Kadangi su pyragu isejo pravalas , o saldaus norisi , pasidariau tokiu pyragaiciu , biskvitas is super knygos , o pertepimas mano fantazijos vaisius
pavadinau " FANTAZIJA "
Biskvitui :
6 kiausiniai
150 g. cukraus
2 pakeliai vanilinio cukraus
1 saukstelis cinamono
2 sauksteliai kepimo milteliu
100 g, maltu graikisku riesutu
2 saukstai miltu !!!!!!!!( tiktai)
ziupsnelis druskos .
Kremui :
1 indelis ( 250 g. ) Rikoto surio ( varskes?) gali buti maskarpones.
1 indelis riebios grietineles ( 250 ml.) + 1 pak. standiklio ( butinai !!! )
3 saukstai cukraus
100 g. juodojo sokolado ( tikro).
Kiausinius mikseriu plakti visu greiciu , kol bus putota mase .
Ija palaipsniui vis plakant supilti sumaisytus cukru , vanilina , cinamona .
Plakti pora minuciu .
Miltus , kep. miltelius ir riesutus sumaisyti .
Plakant letai , per du kartus supilti juos i kiausiniu plakini .
As biskvita kepiau 30-22 cm . skardeleje ( jei neturite , pasidarykite tokio dydzio sablona is folijos , ja istieskite kepamuoju popieriumi , supilkite tesla ir kepkite 200C . karscio orkaiteje apie 20 min.
Atsalusi biskvita susipjaustykite norimo dydzio staciakampiais ( pas mane isejo 8 pyrageliai ).
Kremui grietinele su cukrumi labai gerai isplakite ( as dejau 1 pakeli standiklio ) , i jau isplakta idekite RIKOTO ir ant burokines tarkos sutarkuota sokolada , truputi paplakite , kad viskas gerai susimaisytu ( pries dedant sakolada , pasilikite balto kremo papuosimui ).
Aptepkite viena gabaleli kremu ( gausiai) ant jo dekite kita , ciut paspauskite ir aplyginkite krema , kad butu lygus krastai .
Kai sutepsite visus , virsu aptepkite pasiliktu baltu kremu , pabarstykite tarkuotu sokoladu , padarykite rozele ir ant jos uzdekite po riesuta .
Stai vaizdelis
pavadinau " FANTAZIJA "
Biskvitui :
6 kiausiniai
150 g. cukraus
2 pakeliai vanilinio cukraus
1 saukstelis cinamono
2 sauksteliai kepimo milteliu
100 g, maltu graikisku riesutu
2 saukstai miltu !!!!!!!!( tiktai)
ziupsnelis druskos .
Kremui :
1 indelis ( 250 g. ) Rikoto surio ( varskes?) gali buti maskarpones.
1 indelis riebios grietineles ( 250 ml.) + 1 pak. standiklio ( butinai !!! )
3 saukstai cukraus
100 g. juodojo sokolado ( tikro).
Kiausinius mikseriu plakti visu greiciu , kol bus putota mase .
Ija palaipsniui vis plakant supilti sumaisytus cukru , vanilina , cinamona .
Plakti pora minuciu .
Miltus , kep. miltelius ir riesutus sumaisyti .
Plakant letai , per du kartus supilti juos i kiausiniu plakini .
As biskvita kepiau 30-22 cm . skardeleje ( jei neturite , pasidarykite tokio dydzio sablona is folijos , ja istieskite kepamuoju popieriumi , supilkite tesla ir kepkite 200C . karscio orkaiteje apie 20 min.
Atsalusi biskvita susipjaustykite norimo dydzio staciakampiais ( pas mane isejo 8 pyrageliai ).
Kremui grietinele su cukrumi labai gerai isplakite ( as dejau 1 pakeli standiklio ) , i jau isplakta idekite RIKOTO ir ant burokines tarkos sutarkuota sokolada , truputi paplakite , kad viskas gerai susimaisytu ( pries dedant sakolada , pasilikite balto kremo papuosimui ).
Aptepkite viena gabaleli kremu ( gausiai) ant jo dekite kita , ciut paspauskite ir aplyginkite krema , kad butu lygus krastai .
Kai sutepsite visus , virsu aptepkite pasiliktu baltu kremu , pabarstykite tarkuotu sokoladu , padarykite rozele ir ant jos uzdekite po riesuta .
