Įkraunama...
Įkraunama...

Įspūdingiausiais vaiko gimtadienis

g.gif
Atsakyti
O mes suorganizavom gimtadienį nedideliame miške. thumbup.gif Padarėme vaikams žemėlapį, kuriame buvo nupieštas miškelio planas ir kelias kuriuo jie turi keliauti ir pakeliui esančiuose postuose pasiimti raktelius. smile.gif Vienas postas buvo raganos trobele (palapinė) joje sėdėjo šeimos draugė apsirengusi ragana ir už raktelį prašė pašok, padainuot ir įmint mįslę. Įveikę šias užduotis vaikai eina toliau į kitą postą ir t.t. kol surenka visu raktelius ir žemėlapyje kryzeliu pažymėtoje vietoje randa lobį ir turi jį atrakinti su visais gautais rakteliais. thumbup.gif O lobių skrynioje vaikai rando daug daug saldainių. biggrin.gif Tą dieną vaikams buvo labai smalsu ir įdomu, o kaip akys išsprogo kai rado vienoj vietoj daug saldainių. thumbup.gif

P.S. Vaikus turėtų lydėti ir jiems truputį pagelbėti vienas iš suaugusiųjų. Žodžiu visiems ir dideliems ir mažiems patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif. Suaugusiems atsirado proga pasireikšti aktoriniams sugebėjimams, o vaikams azartas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tevas ant arklio @ 2009 08 26, 09:35)
Aš tai vis nenustoju stebėtis, juk visam tam reikia tikrai daug laiko, noro, entuziazmo, skudurėlių, popierėlių ir visokių kitokių dalykėlių. Ir dar galvoju, kad šitaip mes patenkiname ir savo pačių kurybinius poreikius ir neišpildytas vaikystės svajones. Nors, tiesą sakant, šventė ir malonumas vaikui padaromi ir žymiai paprasčiau, pigiau ir greičiau. Tikraine visos mamos turi tam pakankamai laiko, o ir sugebėjimų šiaip jau reikia.

laiko aš niekada neturiu tongue.gif , deja jūsų arklių klaipėdoje nėra(kad ir kaip norėčiau0 , tai šiuo atveju tenka suktis ką sumąstau , o dėl neišpildytų svajonių nematau nieko blogo, jei visi įsitraukia į gimtadienio šventę, pati būdama maža turėdavau nuostabius gimtadienius, todėl kol pajėgsiu ir sugebėsiu padarysiu tai kuo geraiau, antra tai padaryta labai minimaliomis pinigų sąnaudomis, nepatikėsit kiek litukų nedaug išleidom šitam šikarnam iš pažiūros baliukui, kad pigiau dar suabejočiau mirksiukas.gif , gal paprasčiau tikiu, laiko savo vaikams reikia atrasti 4u.gif , o sugebėjimų pakatų bet kurios mamos tik noro dar reikia. Mielai švęsčiau žirgyne gimtadienius, bet deja... čia pas mus tokių atrakcijų neorganizuoja, jei kas ir psikeis iki kito mano vaiko gimtadineio mielai ten sudalyvautume biggrin.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai nenorėjau pasakyti, kad švęsti reikia būtinai ir tik žirgyne, pagaliau ir tai juk atsibostų. O kad stebiuosi, tai tikrai i tikrai nieko nėra bloga savo vaikystės svajonių realizavime. Net gerai. Tai juk tam tikras varikliukas, kuris padeda nusileisti iki vaiko lygio, jo akimis ir vidumi pažvelgti į kasdienybę. Aš irgi daugelį dalykų savo vaikams darau būtent savo vaikystės lūkesčių vedinas. Taip kad gal ne visai taip mane supratot. Juk stebėtis galima ir geruoju.
Atsakyti
QUOTE(greitute @ 2009 08 26, 17:50)
O mes suorganizavom gimtadienį nedideliame miške. 

Labai puikiai sumanyta thumbup.gif Saunuoliai! Jei sios idejos autoriai nelabai priestaraus, tai ir mes tokiu sumanymu pasinaudosime mirksiukas.gif Aciu, kad pasidalinote informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(greitute @ 2009 08 26, 17:50)
O mes suorganizavom gimtadienį nedideliame miške.  thumbup.gif  Padarėme vaikams žemėlapį, kuriame buvo nupieštas miškelio planas ir kelias kuriuo jie turi keliauti ir pakeliui esančiuose postuose pasiimti raktelius.  smile.gif  Vienas postas buvo raganos trobele (palapinė) joje sėdėjo šeimos draugė apsirengusi ragana ir už raktelį prašė pašok, padainuot ir įmint mįslę. Įveikę šias užduotis vaikai eina toliau į kitą postą ir t.t. kol surenka visu raktelius ir žemėlapyje kryzeliu pažymėtoje vietoje randa lobį ir turi jį atrakinti su visais gautais rakteliais.  thumbup.gif O lobių skrynioje vaikai rando daug daug saldainių. biggrin.gif Tą dieną vaikams buvo labai smalsu ir įdomu, o kaip akys išsprogo kai rado vienoj vietoj daug saldainių.  thumbup.gif

