Kepiau pyraga pagal si recepta
ReceptasVARSKES PYRAGASTik siek tiek buvo pakeitimu, tai viska issamiai parasysiu, kaip dariau as:
Pagrindui dejau visus produktus kaip ir originamliam recepte, tik dejau 50 g cukraus, o ne 100 g, nes skaiciau komentaruose, kad gaunasi per saldu.
Idara dariau is puses normos, taciau gavosi vistiek daug.. Mano proporcijos:
Apie 400 g varskes,
1 kiausinis,
100 g cukraus + 2 geri saukstai i pudinga,
2 saukstai aliejaus,
1 pakelis vanilinio pudingo (pas mane reikia virt ji),
apie 400 ml pieno,
vysniu.
Pagrindo gaminimo eiga kaip originaliam recepte.
Idaras:
pas mane reikia virt pudinga, tai dali pieno su pora saukstu cukraus sildau, i kita dali supilu pudingo pakelio turini ir gerai ismaisau. Kai pienas su cukrum uzverda, tada supilu piena su milteliais ir verdu kol uzverda (na viska darau pagal instrukcija ant pakelio). Kiausini istryniau su cukrum ir aliejum, sudejau varske, ir viska plakiau su blenderiu, kad varske susmulketu kaip kremas. Tada i varske supyliau pudinga, viska gerai ismaisiau, sudejau vysnias, vel ismaisiau.
Pagrindui teslos gaunasi labai mazai, vos isklojau 22 cm skersmens forma, supyliau varskes mase, ant virsaus dar pridejau vysniu.
Kepiau 180 laispniu orkaitej. Vysnias dejau saldytas.
Na dabar apie tai kas gavosi
skonis tikrai fantastiskas! Na bet jo atpjaut neimanoma, kaip pliurze viduj. Aisku as ne visai atsaldziau ji, gal kai saldytuve pastoves, tada bus viskas gerai
nes iskepusi, labai norejau paragaut, tai siek tiek atveso, ir jau ragavau dar silta
cukraus tikrai pats tas pagrindui 50 g! Tik galetu storesnis padas but. Na o cia foto: