Įkraunama...
Įkraunama...

Įspūdingiausiais vaiko gimtadienis

QUOTE(rimvyda1 @ 2007 10 19, 10:46)
Niu ir mums arteja 2 gimtadienis. Kadangi 1-asis labai saunus buvo su daug zaidimu, kuriuose dalyvavo teveliai (mazieji dar per mazi). Sio jau noretume kokio tai kitokio, nes maziukai jau paugejo per metus:)
Kadangi manasis labai megsta vaiku kambarius, tai turbut visgi uzsakysim ir labai noreciau pakviesti koki personaza ziurineju:
Vijolinoje arba Veju fejoj... Yra tinklapiai, tik tiek kad kaineles nuo 150-200LT, gal kas zino Kaune pigiau, bet ir tinkamo ne taip kaip buvom viename vakarelyje kur buvo senas nukrioses indenas ir niekam neidomu buvo:)

gal kas zino personazu vilniuje, kad uzimtu vaikus apie valanda???
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 10 19, 10:46)
Niu ir mums arteja 2 gimtadienis. Kadangi 1-asis labai saunus buvo su daug zaidimu, kuriuose dalyvavo teveliai (mazieji dar per mazi). Sio jau noretume kokio tai kitokio, nes maziukai jau paugejo per metus:)
Kadangi manasis labai megsta vaiku kambarius, tai turbut visgi uzsakysim ir labai noreciau pakviesti koki personaza ziurineju:
Vijolinoje arba Veju fejoj... Yra tinklapiai, tik tiek kad kaineles nuo 150-200LT, gal kas zino Kaune pigiau, bet ir tinkamo ne taip kaip buvom viename vakarelyje kur buvo senas nukrioses indenas ir niekam neidomu buvo:)

Parašiau jums į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, siulau padaryti vaikuciams saldainiuku gimtadieniams ju nuotraukytem, prasom pavyzdukai:
user posted image

user posted image

spalvos, nuotraukytes ir uzras jusu pasirinkimas, jei susidomejote prasom i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerko @ 2007 11 05, 18:34)
gal kas zino personazu vilniuje, kad uzimtu vaikus apie valanda???

www.personazai.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sally: 28 lapkričio 2007 - 14:18
Arteja mano maziukes 2 gimtadienis wub.gif
Mastau svesti ji namuose: susikvietus draugus su mazameciais vaikais. Planuoju, kad butu apie 5-6 vaikus, nedaugiau, nes paskui bijau gali kilti daugiau triuksmo nei pajegs teveliai pakelti doh.gif
- Pripusu daug balionu su Origamio pauksciais - ant ju uzrasysiu nuo Meidutes ACIU 4u.gif ir po sventes isdalysiu atejusiems sveciams;
- nupirsiu keleta burbulu buteliuku, kad butu kuo uzimti vaikus, kai liks kokia minute nuo dukimo;
- nupirksiu grazia uzrasu knygele, kurioje draugai gales rasyti palinkejimus ar pastebejimus kokia mano dukrele bus sulaukusiu kokiu g.gif 7 metuku;
- Vaikams duosiu dideli lapa popieriaus nupiesti Meidute lotuliukas.gif
- TIK VA KOKI MENIU MEGSTA VAIKAI??? g.gif g.gif g.gif

Busiu dekinga, jei kas pasidalins aciuks.gif
Atsakyti
na as bent dariua tai viena karta susmustinukus ant formines duonos pakepinau ja ant sviesto o paskui sudejau parikos desreliu dar kazko ir gavaosi kaip zaidimas nuliukai ir iksiukai
dar turiu tokia knyga na ten zurnaliukas vadinas receptai nevalgiukams, te nidomiai kaip is varskes pelyte padaryti is picos veiduka. laivai sumustinukai tau reiktu seip kreitptis i foruma receptai tai ten gal ka tau vaiko gimtadieniui
http://www.supermama...hp?showforum=20
pabandyk cia
http://www.info.lt/i...i...ka&tipas=24
http://reikalingaauk...n...&Itemid=164
lauksim foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Arteja maniskiui trys metukai, uzsakiau zaidimu kambari porai valandu, gal ir koki personaza reiktu uzsakyti, jei nelabai brangus 4u.gif
QUOTE(Jūja @ 2007 11 17, 02:57)
Parašiau jums į AŽ mirksiukas.gif

Atsakyti
sveiki, ka ispudingo galima padaryti jei berniukui 1 metai gimtadienis? g.gif
Atsakyti
Kai mano mažiukui buvo pirmasis gimtadienis tai mes daug ir gražiai (akcentuodami melsvą spavą) išpuošemė namus. Pripirkusi buvau melsvų balionų ir pririšusi po vieną ant kedės atlošo, balionų parduotuvėje nupirkau girliandų su 1 skaičiumi thumbup.gif . Melsvos servetėlės ir pan.

O dabar turiu galvosūkį - mano mergytei 10 metų. Turime didelį nuosavą kiemą ir daug vietos name. Noriu nerealaus gimtadienio bigsmile.gif . Ką originalaus ir nepamirštamo sugalvoti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Gazelė @ 2008 06 24, 11:50)
Kai mano mažiukui buvo pirmasis gimtadienis tai mes daug ir gražiai (akcentuodami melsvą spavą) išpuošemė namus. Pripirkusi buvau melsvų balionų ir pririšusi po vieną ant kedės atlošo, balionų parduotuvėje nupirkau girliandų su 1 skaičiumi thumbup.gif . Melsvos servetėlės ir pan.

O dabar turiu galvosūkį - mano mergytei 10 metų. Turime didelį nuosavą kiemą ir daug vietos name. Noriu nerealaus gimtadienio bigsmile.gif . Ką originalaus ir nepamirštamo sugalvoti g.gif ?

Siulau internete paieskoti ir velgi surengti temini vakareli su daug zaidimu ir siurprizu... Vaikams tikrai patiks thumbup.gif
Atsakyti
ar kas bandete nuomuotis pripuciamas pilis,ciuozyklas g.gif galvoju apie gimtadieni lauke noretusi vaikam isnuomuoti kazka tokio
http://www.blogas.lt/BATUTAS/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausriuxa: 17 liepos 2008 - 15:44
Mes savo turim ir pora palapinių ir tokią kaip žarna landžiojimui, tai kaip ir gana tiems vaikams padūkti smile.gif
Atsakyti