Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšelis-darželis "ŽELMENĖLIS"

QUOTE(Zinutetauras @ 2011 05 25, 18:33)
Na ir ką čia bepridursi.  :GERŲ JUMS ATOSTOGŲ MIELOS MAMOS .STIPRYBĖS MIELOS KOLEGĖS,KURIAS TĖVELIAI NORI PASIRINKTI PAGAL AKIŲ SPALVĄ KAIP ARKLIUS TURGUJE.O DAR GERIAU ,,APIPLIOTKINTI",TAI TAIP IR PASKELBKIME:PASKALŲ SKYRELIS:KAS BJAURIAU APKALBĖS SAVO PEDAGOGĄ.
.

Na, manau galima suprasti abi puses ir nera cia ko pykti ir ironizuoti. Mes iseinam is "Ziniuku" grupes i mokykla. Ir einant i mokykla butent interneto platybese, draugu patyrimuose ieskojau informacijos apie ten mokancias pradiniu klasiu mokytojas. Ir aisku vedina geru atsiliepimu - pasirinkau. Taip renkames daktarus, vietas atostogoms ir daugeli kitu dalyku. Dalindamiesi informacija ir patirtim. Manau geriau pasidometi, negu aklai eiti. Cia purkstaudama saves neparodote is gerosios puses.

Man asmeniskai ir mano dickiui (mazius nekalbus) pati pacia aukletoja yra "Balioneliu" Danute 4u.gif Neteko sutikti nuostabesnes aukletojos.

Atsakyti
Niekas čia nepurkštauja ,o kviečia užeiti ir susipažinti,pasikalbėti su žmonėmis (vaikais,tėvais)ir susidaryti savo nuomonę tegu ir subjektyvią .Nevadinti pedagogų Zitomis ir Gitomis,o susipažinti darželio internetinėje svetainėje.Manau,kad visi mūsų pedagogai yra mylimi savo tėvų,tai įrodo vaikų apsilankymai atostogų metu,gėlės rugsėjy ir ne tik,kai kas sulaukiame savo buvusių ugdytinių vaikų, brolių,sesių,o kokio geresnio įvertinimo dar reikia?Tiesiog ne visi žmonės skaito šiuos puslapius.Jos užimtos mamos,o ne supermamos.Pagarbiai ZINA.
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif

Mūsų mažoji nuo spalio lankys šita darželi ir direktorė pasiūlė rinktis tarp grupų Žiogeliai ir Bildukai . Mūms kaip naujokam sunku tikrai nuspresti ir neapsirikti. Gal kuri veda vaikučius į minėtas grupes ir gali suteikti informacijos apie aukletojas pačią grupę ir panš.
Būkite malionios tsiliepkite 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveika.
Mano sunelis eina i Bildukus.Grupe tvarkinga,pakeisti nauji baldeliai.Kolektyvas irgi labai saunus,esam kol kas viskuom patenkinti 4u.gif Tikiuos taip bus ir toliau ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirka @ 2011 09 11, 09:24)
Sveikos mamytės  4u.gif

Mūsų mažoji nuo spalio lankys šita darželi ir direktorė pasiūlė rinktis tarp grupų Žiogeliai ir Bildukai . Mūms kaip naujokam sunku tikrai nuspresti ir neapsirikti. Gal kuri veda vaikučius į minėtas grupes ir gali suteikti informacijos apie aukletojas pačią grupę ir panš.
Būkite malionios tsiliepkite  4u.gif  4u.gif

Siūlyčiau rinktis Bildukus, jei yra galimybė neveskite į Žiogelius ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gruoda: 12 rugsėjo 2011 - 12:35
mirksiukas.gif
Atsakyti
Darželyje mažai organizuojamų švenčių.
Jos būna kelios per metus, daugmaž sezoninės lotuliukas.gif
Lyginu su užauginto sūnaus darželiu ir pasigendu mielų šiltų švenčių tiek grupėje tiek darželyje. Nyku doh.gif
Atsakyti
Sveikos,mamos. Esu zalia darzeliu reikaluose. Kol kas esam airijoj,taciau nuo kito rugsejo norim grizti ir kad abi dukrytes eiti i darzeli. Prie butu Liepaite ir Zelmenelis. Norejau pakl,pildant forma,reikia nurodyti,i kuria grupe noriu,kad vaikai pakliutu,bet nensusidurus su tuo,tikrai sunku,juolab kad net ne vietoj esu verysad.gif Gal kuri galit padeti ir pasidalinti,kuri grupe 3-4m ir priesmokyklinej yra geresne? Labai dekui 4u.gif
Atsakyti
Kazkodel niekas nebebendrauja sioje temoje...
Atsakyti
QUOTE(lauryte27 @ 2013 03 06, 16:36)
Kazkodel niekas nebebendrauja sioje temoje...

Matyt nera apie ką... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaanka @ 2013 03 06, 16:14)
Matyt nera apie ką...  biggrin.gif

O yra gyvu biggrin.gif
Mano mazyle prades lankyti si darzeli,todel domina atsiliepimai.Kaip jusu vaikuciai jauciasi jame,ar patenkinti eina,ar nesiskundzia...Visa laika pati buvau su savo dukryte,tai dabar taip neramu,kaip jai seksis darzelyje... 4u.gif
Atsakyti