kadangi vakarykscio pyrago neliko ne trupinelio siandien kepiau meduti, tik niekaip nesuprantu kodel man iskocioti paploteliai imant trukinejo? gal kuri susiduret su tokia problema? bet as juos iskociojau storesnius ir vis tiek iskepiau ryt ragausiu ziuresim kas gausis, o va sy vakara skanavom toki namu pyragiuka su obuoliais ir sokoladu, labai slapia saldu ir be galo skanu
man tie kokosiniai rutuliukai su kondensuotu pienu .daugiau nedaryciau.
Papildyta:
meduciui tesla kocioti reikia kol silta,kai atsala trukineja,o ir taipsunkiau kociojasi.
Papildyta:
meduciui tesla kocioti reikia kol silta,kai atsala trukineja,o ir taipsunkiau kociojasi.
meduciui tesla kocioti reikia kol silta,kai atsala trukineja,o ir taipsunkiau kociojasi.
[/quote]
aciu jolka999 , gyveni ir mokais
[/quote]
aciu jolka999 , gyveni ir mokais
.prasom bandeliu prie rytines kavos
Papildyta:
bandeles be mieliu.si recepta atkasiau is mokyklos laiku kulinariniu uzrasu .1 pakelis varskes,1 pakelis margarino,1 stikline cukraus,1 kiausinis,2 stiklines miltu,1 saukstelis kepimo milteliu.tesla uzminkome ir iskociojame,pabarstome cukrumi ir cinamonu.supjaustome juostelem ir susukam rozelem.patepam kiausinio plakiniu ir kepam kol graziai pagelsta.iskepusias pabarsciau cukraus pudra.is vienos normos iseina pilna skarda.bandeles isipucia,tad reikia palikti tarpelius.skanios,minkstos
Papildyta:
bandeles be mieliu.si recepta atkasiau is mokyklos laiku kulinariniu uzrasu .1 pakelis varskes,1 pakelis margarino,1 stikline cukraus,1 kiausinis,2 stiklines miltu,1 saukstelis kepimo milteliu.tesla uzminkome ir iskociojame,pabarstome cukrumi ir cinamonu.supjaustome juostelem ir susukam rozelem.patepam kiausinio plakiniu ir kepam kol graziai pagelsta.iskepusias pabarsciau cukraus pudra.is vienos normos iseina pilna skarda.bandeles isipucia,tad reikia palikti tarpelius.skanios,minkstos
Papildyta:
bandeles be mieliu.si recepta atkasiau is mokyklos laiku kulinariniu uzrasu .1 pakelis varskes,1 pakelis margarino,1 stikline cukraus,1 kiausinis,2 stiklines miltu,1 saukstelis kepimo milteliu.tesla uzminkome ir iskociojame,pabarstome cukrumi ir cinamonu.supjaustome juostelem ir susukam rozelem.patepam kiausinio plakiniu ir kepam kol graziai pagelsta.iskepusias pabarsciau cukraus pudra.is vienos normos iseina pilna skarda.bandeles isipucia,tad reikia palikti tarpelius.skanios,minkstos
O pakelis margarino-tai kiek cia gramu
bandeles be mieliu.si recepta atkasiau is mokyklos laiku kulinariniu uzrasu .1 pakelis varskes,1 pakelis margarino,1 stikline cukraus,1 kiausinis,2 stiklines miltu,1 saukstelis kepimo milteliu.tesla uzminkome ir iskociojame,pabarstome cukrumi ir cinamonu.supjaustome juostelem ir susukam rozelem.patepam kiausinio plakiniu ir kepam kol graziai pagelsta.iskepusias pabarsciau cukraus pudra.is vienos normos iseina pilna skarda.bandeles isipucia,tad reikia palikti tarpelius.skanios,minkstos
O pakelis margarino-tai kiek cia gramu
QUOTE(Katu @ 2008 10 26, 20:23)
Nelabai supratau, kaip turetu but recepto originale, taciau jei pyragas bus kepamas, tai pudingo virt tikrai nereik - tiesog sumaisai su varskes mase, kiausiniais, pienu ir pan. ir pili ant pado ir kepi (tai ir atitinka virima).
Nezinau to sampaninio torto recepto, bet jei ten kremas nebus kepamas, tada pudinga reik virt arba naudot ta, kurio virt nereik. Nu gal kas nors aiskiau.
Zodziu, jei pudingas bus kepamas, pries tai jo virt nereik. Beje, tokiems pyragams reik pastovet, subrest, nes kitu atveju mase bus skystoka.
Nezinau to sampaninio torto recepto, bet jei ten kremas nebus kepamas, tada pudinga reik virt arba naudot ta, kurio virt nereik. Nu gal kas nors aiskiau.
Zodziu, jei pudingas bus kepamas, pries tai jo virt nereik. Beje, tokiems pyragams reik pastovet, subrest, nes kitu atveju mase bus skystoka.
labai teisingai viska parasei esu kepus ir sampanini torta ir varskes pyraga ir viskas kuo puikiausiai gavosi
o kur galima rasti kepto pudingo receptą? arba aš žiopla arba jo čia niekur tikrai nėra? galiu tikėtis pagalbos randant?
