Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšelis-darželis "ŽELMENĖLIS"

QUOTE(Bomba @ 2009 11 24, 10:42)
praejusi asavaite telanke 5 vaikai. kaip sia savaite, nezinau, nes sergam vel  unsure.gif didziajam gripas (gulim ligonineje, nors jau zada paleisti), mazajam tik sloga.. tikiuosi neuzsikres nuo didziojo  verysad.gif

Sveikateles jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi neinam... bet ne todel, kad sirgtumem, o tam, kad neuzsikresti niekuo... isvis dabar vengiam zmoniu lotuliukas.gif Dabar turiu galimybe palaikyt juos namie, tai ir naudojuos. O del aukletoju... Man Zita irgi pradejo patikt... savotiska, bet... na, tarkim savotiskai ir patinka tongue.gif Su Egle kazko ypatingo nebendraujam - laba diena, viso gero, valge, nevalge ir viskas, tai kaip ir jokiu problemu nebera. Bet labiausiai, labiausiai mum patinka Giedre wub.gif pavaduojanti. Inai pavaduoja tiek pas dicki grupej, tiek pas maziu. Tokia jauna, kudute, sviesi ax.gif Maziukas kai inai dirba grizta kaip angeliukas. Nepavarges, linksmas wub.gif Ir siaip man inai labai patinka ir kaip su vaikais elgias ir kaip su tevais bendrauja. Gaila, kad inai tik pavaduojanti verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, dabar sujungtos grupes, nes abi spinduleliu aukletojos serga. O vaiku nera mirksiukas.gif lasiukuose mazai, tik mes is spinduleliu du telankom.
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2009 11 24, 20:17)
Mes irgi neinam... bet ne todel, kad sirgtumem, o tam, kad neuzsikresti niekuo... isvis dabar vengiam zmoniu  lotuliukas.gif  Dabar turiu galimybe palaikyt juos namie, tai ir naudojuos. O del aukletoju... Man Zita irgi pradejo patikt... savotiska, bet... na, tarkim savotiskai ir patinka  tongue.gif Su Egle kazko ypatingo nebendraujam - laba diena, viso gero, valge, nevalge ir viskas, tai kaip ir jokiu problemu nebera. Bet labiausiai, labiausiai mum patinka Giedre  wub.gif pavaduojanti. Inai pavaduoja tiek pas dicki grupej, tiek pas maziu. Tokia jauna, kudute, sviesi  ax.gif Maziukas kai inai dirba grizta kaip angeliukas. Nepavarges, linksmas  wub.gif Ir siaip man inai labai patinka ir kaip su vaikais elgias ir kaip su tevais bendrauja. Gaila, kad inai tik pavaduojanti  verysad.gif

na kazka ko gero supainiojot... Giedre tai yra lasiuku auklyte, o pavaduojanti yra Audrute. ja vadina taip nes Audrone yra ir pas spinduliukus.
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2009 11 24, 19:17)
Bet labiausiai, labiausiai mum patinka Giedre  wub.gif pavaduojanti. Inai pavaduoja tiek pas dicki grupej, tiek pas maziu. Tokia jauna, kudute, sviesi  ax.gif

Tikrai Giedrė bigsmile.gif biggrin.gif ?
QUOTE(makalaika @ 2009 11 24, 20:01)
na kazka ko gero supainiojot... Giedre tai yra lasiuku auklyte, o pavaduojanti yra Audrute. ja vadina taip nes Audrone yra ir pas spinduliukus.

drinks_cheers.gif Audrutė thumbup.gif . Mano dičkio priešmokyklinėj grupėj ji buvo pagrindinė... Gaila, kad paskui išėjo... O dabar tik pavaduojanti smile.gif
Atsakyti
O bliamba doh.gif vel as su tais vardais susipainiojau lotuliukas.gif na, turiu beda as su tais vardais... lotuliukas.gif Audrute - musu mylima aukletoja thumbup.gif
Atsakyti
kokia situacija lasiuku grupej? 4u.gif galvojam nuo kitos savaites pradet lankyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2009 11 27, 12:46)
kokia situacija lasiuku grupej?  4u.gif  galvojam nuo kitos savaites pradet lankyti  g.gif

Mums irgi idomu,nes jau galim pradet lankyt.Tai po pietu eisiui pro darzeli tai uzeisiu iki aukletoju,paziuret ar daug vaikuciu ir ar nera serganciu.
Atsakyti
na kiek zinau tai grupes jungiamos, nes daug vaiku serga ir kiek aukletoja sake kad visame darzelyje yra apie 50% serganciu vaiku...
Atsakyti
kai mes ana savaite lankem, tai aukletojos juokesi , kad serga visi mazeliai, o lanko tik dickiai, dabar ziuriu mazieji ruosiasi lankyti, matyt iskrite dickiai smile.gif
nors mes dar niekaip nesusitvarkom su kosuliais ir slogom sad.gif
Atsakyti
Tai ziurit ka esat prirasiusios biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif nu tai taip bet nieko bloga as cia nematau, bent jau man taip atrodo...
Atsakyti