nieko tokio busim ne koleges, o kaimynes, juk salia grupes ir buna kartais kad tas grupes sujungia, na kai buna labai mazai vaiku ir laukelyje vaikai draugauja
Mano mažieji lankė Spinduliukų grupę pernai, labai patiko auklėtojos, ypač Audrutė ir auklytė superinė. Visada vaikai eidavo su džiaugsmu ir tiek daug išmoko Vyresnysis irgi šitą darželį lankė, man viskas tame darželyje patinka. Vedėja tikrai labai gera, maitinimas palyginus su kitais puikus ir auklėtojos kiek teko susidurt tikrai labai vaikams malonios. Tik gerus žodžius galėčiau pasakyt. Dabar mažiai lanko Bildukų grupę
QUOTE(lialia12 @ 2009 01 09, 11:45)
o as pamaniau jog....galvojau ''koleges'' busim is tos pacios lopselio grupesbet... mes tai spinduliukai ir tik 2 dienos kaip lankom
ir mes i "spinduliukus" pradejom eit preita savaite ,labai patenkinti ir as ,ir mazylis,geros aukletojos,ir direktore labai supratinga
dziaugiuos ,kad ten papuolem
na mes siandien po susirinkimo, tai mazelis pateko i Lasiukus. tik kas keistai mane nustebino, kad darzelio internetiniam puslapyje rasoma kad spinduliukai 1.5-2 metu vaikams o lasiukai 2-3, nors maniskiui bus tik 1.5 rudeni, tai idomu pagal ka cia paskirste?
gal kas dar is tos grupes ?
ir dar supratau kad ten apie sauskelnes labai blogai atsiliepia, bet miego grupej maciau kalnus sauskelniu tai kaip ten yra ?
ir dar supratau kad ten apie sauskelnes labai blogai atsiliepia, bet miego grupej maciau kalnus sauskelniu tai kaip ten yra ?
QUOTE(Bomba @ 2009 06 03, 22:30)
na mes siandien po susirinkimo, tai mazelis pateko i Lasiukus. tik kas keistai mane nustebino, kad darzelio internetiniam puslapyje rasoma kad spinduliukai 1.5-2 metu vaikams o lasiukai 2-3, nors maniskiui bus tik 1.5 rudeni, tai idomu pagal ka cia paskirste?
sveiki ir mes lasiukai tai ten tos dvi lopselio grupes kiekvienais metais keiciasi, vienais metais vieni yra maziukai , o kitais kiti. o del sauskelniu tai manau nieko tokio, tik kaip supratau reikia ir patiems po truputi atpratinti nuo sauskelniu, nes ziema bus sunkiau atpratineti.
QUOTE(Bomba @ 2009 06 03, 22:30)
Mes irgi lasiukai. Uzsirasem nuo rugpjucio 19, kad eisim. Del sauskelniu visiskai nepergyvenu. As ir dicki atpratinau, kai jau darza lanke
Klausimukas: o kada dickiai grista po atostogu i darzeli? ar kaip maziukai jau nuo rugpjucio 18 d. ar vistik nuo rudens?
as tai supratau kad gali eiti nuo rugpjucio 18d
sveikos, gal zinot kokia ryt programa bus ar nea ?
sveikos man taip pat labai idomu bus kas nors ryt ar ne?kaip vaikiukus ryt rengsite ar puosit?ka nesit geliu ar dar ka nors????????????
na siek tiek papuosiu, bet tikrai nieko ypatingo, nes kiek zinau jokios programos nebus... o gelyciu tai nesimes