius skusim? g.gif ir kaip tos ausys prisisius .... oi klausimėliu kila po truputi bet nieko kantriai laukiam 4u.gif trečiojo etapo.... 4u.gif
Atsakyti
Čia garsios Forest firmos meškiukai:

user posted image

user posted image

user posted image

Man jų akys wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif niu jau grazumas tu meskuciu thumbup.gif Im-bear bandai musu kantrybe lotuliukas.gif ,taip norisi greiciau savaji meskiuka uzbaigta pamatyti ax.gif susiutas graziai "pasodintas" dalimis maniskis laukia tolimesniu veiksmu rolleyes.gif o jau rankos niezti, kaip norisi toliau darbuotis doh.gif bet jau rytoj penktadienis ir gausim naujus nurodymus tolesniam darbeliui drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 30, 15:51)
Čia garsios Forest firmos meškiukai:

Man jų akys  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Oi ne, man tai jų akytės kaip tik schmoll.gif Spalva tai graži, bet vokai nelabai, per stori kažkokie...
Atsakyti
Man šie paskutiniai trys meškiukai tai kaip iš filmo "Žvaigždžių karai" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 10 30, 16:07)
Man šie paskutiniai trys meškiukai tai kaip iš filmo "Žvaigždžių karai"  lotuliukas.gif

Aga, man jie kaip is kitos planetos - labai savotiski ir labai gyvas zvilgsnis bigsmile.gif

O kaip jums tokie meškiukai? Kiekvienam pagal skonį wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 30 spalio 2008 - 15:15