Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

kadangi vakarykscio pyrago neliko ne trupinelio siandien kepiau meduti, tik niekaip nesuprantu kodel man iskocioti paploteliai imant trukinejo? gal kuri susiduret su tokia problema? bet as juos iskociojau storesnius ir vis tiek iskepiau biggrin.gif ryt ragausiu ziuresim kas gausis, o va sy vakara skanavom toki namu pyragiuka su obuoliais ir sokoladu, labai slapia saldu ir be galo skanu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 26 spalio 2008 - 19:45
Laba,šiandien pirmąkart kepiau drėgną šokoladinį pyragą pagal šį receptą ax.gif Kaip pirmam kartui gavosi per gerai (čia MB žodžiai), na bet gavosi tikrai skanus thumbup.gif Tik įbėriau dar razinų ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
man tie kokosiniai rutuliukai su kondensuotu pienu schmoll.gif .daugiau nedaryciau.
Papildyta:
meduciui tesla kocioti reikia kol silta,kai atsala trukineja,o ir taipsunkiau kociojasi.
Atsakyti
meduciui tesla kocioti reikia kol silta,kai atsala trukineja,o ir taipsunkiau kociojasi.
[/quote]

aciu jolka999 smile.gif , gyveni ir mokais rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image .prasom bandeliu prie rytines kavos smile.gif
Papildyta:
bandeles be mieliu.si recepta atkasiau is mokyklos laiku kulinariniu uzrasu smile.gif .1 pakelis varskes,1 pakelis margarino,1 stikline cukraus,1 kiausinis,2 stiklines miltu,1 saukstelis kepimo milteliu.tesla uzminkome ir iskociojame,pabarstome cukrumi ir cinamonu.supjaustome juostelem ir susukam rozelem.patepam kiausinio plakiniu ir kepam kol graziai pagelsta.iskepusias pabarsciau cukraus pudra.is vienos normos iseina pilna skarda.bandeles isipucia,tad reikia palikti tarpelius.skanios,minkstos smile.gif
Atsakyti
Papildyta:
bandeles be mieliu.si recepta atkasiau is mokyklos laiku kulinariniu uzrasu smile.gif .1 pakelis varskes,1 pakelis margarino,1 stikline cukraus,1 kiausinis,2 stiklines miltu,1 saukstelis kepimo milteliu.tesla uzminkome ir iskociojame,pabarstome cukrumi ir cinamonu.supjaustome juostelem ir susukam rozelem.patepam kiausinio plakiniu ir kepam kol graziai pagelsta.iskepusias pabarsciau cukraus pudra.is vienos normos iseina pilna skarda.bandeles isipucia,tad reikia palikti tarpelius.skanios,minkstos smile.gif


O pakelis margarino-tai kiek cia gramu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2008 10 26, 20:23)
Nelabai supratau, kaip turetu but recepto originale, taciau jei pyragas bus kepamas, tai  pudingo virt tikrai nereik - tiesog sumaisai su varskes mase, kiausiniais, pienu ir pan. ir pili ant pado ir kepi (tai ir atitinka virima).

Nezinau to sampaninio torto recepto, bet jei ten kremas nebus kepamas, tada pudinga reik virt arba naudot ta, kurio virt nereik. Nu gal kas nors aiskiau.

Zodziu, jei pudingas bus kepamas, pries tai jo virt nereik. Beje, tokiems pyragams reik pastovet, subrest, nes kitu atveju mase bus skystoka.

labai teisingai viska parasei thumbup.gif esu kepus ir sampanini torta ir varskes pyraga ir viskas kuo puikiausiai gavosi blush2.gif
Atsakyti
o kur galima rasti kepto pudingo receptą? arba aš žiopla arba jo čia niekur tikrai nėra? blush2.gif galiu tikėtis pagalbos randant? ax.gif
Atsakyti
Idedu savo baisiai sumaitota Daugiasluoksnio torto nuotraukyte:

user posted image

Karamelinis diskas:
user posted image

Plikytas kremas:
user posted image

Tortas skanus, bet prie jo darbo tikrai daug, plius begales indu, puodu, saukstu ir kiti nesamoniu, kurias reik suplaut doh.gif Kita karta darysiu (jei kada nors turesiu tris dienas laisvo laiko) be karamelinio disko, nes jis vis tiek neatsipjauna kartu su tortu, lieka sau. Dar visa torta dariau i suverziama forma, ne ant padeklo, tad netepiau sonu kremu. Biskvitai man gavos normalaus dydzio, tad pjoviau i dvi nelygias dalis, is didesniu ruosiau torta, o mazesnes bus bulvytems. Dar nepatiko, kad biskvitai kazkaip susitrauke, ir gavosi tikrai mazesni, nei mano forma (dariau 26 cm). Nu bet cia techniniai nesklandumai ax.gif
Atsakyti
Katu ... labai idomus tortukas , as paziurejau autores darba , ji irgi nedejo to sluoksnio su riesutais , o jei gu ji deti kurnors per viduri g.gif , gal tada laikytusi forma ir butu patogiau pjauti g.gif , na jei as bandysiu tai su tais riesutais , nes turetu buti labai skanu tongue.gif user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
daividija turiu tau klausimeli,
ruosiant si pyraga kiek miltu reikia? 500gr ar 250gr? Labai jau megstu aguoninius kepinius,tai bandysiu pasiraityt rankoves ir iskept si kepini.


QUOTE(daividija @ 2008 10 17, 17:11)
Mielinis aguonu pyragas
500g miltu,
1pakelis sausu mieliu(arba 30g svieziu),
1 kiausinis,
2 tryniai,
125g sviesto,
125g cukraus,
1 pakelis vanilinio cukraus,
250g miltu,
1v.s.romo,
truputis druskos,
Idarui:
pusantros stiklines paruosto aguonu misinio(arba aguonu ismirkintu,sumaltu ir sumaisytu su cukrumi).pieno,cukraus pudros.
Piena pasildyti,ideti sauksta cukraus,mieles,ismaisyti,kad mieles istirptu ir pastatyti siltai kad suputotu.
Miltus persijoti,supilti istirpinta sviesta,cukru,druska,kiausini,trynius,vanilina,roma,druska ir supilti "suputojusias" lotuliukas.gif mieles.Tesla minkyti apie 10min,kol bus elastinga,jei reikia truputi ideti miltu,bet tesla turi buti minksta!.Tada ja uzdengti ir padeti siltai val,kad pakiltu.
Pakilusia iskocioti ir aptepti aguonu misiniu sumaisytu su trupuciu pieno.
Susukti vyniotini.Vyniotini deti i riebalais istepta kekso forma,pastatyti siltai,,kad dar pakiltu.
Ikaitinti orkaite 170C.Kepti 50min.Iskepusi apibarstyti cukraus pudra.
Nu koks skanus gavosi,toks slapias. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Julija_Idig @ 2008 10 27, 11:56)
daividija turiu tau klausimeli,
ruosiant si pyraga kiek miltu reikia? 500gr ar 250gr? Labai jau megstu aguoninius kepinius,tai bandysiu pasiraityt rankoves ir iskept si kepini.



Miltu 500 g, pieno 250 ml. Bet miltu as dejau daugiau, kadangi man nesusiminke tesla.
Atsakyti