P.S. Vaikus turėtų lydėti ir jiems truputį pagelbėti vienas iš suaugusiųjų.  Žodžiu visiems ir dideliems ir mažiems patiko thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif. Suaugusiems atsirado proga pasireikšti aktoriniams sugebėjimams, o vaikams azartas.  biggrin.gif

Labai šauni šventė, pasinaudosim ir mes kada Jūsų idėja... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tevas ant arklio @ 2009 08 27, 10:42)
Tai jau tikrai nenorėjau pasakyti, kad švęsti reikia būtinai ir tik žirgyne, pagaliau ir tai juk atsibostų. O kad stebiuosi, tai tikrai i tikrai nieko nėra bloga savo vaikystės svajonių realizavime. Net gerai. Tai juk tam tikras varikliukas, kuris padeda nusileisti iki vaiko lygio, jo akimis ir vidumi pažvelgti į kasdienybę. Aš irgi daugelį dalykų savo vaikams darau būtent savo vaikystės lūkesčių vedinas. Taip kad gal ne visai taip mane supratot. Juk stebėtis galima ir geruoju.

nu tai blogai supratau, nes man pasirodė ,kad norėjot pasakyti, kad kam viso to reikia, popieriukų ir t.t tongue.gif , friends.gif
Atsakyti
QUOTE(tevas ant arklio @ 2009 07 09, 15:48)
Tai labai šaunu, bet vilniečiams turiu geresnį pasiūlymą (ir vėl vilniečiams pasisekė). Dalykas veikiantis ir jau daugelio mamų išbandytas, tad galiu apie tai kalbėti daugiau.

Reikalo esmė ta, kad kviečiu gimtadienius ir ne tik vaikučių, ir ne tik gimtadienius švęsti nedideliame privačiame žirgyne.

Gal kuri/-is zinote, ar yra kas panasaus Kauno apylinkese? Mano mergaites dievina zirgus. Noretu ir zirgyna lankyti. Visi turbut zinome, kaip ten su "rimtais" vaiku norais buna, bet i visa zirgu pasauli is arti paziureti tikrai butu ne pro sali.
Zinoma, gali buti ir taip, kad pavykusi gimtadienio svente tik dar labiau uzdegtu nora lankyti zirgyna, uzsiimti tokiu sportu ir pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuzele @ 2009 08 27, 13:17)
Gal kuri/-is zinote, ar yra kas panasaus Kauno apylinkese? Mano mergaites dievina zirgus. Noretu ir zirgyna lankyti. Visi turbut zinome, kaip ten su "rimtais" vaiku norais buna, bet i visa zirgu pasauli is arti paziureti tikrai butu ne pro sali.
Zinoma, gali buti ir taip, kad pavykusi gimtadienio svente tik dar labiau uzdegtu nora lankyti zirgyna, uzsiimti tokiu sportu ir pan.  g.gif

Tai argi jau tas Vilnius taip toli, imkit gi ir atvažiuokit. Ir atrakcija bus dviguba, gimtadienis kitame mieste, o ir kviestiems svečiams bus proga dar ir Vilniujapsilankyti.
Beje, aš tikrai žinau, kad tuo yra susergama, tad iškarto mėginu raminti. Tikrai neverta pasinešti ir darvisa galva. Užsiiminėti galima ir sistemingai, tik svarbu, mano galva nepasinešti į sportą. uk galima gerai ir gražiai joti savo malonumui ir laisvalaikiu. Juk ne visi mokantys vairuoti automobilį, turi tapti lenktynininkais, juo labiau, kad sportas gražus turbūt tik TV ekrane, ir nieko bendro su meile arkliui neturi, gal labiau su dideliais pinigais, ir jokios romantikos tame tikrai nebėra.
TAd, gal tikrai ne taip jau toli tas Vilnius? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuzele @ 2009 08 27, 11:26)
Labai puikiai sumanyta  thumbup.gif  Saunuoliai! Jei sios idejos autoriai nelabai priestaraus, tai ir mes tokiu sumanymu pasinaudosime  mirksiukas.gif Aciu, kad pasidalinote informacija 4u.gif

Tikrai neprieštaraus biggrin.gif Tam ir pasidalinau šia mintimi, kad pradžiugintumėt savo vaikučius smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(vilmuzele @ 2009 08 27, 13:17)
Zinoma, gali buti ir taip, kad pavykusi gimtadienio svente tik dar labiau uzdegtu nora lankyti zirgyna, uzsiimti tokiu sportu ir pan.  g.gif

Gal pabandyk paskambinti į Marvelės žirgyną Kaune (Aleksote) ir pasiklaust. mirksiukas.gif Ten kiek žinau vaikams galima pajodinėti, supažindinama su žirgais ir jų priežiūrą ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo greitute: 27 rugpjūčio 2009 - 15:29
Tikrai supermamytės šiame forume renkasi bigsmile.gif Labai žaviuosi ir manau kad vaikams nerealiai patiko. 4u.gif
Su arkliukais žadam kitais metais susipažinti (ar anksčiau progai pasitaikius), nes jau visi svečiai ir pats"piratas" labai ruošiasi Jūrų mūšiui lotuliukas.gif
Atsakyti