QUOTE(RiMami @ 2008 11 07, 21:28)
Ačiū, rugegele, už švilpukus - aš pirmą kartą tokius matau , ta prasme su baltymų įdaru. Esu kartą kažkokius sukinėjus, bet su uogiene... Laaabai gražučiai tavo švilpukai
Cia tokie svilpukai, kur buna pirkt pardese tik as ju naminiu buvau neragavus man atrodo bet naminiai daug skanesni vyras man pradejo aiskint, kad jo mama kepdavo susuktus labai skanius sausainius. Tai sakau gal Svilpukai? Sako, ne, ten susukti tai kai jau pradejau daryt tuos sausainius, supratau, kad tai tikrai tie sausainiai
Nusipirkau cia kuria diena Maximoj tu aromatiniu kvapikliu, ar kaip ten jie, pirkau vanilini ir romo aromata, o vakar apsiziurejau, kad nusipirkus ne siu kvapu, o apelsinini ir migdolu kvapo ir buk tu tokia ziopla
As vakar irgi ziurejau ziurejau i ta morengini torta, jau taip skaniai atrodo ir visi kiti saldumynai superiniai... man sis puslapiukas patinka
O braskes... iskart padvelke vasara.. is kur tokiu metu braskes sakyciau saldytos, bet kad labai jau jos svieziai atrodo nu labai skaniai ir graziai atrodo