Idedu savo baisiai sumaitota Daugiasluoksnio torto nuotraukyte:
Karamelinis diskas:
Plikytas kremas:
Tortas skanus, bet prie jo darbo tikrai daug, plius begales indu, puodu, saukstu ir kiti nesamoniu, kurias reik suplaut Kita karta darysiu (jei kada nors turesiu tris dienas laisvo laiko) be karamelinio disko, nes jis vis tiek neatsipjauna kartu su tortu, lieka sau. Dar visa torta dariau i suverziama forma, ne ant padeklo, tad netepiau sonu kremu. Biskvitai man gavos normalaus dydzio, tad pjoviau i dvi nelygias dalis, is didesniu ruosiau torta, o mazesnes bus bulvytems. Dar nepatiko, kad biskvitai kazkaip susitrauke, ir gavosi tikrai mazesni, nei mano forma (dariau 26 cm). Nu bet cia techniniai nesklandumai
Karamelinis diskas:
Plikytas kremas:
Tortas skanus, bet prie jo darbo tikrai daug, plius begales indu, puodu, saukstu ir kiti nesamoniu, kurias reik suplaut Kita karta darysiu (jei kada nors turesiu tris dienas laisvo laiko) be karamelinio disko, nes jis vis tiek neatsipjauna kartu su tortu, lieka sau. Dar visa torta dariau i suverziama forma, ne ant padeklo, tad netepiau sonu kremu. Biskvitai man gavos normalaus dydzio, tad pjoviau i dvi nelygias dalis, is didesniu ruosiau torta, o mazesnes bus bulvytems. Dar nepatiko, kad biskvitai kazkaip susitrauke, ir gavosi tikrai mazesni, nei mano forma (dariau 26 cm). Nu bet cia techniniai nesklandumai
daividija turiu tau klausimeli,
ruosiant si pyraga kiek miltu reikia? 500gr ar 250gr? Labai jau megstu aguoninius kepinius,tai bandysiu pasiraityt rankoves ir iskept si kepini.
ruosiant si pyraga kiek miltu reikia? 500gr ar 250gr? Labai jau megstu aguoninius kepinius,tai bandysiu pasiraityt rankoves ir iskept si kepini.
QUOTE(daividija @ 2008 10 17, 17:11)
Mielinis aguonu pyragas
500g miltu,
1pakelis sausu mieliu(arba 30g svieziu),
1 kiausinis,
2 tryniai,
125g sviesto,
125g cukraus,
1 pakelis vanilinio cukraus,
250g miltu,
1v.s.romo,
truputis druskos,
Idarui:
pusantros stiklines paruosto aguonu misinio(arba aguonu ismirkintu,sumaltu ir sumaisytu su cukrumi).pieno,cukraus pudros.
Piena pasildyti,ideti sauksta cukraus,mieles,ismaisyti,kad mieles istirptu ir pastatyti siltai kad suputotu.
Miltus persijoti,supilti istirpinta sviesta,cukru,druska,kiausini,trynius,vanilina,roma,druska ir supilti "suputojusias" mieles.Tesla minkyti apie 10min,kol bus elastinga,jei reikia truputi ideti miltu,bet tesla turi buti minksta!.Tada ja uzdengti ir padeti siltai val,kad pakiltu.
Pakilusia iskocioti ir aptepti aguonu misiniu sumaisytu su trupuciu pieno.
Susukti vyniotini.Vyniotini deti i riebalais istepta kekso forma,pastatyti siltai,,kad dar pakiltu.
Ikaitinti orkaite 170C.Kepti 50min.Iskepusi apibarstyti cukraus pudra.
Nu koks skanus gavosi,toks slapias.
500g miltu,
1pakelis sausu mieliu(arba 30g svieziu),
1 kiausinis,
2 tryniai,
125g sviesto,
125g cukraus,
1 pakelis vanilinio cukraus,
250g miltu,
1v.s.romo,
truputis druskos,
Idarui:
pusantros stiklines paruosto aguonu misinio(arba aguonu ismirkintu,sumaltu ir sumaisytu su cukrumi).pieno,cukraus pudros.
Piena pasildyti,ideti sauksta cukraus,mieles,ismaisyti,kad mieles istirptu ir pastatyti siltai kad suputotu.
Miltus persijoti,supilti istirpinta sviesta,cukru,druska,kiausini,trynius,vanilina,roma,druska ir supilti "suputojusias" mieles.Tesla minkyti apie 10min,kol bus elastinga,jei reikia truputi ideti miltu,bet tesla turi buti minksta!.Tada ja uzdengti ir padeti siltai val,kad pakiltu.
Pakilusia iskocioti ir aptepti aguonu misiniu sumaisytu su trupuciu pieno.
Susukti vyniotini.Vyniotini deti i riebalais istepta kekso forma,pastatyti siltai,,kad dar pakiltu.
Ikaitinti orkaite 170C.Kepti 50min.Iskepusi apibarstyti cukraus pudra.
Nu koks skanus gavosi,toks slapias.
QUOTE(Julija_Idig @ 2008 10 27, 11:56)
daividija turiu tau klausimeli,
ruosiant si pyraga kiek miltu reikia? 500gr ar 250gr? Labai jau megstu aguoninius kepinius,tai bandysiu pasiraityt rankoves ir iskept si kepini.
ruosiant si pyraga kiek miltu reikia? 500gr ar 250gr? Labai jau megstu aguoninius kepinius,tai bandysiu pasiraityt rankoves ir iskept si kepini.
Miltu 500 g, pieno 250 ml. Bet miltu as dejau daugiau, kadangi man nesusiminke tesla.