Mes su vyru labai mėgstam "Kuršėnų vyniotinį".Užvakar nusipirkom gabaliuką.Sakau reikia pabandyt iššifruot receptą ir iškept.Ir žinokit gavosi identiškas Dar net skanesnis.
Jei kas susigundysit,štai mano receptas.
Biskvitas:4 kiaušiniai,4šaukštai cukraus,4šaukštai miltų.
trynius išplakti su cukrumi,sudėti miltus.Atskirai iki standžių putų išplakti baltymus ir sudėti į iltų masę.Atsargiai išmaišyti.Skardą patepti sviestu ir sukrėtus tešlą išlyginti.Kepti 10-15 min 200 laipsnių orkaitėje.ištraukus išversti ant cukraus pudra pabarstyto rankšluoščio ir suvynioti į volelį.Palaukti kol atvės.
Kremas: 200 gr.sviesto,pusę indelio kond.pieno,100 grarškės,truputį citr.rugštelės.
Minkštą sviesta išsukti iki purumo palaipsniui pilant kond.pieną.Varškę pertrinti per smulkų sietelį ir sudėti į sviesto masę.įdėti rugštelės,jei kam patinka mėgstamų kvapų.Viską labai gerai išplakti.Sutepti kremu išvyniotą biskvitą.Tada vėl suvynioti ir padėti bent 2 val. šaldytuvan.Skanaus.
Tik nebeturėjau noro puošt,nes čia viskas daryta šiandien apie 17 val.,todėl labai norėjosi kuo greičiau paragaut,nes ryt į darbą reikia anksti
ot ožkos ko žvengiat gal žmogus namuose desertui valgo kulšis , arba daro saldžiai
JOLKA999 tu aišku nesupyk bet jas čia pamačius nusižvengiau balsu ... oi negaliu
Papildyta:
tai čia bevalgydama ji taip ir iššifravai kas po kiek dėdama ir kaip daroma?
JOLKA999 tu aišku nesupyk bet jas čia pamačius nusižvengiau balsu ... oi negaliu
Papildyta:
QUOTE(GITANA.B @ 2008 11 08, 22:14)
Mes su vyru labai mėgstam "Kuršėnų vyniotinį".Užvakar nusipirkom gabaliuką.Sakau reikia pabandyt iššifruot receptą ir iškept.Ir žinokit gavosi identiškas
tai čia bevalgydama ji taip ir iššifravai kas po kiek dėdama ir kaip daroma?
QUOTE(Lera @ 2008 11 08, 22:23)
ot ožkos ko žvengiat gal žmogus namuose desertui valgo kulšis , arba daro saldžiai
JOLKA999 tu aišku nesupyk bet jas čia pamačius nusižvengiau balsu ... oi negaliu
Papildyta:
tai čia bevalgydama ji taip ir iššifravai kas po kiek dėdama ir kaip daroma?
JOLKA999 tu aišku nesupyk bet jas čia pamačius nusižvengiau balsu ... oi negaliu
Papildyta:
tai čia bevalgydama ji taip ir iššifravai kas po kiek dėdama ir kaip daroma?
Panašiai taip.Etiketėje buvo parašyta kas ieina į viso vyniotinio receptūrą.Tai išmetus visus standiklius tirštiklius ir visokius "E" iššifravau receptą
QUOTE(GITANA.B @ 2008 11 08, 22:14)
Mes su vyru labai mėgstam "Kuršėnų vyniotinį".
O je! As irgi labai megdavau Kursenu vyniotini, kai dar saldumynus pirkdavau tai dabar butinai bus isbandytas!!!! Niam niam
O grybukai kokie faini tik gaila as neturiu formos jiems daryti...
O kazin dar tokiu formu grybukams buna pirkt siais laikais? Labai noriu isigyti, kaip ir vafline vaflines taip pat nerandu Kai nereikejo, tai maciau pirkt, o dabar ner...
JOLKA999, parasyk AZ bea, tai ji istrins foto, as jai visada rasau, jei ka negerai padarau, nes ji turi teise cia viska redaguoti
QUOTE(*tiute* @ 2008 11 09, 09:56)
Oi kaip ačiū už nuorodą. Gavau palikimo keptuvę grybukam kept, tai šiandien reiks užsiimt
QUOTE(GITANA.B @ 2008 11 08, 22:14)
]
Kaip kad pirktas atrodo,labai skaniai žiūrisi
QUOTE(*tiute* @ 2008 11 09, 08:56)
niam,niam......
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 09, 09:06)
O grybukai kokie faini tik gaila as neturiu formos jiems daryti...
O kazin dar tokiu formu grybukams buna pirkt siais laikais? Labai noriu isigyti, kaip ir vafline vaflines taip pat nerandu Kai nereikejo, tai maciau pirkt, o dabar ner...
O kazin dar tokiu formu grybukams buna pirkt siais laikais? Labai noriu isigyti, kaip ir vafline vaflines taip pat nerandu Kai nereikejo, tai maciau pirkt, o dabar ner...
Sako, turguose galima rasti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 08, 20:40)
,O TUOS LELIUKUS NE,BET LELIUKU IDEJA GAL KAM PRAVERS.
kaip fainai atrodo tie leliukai tik cia jau nelabai sladus patiekalas, galetum ideti ir i antrus patiekalus sia ideja
o as jau antra karta dabar kepu sokoladine svajone, vaziuojam pas uosvi tai reik palepinti MB irgi valge ir dziaugesi
Papildyta:
Merginos, gal patarsit...
Kodel man isemus keksiukus is orkaites jie subliuksta pries isimant tokie graus issipute atrode, o tik isemiau ir akyse slugti pradejo temperaturu perdidelis skirtumas?
QUOTE(GITANA.B @ 2008 11 08, 23:14)
Mes su vyru labai mėgstam "Kuršėnų vyniotinį".
butinai isbandysiu,nes viliojanciai atrodo
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 09, 12:47)
man subliuska viskas kas su varske, o keksiukus tai reikia dar orkaitej palaikyti isjungus,kad jie truputi atvestu,kiek as zinau....nu nesu tkia didele kepejele
QUOTE(aguonele @ 2008 11 09, 11:57)
butinai isbandysiu,nes viliojanciai atrodo
man subliuska viskas kas su varske, o keksiukus tai reikia dar orkaitej palaikyti isjungus,kad jie truputi atvestu,kiek as zinau....nu nesu tkia didele kepejele
man subliuska viskas kas su varske, o keksiukus tai reikia dar orkaitej palaikyti isjungus,kad jie truputi atvestu,kiek as zinau....nu nesu tkia didele kepejele
vat turbut tai tiesa, nes prma karta kai kepiau tai palaikiau siek tiek ir grazus gavosi, o si karta staigiai isemiau, nes dar vienas reisas lauke
QUOTE(*tiute* @ 2008 11 09, 06:56)
kaip noriu grybuku,neturiu ir as keptuves,bet galvoju orkaitej formuoti ir kept,kai iskepsiu parodysiu nezinau kada tai bus,bet bus.