As galvojau kad cia labai sudetingas reikalas, bet pasirodo nieku reikalas as kepu ant kepimo popieriaus, tada isimu biskvita su popierium, apverciu ant kito popieriaus pabarstyto cukrumi, o ta ant kurio kepe greit, bet atsargiai nuimu iskart, pries tai siek tiek padrekinus vandeniu. Ir suvynioju. Pertepu vos vos silta.
Niu dar, gal durnas, klausimas
O nuo kokio galo pradedat vynioti? Nuo siauresnio ar nuo platesnio. Tarkim skarda 35x28, tai nuo 28 pradet ar nuo 35
O nuo kokio galo pradedat vynioti? Nuo siauresnio ar nuo platesnio. Tarkim skarda 35x28, tai nuo 28 pradet ar nuo 35
QUOTE(Inočka @ 2008 11 11, 21:58)
Niu dar, gal durnas, klausimas
O nuo kokio galo pradedat vynioti? Nuo siauresnio ar nuo platesnio. Tarkim skarda 35x28, tai nuo 28 pradet ar nuo 35
O nuo kokio galo pradedat vynioti? Nuo siauresnio ar nuo platesnio. Tarkim skarda 35x28, tai nuo 28 pradet ar nuo 35
Man atrodo geriau nuo platesnio (sukt nuo 35), na kad gautusi ilgesnis vyniotinis, nes kitaip jis bus labai storas. Mano tokia nuomone. Mano tai dukart kepti, gavosi kvadrato formos
Nezinau, gal buvo toks receptukas, bet as tik siandien ji isbandziau, patiko labai.
250gr, maskarpones
1 kiausinis
80 gr.cukraus
130gr.miltu
130 cukraus
2 kiausiniai
saukstas geros kakavos
85gr.sviesto
1 karunos juodas sokoladas
saukstelis kepimo milteliu.
isplakti kiausini su cukrumi, sumaisyti su maskarpone.
Kiausinius gerai issiplakti, miltus kakava ir kepimo miltelius susimaisyti, sokolada susviestu issitirpinti, imaisyti cukru, kiausinius ir atsargiai imaisyti miltus su kakava, ant virsaus pilti maskarpones mase, truputi pamaisyti.
250gr, maskarpones
1 kiausinis
80 gr.cukraus
130gr.miltu
130 cukraus
2 kiausiniai
saukstas geros kakavos
85gr.sviesto
1 karunos juodas sokoladas
saukstelis kepimo milteliu.
isplakti kiausini su cukrumi, sumaisyti su maskarpone.
Kiausinius gerai issiplakti, miltus kakava ir kepimo miltelius susimaisyti, sokolada susviestu issitirpinti, imaisyti cukru, kiausinius ir atsargiai imaisyti miltus su kakava, ant virsaus pilti maskarpones mase, truputi pamaisyti.
QUOTE(Srove @ 2008 11 11, 22:01)
isplakti kiausini su cukrumi, sumaisyti su maskarpone.
Kiausinius gerai issiplakti, miltus kakava ir kepimo miltelius susimaisyti, sokolada susviestu issitirpinti, imaisyti cukru, kiausinius ir atsargiai imaisyti miltus su kakava, ant virsaus pilti maskarpones mase, truputi pamaisyti.
Kiausinius gerai issiplakti, miltus kakava ir kepimo miltelius susimaisyti, sokolada susviestu issitirpinti, imaisyti cukru, kiausinius ir atsargiai imaisyti miltus su kakava, ant virsaus pilti maskarpones mase, truputi pamaisyti.
tai ka? Kept nereikia Ar pamirsai parasyti?
QUOTE(Inočka @ 2008 11 11, 23:29)
tai ka? Kept nereikia Ar pamirsai parasyti?
Aha ir man toks pats klausimas iskilo
QUOTE(Inočka @ 2008 11 11, 23:29)
tai ka? Kept nereikia Ar pamirsai parasyti?
pamirsau, reikia kepti 180 temp.kepiau 40 min.Labai greit pasidaro, bet ir turi didziuli minusa, labai greit valgosi
QUOTE(Srove @ 2008 11 11, 22:37)
pamirsau, reikia kepti 180 temp.kepiau 40 min.Labai greit pasidaro, bet ir turi didziuli minusa, labai greit valgosi
O formoj kepei ar tiesiog skardoje? Kokio jis dydzio?
O koks skonis. Man jis kiek cheesecake primena, bent jau balta tesla, ar klistu? Ar labiau kaip slapias keksas?
QUOTE(Inočka @ 2008 11 11, 23:39)
O formoj kepei ar tiesiog skardoje? Kokio jis dydzio?
O koks skonis. Man jis kiek cheesecake primena, ar klistu?
O koks skonis. Man jis kiek cheesecake primena, ar klistu?
Man tai grynas toks sokoladinis, nesausas su tokiu truputi lyg pudingo skoniu(cia nuo maskarpones)Ipaprasta nediduke blekute kepiau, nedidelis teiseina.
norejau paklausti;gal kas bande margarina vilnius kepimui,kazin kaip jis ,ar vis delto geresnis yra eve.