Cipciuk, sveikutė sugrįžus
Nu, jau vyniotinių gražumas, seilės varva net
. Kartą prisimenu Glacee temoje buvo kalba užėjus apie Kuršėnų vyniotinį, o kadangi aš irgi šiuo vyniotiniu susidomėjus, tai turiu pasižymėjus tokia Glacee citatą: Kuršėnų vyniotinio recepto neturiu... bet mano kremas iš gastroorgazminio kaip Kuršėnų vyniotinio, o biskvitą kepdavo visiškai paprastą kiaušiniai, cukrus, miltai, krakmolas".
Čia pažiūrėjimui jos
gastroorgazminis pyragas, pacituosiu kremą (cinamono ir šokolado, aišku, nereikia):
QUOTE(Glacee @ 2006 12 08, 23:42)
Kremas
250 g mūsų švelniosios varškės, liesos
100 g minkšto sviesto
100 g sutirštinto pieno su cukrumi
vanilinis cukrus
cinamonas
tarkuotas šokoladas
Inočka, šiandien kepiau bandeles ir dariau joms kremą/glazūrą iš philadelphia ir sviesto lygiom dalim ir plius cukraus pudros - na, kremas gavosi laaabai purus, švelnus, bet toks sviestinis riebokas, bet labai skanus. Tai gal ir mascarpone tiktų ir sūrio imant daugiau nei sviesto būt ne taip riebu. Bandeles rytoj pademonstruosiu, šiandien labai su jom nusivariau