jei reikia Meskio, tai ji galite pasikviesti per www.personazai.lt
QUOTE(aureja25 @ 2008 12 06, 12:42)
jei reikia Meskio, tai ji galite pasikviesti per www.personazai.lt
O tai ten ir bus tas meškis kur Euroopoje dirbo?
QUOTE(juratela @ 2008 12 06, 12:57)
O tai ten ir bus tas meškis kur Euroopoje dirbo?
taip
Aciu aciu brangiosios dabar jau jusu deka radau tikrai neblogu pasiulymu Pirmojo vaiko gimtadieniui
Jai kas turi dar geru pasiulymu , parasykit busiu lb dekinga
Jai kas turi dar geru pasiulymu , parasykit busiu lb dekinga
QUOTE(aureja25 @ 2008 12 09, 15:47)
taip
Dėkui Nes aš ten mačiau tik mike pukuotuka, tai ir suabejojau.
dijaarntuis, kokių konkrečiau? Ko dar trūksta?
tikrai, ne vieno ispudzio, tik pazadai...o taip noretusi pasiskaityti kaip kas kam pasiseka ar nelabai.
Aš jau rašiau prieš pora metų ilgą postą, bet parašysiu ir dabar truputi kaip sekėsi ir šiais metais. Užsakėm Mikės pukuotuko kambarį PCMole. Aplinka ten tkrai labai graži tik gal vietos truputi mažoka, bet nieko sutilpom 24 žmones
Dar vienas iš pastebėjimų, kad mums 2val buvo maža,o daugiau neleido imti netgi užsisakant išanksto prieš 2mėn. 4 valandų jau būtų per daug tiek finansiškai, tiek laiko atžvilgiu,o trijų neleido imti:(
Visiems vaikučiams išsiuntėm pakvietimus ir paprašėm, kad pasipuoštu karnavalui skirtais rūbeliais. Labai gražūs visi buvo ir nuotraukos labai idomios gavosi. Kadangi Mikės Pukuotuko kambarys buvau sugalvojus žaisti žaidimėlius susijusiuis su šiuo filmuku. t.y kabinti Asiliuko uodegytę ir įtaikyti į puodynę mažą balionėlį aišku dar prieš tai pravedus spėlionių žaidimą ar atsimena tėveliai ir ar žino vaikučiai ką asiliukas gavo dovanų nuo savo draugų. Tik šios žaidimų dalies įgyvendinti nepavyko, nes vaikai visi dūko ir linksminos, tad nebuvo kada jų žaisti. Pabaigoje tiesiog kaip padėkos ženklą padalinome kompaktus su Mikės pukuotuko filmu ir traukė visi vaikučiai po prizą saldumyną. Per daug nenusimenam del tų žaidimų, nes vistiek buvo labai linksma ir smagu. O ir tėveliai gyrė mažąjį, kai dovanojo filmuką, nes pats klijavo ant pakuotės lipdukus su Mike Pukuotuku vakarą prieš
ta va tiek trumpai iš mūsų 3-iojo gimtadienio:)
Dar vienas iš pastebėjimų, kad mums 2val buvo maža,o daugiau neleido imti netgi užsisakant išanksto prieš 2mėn. 4 valandų jau būtų per daug tiek finansiškai, tiek laiko atžvilgiu,o trijų neleido imti:(
Visiems vaikučiams išsiuntėm pakvietimus ir paprašėm, kad pasipuoštu karnavalui skirtais rūbeliais. Labai gražūs visi buvo ir nuotraukos labai idomios gavosi. Kadangi Mikės Pukuotuko kambarys buvau sugalvojus žaisti žaidimėlius susijusiuis su šiuo filmuku. t.y kabinti Asiliuko uodegytę ir įtaikyti į puodynę mažą balionėlį aišku dar prieš tai pravedus spėlionių žaidimą ar atsimena tėveliai ir ar žino vaikučiai ką asiliukas gavo dovanų nuo savo draugų. Tik šios žaidimų dalies įgyvendinti nepavyko, nes vaikai visi dūko ir linksminos, tad nebuvo kada jų žaisti. Pabaigoje tiesiog kaip padėkos ženklą padalinome kompaktus su Mikės pukuotuko filmu ir traukė visi vaikučiai po prizą saldumyną. Per daug nenusimenam del tų žaidimų, nes vistiek buvo labai linksma ir smagu. O ir tėveliai gyrė mažąjį, kai dovanojo filmuką, nes pats klijavo ant pakuotės lipdukus su Mike Pukuotuku vakarą prieš
ta va tiek trumpai iš mūsų 3-iojo gimtadienio:)
QUOTE(miglytea @ 2008 12 27, 18:26)
neseniai ir mes atsventem gimtadieni praejo tesiog super ....
gal kam reikia pagalbos ruosiant vaiko gimtadieni mielai pedeciau turiu patirties......
taigi kam reikia ideju rasykite
gal kam reikia pagalbos ruosiant vaiko gimtadieni mielai pedeciau turiu patirties......
taigi kam reikia ideju rasykite
Mums reikia pagalbos, ant nosies sūnaus 5 metų gimtadienis, o aš neturiu jokių minčių. Ir deja, mūsų provincijoje pasirinkimas šventės paįvairinimui beveik nulinis. Tad galvojame švęsti vaikių kambary, bet vistiek iki tol, kol vaikai išbėgs išdykauti po atrakcionus, norisi kažką originalaus jiems pateikti. Tai gal turite minčių?
QUOTE(*saulė* @ 2009 01 05, 14:32)
Mums reikia pagalbos, ant nosies sūnaus 5 metų gimtadienis, o aš neturiu jokių minčių. Ir deja, mūsų provincijoje pasirinkimas šventės paįvairinimui beveik nulinis. Tad galvojame švęsti vaikių kambary, bet vistiek iki tol, kol vaikai išbėgs išdykauti po atrakcionus, norisi kažką originalaus jiems pateikti. Tai gal turite minčių?
Na nežinau kokio amžiaus svečiai bus, bet galima kokią viktoriną su prizais sužaisti pvz. iš klausimų apie jubiliatą kiek metu sukako? Kokią dieną gimė ypač jei švenčiate savaitgalį jau po tikrojo gimtadienio? Koks krikšto vardas? Kiek ant torto žvakučių, jei mažesni ne taip iškarto ir susigaudo, kad 5 Kas ko plinkėti norėtų ir pan...
Išdalinus kokias mielas smulkmeneles vaikus jau galima paleisti dūkti
mano dukrai sausio 15 bus 4metai. ieskau ideju bet nzn ar ka galima idomiai padaryt labai taupant? bus isviso 5 vaikai nuo 3iki 4 metu (4 mergaie ir vienas berniukas) svesime vieno kambario bute vaiku teveliu nebus. gal turit kokiu pasiulymu kokiu zaidimu galima sugalvoti kad nebutu pernelyg mergaitiska kad berniukas nebutu nuskriaustas?
ir dar vienas klausimelis. kur Vilniuje uzsakinejate tortus gimtadieniams ka galetumet pasiulyti?
Kadangi laiko nebedaug, labai lauksiu Jusu pasiulymu
ir dar vienas klausimelis. kur Vilniuje uzsakinejate tortus gimtadieniams ka galetumet pasiulyti?
Kadangi laiko nebedaug, labai lauksiu Jusu pasiulymu