Mergaitės, Švelniosios varškės, Šiauliuose visada yra RIMI
bet aš kitą kart pasinaudosiu cipciuko idėja ir susiblenderiuosiu paprastą varškę bus dar skaniau
gal kas nors dar suka galva kur bananus pajuodusius padeti?
spicy bananinis pyragas
receptas
tik as nedejau imbiero, kardamono... tik cinamona...
cukraus dejau nepilnus 200, miltu 300 g. pieno ~100 ml. ir bananu nuluptu pas mane gavosi virs 400 g.
kvapas namie NEREALUS skonis ir nieko
tiesa, kepiau keksiuku formoje. gavosi 12 pilnu pilnu keksiuku...
spicy bananinis pyragas
receptas
tik as nedejau imbiero, kardamono... tik cinamona...
cukraus dejau nepilnus 200, miltu 300 g. pieno ~100 ml. ir bananu nuluptu pas mane gavosi virs 400 g.
kvapas namie NEREALUS skonis ir nieko
tiesa, kepiau keksiuku formoje. gavosi 12 pilnu pilnu keksiuku...
Pragiedruliukui .... as manau , kad galima deti ir varske , tik riebesne , nes gali nelaikyti formos jei bus liesa .
Recepte buvo rasyta , kad biskvita padalyti i dvi dalis , pertepti ir tik tada pjaustyti , bet man kilo abejoniu ar tada pjaunant nesusiteps biskvitas kremu ? , tai as pirma ji susipjausciau ( tiksliau susikarpiau zirklemis) i kiek as norejau gabaliuku ( kad butu lygus naudojau liniute ), o tas kremas gaunasi labai standus , uzdedi sauksta ar du , cia pagal nora is virsaus spustelni , kad neliktu tuscios vietos , jis truputi islenda , na , o paskui jau reikia stenktis lygiai aptepti , kad biskvitas nesuteptu .
As dar patarsiu pries dedant krema palaikyti ji saltai , kad dar sustinktu .
SEKMES
Recepte buvo rasyta , kad biskvita padalyti i dvi dalis , pertepti ir tik tada pjaustyti , bet man kilo abejoniu ar tada pjaunant nesusiteps biskvitas kremu ? , tai as pirma ji susipjausciau ( tiksliau susikarpiau zirklemis) i kiek as norejau gabaliuku ( kad butu lygus naudojau liniute ), o tas kremas gaunasi labai standus , uzdedi sauksta ar du , cia pagal nora is virsaus spustelni , kad neliktu tuscios vietos , jis truputi islenda , na , o paskui jau reikia stenktis lygiai aptepti , kad biskvitas nesuteptu .
As dar patarsiu pries dedant krema palaikyti ji saltai , kad dar sustinktu .
SEKMES
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 11, 15:09)
Pragiedruliukui .... as manau , kad galima deti ir varske , tik riebesne , nes gali nelaikyti formos jei bus liesa .
Recepte buvo rasyta , kad biskvita padalyti i dvi dalis , pertepti ir tik tada pjaustyti , bet man kilo abejoniu ar tada pjaunant nesusiteps biskvitas kremu ? ,
Recepte buvo rasyta , kad biskvita padalyti i dvi dalis , pertepti ir tik tada pjaustyti , bet man kilo abejoniu ar tada pjaunant nesusiteps biskvitas kremu ? ,
Na, aš galvojau taip daryti - supilti ant viso biskvito kremą, išlyginti, pašaldyti, o paskiau karštu peiliu pjauti. Na, kai bandysiu, bus matyt , o gal pamėginsiu ir vienaip, ir kitaip.
Ačiū už atsakymą!
As si savaitgali planuoju vyniotini daryti. Jauciu, greitai baigsis visi mano kepiniai, matyt nuo gruodzio 1-os i darba eisiu
Gal kas zino, ka galima padaryti is ruginiu miltu. Jau net nepamenu kokiem velniam pirkau. Bet dabar vieta uzima o ismest gaila.
Gal kas zino, ka galima padaryti is ruginiu miltu. Jau net nepamenu kokiem velniam pirkau. Bet dabar vieta uzima o ismest gaila.
Gal kas parasytu, biskvito, skirto vyniotiniui gamybos procedura. Su kuo reikia miltus maisyti su tryniais ar baltymais.
QUOTE(Inočka @ 2008 11 11, 21:18)
Gal kas parasytu, biskvito, skirto vyniotiniui gamybos procedura. Su kuo reikia miltus maisyti su tryniais ar baltymais.
Paziurek pagal koki as recepta dariau biskvita vyniotiniui. Liuksiskas. Ir gamyba paprasta. Tuoj nuorodele imesiu. Labai skanus biskvitas. Cia
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 11, 21:19)
Paziurek pagal koki as recepta dariau biskvita vyniotiniui. Liuksiskas. Ir gamyba paprasta. Tuoj nuorodele imesiu. Labai skanus biskvitas. Cia
rugegele23,
o kokios virykles skarda 60 cm?
QUOTE(Inočka @ 2008 11 11, 19:18)
Gal kas parasytu, biskvito, skirto vyniotiniui gamybos procedura. Su kuo reikia miltus maisyti su tryniais ar baltymais.
Parasysiu labi paprasto ir labai gero vyniotinio biskvito receptuka.
4 kiausiniai,
100g cukraus,
100g miltu.
Trynius isplakti su cukrumi,imaisyti miltus.Baltymus atskirai isplakti iki standumo,imaisyti i tesla,pasklesiti sviestiniu popieriumi istiestoj skardoj,kepti 15min 180C.
Visada naudoju tik sita.
Rytoj imesiu siandienini vyniotini,laukia eiles
QUOTE(Inočka @ 2008 11 11, 21:23)
As dejau i 60 cm virykles skarda, taciau pasidariau borteli is folijos, ir palikau kokius 7 cm nuo krasto. Nors gal gerai butu ir visoj skardoj, tada plonas biskvitas gautusi. Bet vyniotinis jau ir taip gigantas gaunasi Geriau dek borteli.
Man vyniotinis toks greitai paruosiamas ir skanus dalykas, kad net negaliu
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 11, 23:25)
As dejau i 60 cm virykles skarda, taciau pasidariau borteli is folijos, ir palikau kokius 7 cm nuo krasto. Nors gal gerai butu ir visoj skardoj, tada plonas biskvitas gautusi. Bet vyniotinis jau ir taip gigantas gaunasi Geriau dek borteli.
Man vyniotinis toks greitai paruosiamas ir skanus dalykas, kad net negaliu
Man vyniotinis toks greitai paruosiamas ir skanus dalykas, kad net negaliu
As gyvenime nesu darius vyniotinio Ir todel niekaip nesuprantu kaip ten ji reikia atausint Kaip suprantu, skardoj negalima palikt, nes sukietes?