Stai vaizdelis
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 10, 22:57)
Kadangi su pyragu isejo pravalas , o saldaus norisi , pasidariau tokiu pyragaiciu , biskvitas is super knygos , o pertepimas mano fantazijos vaisius
pavadinau " FANTAZIJA "
pavadinau " FANTAZIJA "
Vaje, kokie pyragiukai skanutėliai . Sukirsčiau kaip mat vieną O man ir pyragas labai gražus pasirodė
Rugegele, vyniotinio irgi noriu Labai fainas
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 10, 23:57)
Kadangi su pyragu isejo pravalas , o saldaus norisi , pasidariau tokiu pyragaiciu , biskvitas is super knygos , o pertepimas mano fantazijos vaisius
pavadinau " FANTAZIJA "
pavadinau " FANTAZIJA "
O jau kaip gražiai atrodo! Gaila, kad mokslai spaudžia - tai nekepiau jau kokią savaitę.. Bet šitas - kaip mat sąraše.
O, įdomu, vietoj rikotos gal galima pertrintos riebesnės varškės?..
gal galit parodyti miseles receptus? kazkas buvo imetes nuoroda, bet neberandu
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 10, 23:57)
Kadangi su pyragu isejo pravalas , o saldaus norisi , pasidariau tokiu pyragaiciu , biskvitas is super knygos , o pertepimas mano fantazijos vaisius
pavadinau " FANTAZIJA "
pavadinau " FANTAZIJA "
Ir dar klausimas: kaip jums pavyko taip gražiai lygiai šonus nulyginti, kad net biskvitas nepasiterliojo ? Ir kaip tokią lyyyygią stačiakampio gretasienio formą iš kremo išgaunate?
Vau kokie pyrageliai as nusiziurejus tokius pyragelius is tos knygos, kur mes turim
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 11, 08:51)
gal galit parodyti miseles receptus? kazkas buvo imetes nuoroda, bet neberandu
Mišelės receptai
Tiesa, buvau prisižadėjus atidaryt temą su jos receptų vertimais. Laiško iš Mišelės taip ir negaunu Ką manot, gal nebelaukt daugiau ir pradėt , kažin jei nurodysiu šaltinį, gal nieku blogu nekvepės, a?
QUOTE(RiMami @ 2008 11 11, 11:06)
Mišelės receptai
Tiesa, buvau prisižadėjus atidaryt temą su jos receptų vertimais. Laiško iš Mišelės taip ir negaunu Ką manot, gal nebelaukt daugiau ir pradėt , kažin jei nurodysiu šaltinį, gal nieku blogu nekvepės, a?
Tiesa, buvau prisižadėjus atidaryt temą su jos receptų vertimais. Laiško iš Mišelės taip ir negaunu Ką manot, gal nebelaukt daugiau ir pradėt , kažin jei nurodysiu šaltinį, gal nieku blogu nekvepės, a?
As galvoju, kad nieko blogo tik nurodyt saltini ir viskas, na ta rusiska nuoroda. Juk tai nieko blogo mano nuomone.
QUOTE(RiMami @ 2008 11 11, 11:06)
Mišelės receptai
Tiesa, buvau prisižadėjus atidaryt temą su jos receptų vertimais. Laiško iš Mišelės taip ir negaunu Ką manot, gal nebelaukt daugiau ir pradėt , kažin jei nurodysiu šaltinį, gal nieku blogu nekvepės, a?
Tiesa, buvau prisižadėjus atidaryt temą su jos receptų vertimais. Laiško iš Mišelės taip ir negaunu Ką manot, gal nebelaukt daugiau ir pradėt , kažin jei nurodysiu šaltinį, gal nieku blogu nekvepės, a?
aciu uz nuoroda.
manau, kad nieko tokio... juk saltinis nurodysi... o jei ir atrasys veliau priestaraudama, tai paprasysim kad tema uzdarytu bet iki to laiko jau bus susiseivinti receptai
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 11, 11:11)
aciu uz nuoroda.
manau, kad nieko tokio... juk saltinis nurodysi... o jei ir atrasys veliau priestaraudama, tai paprasysim kad tema uzdarytu bet iki to laiko jau bus susiseivinti receptai
manau, kad nieko tokio... juk saltinis nurodysi... o jei ir atrasys veliau priestaraudama, tai paprasysim kad tema uzdarytu bet iki to laiko jau bus susiseivinti receptai
Tas velniukas labai juokingai atrodo taip pikdziugiskai pasakei, oij negaliu