keksiukai super atrodo o cia mano tortukas pagal cypciuka "balta juoda"
tik va puosti dar mokytis ir mokytis
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 25, 18:13)
Sakyk Cinside , koks ju skonis , na i ka jie uznesa , i koki kepini ??? is issvaizdos - dziuveseliai , noreciau pabandyti, bet idomu kitu skonio nuomone
Na, jie tokie kieti, traškūs. O skonis tai saldus. Juk moliūgas Juos su arbata "vartot" reikia
Iš esmės, tai čia džiūvėsėliai ir yra. Tik jei skonį lyginant su parduotuviniu, tai visai ne toks
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 25, 18:21)
Aciu Cinside supratau .
SAUNUOLE NERAMUOLE , BET TU IR GREITA , TIK KLAUSE , O JAU YRA , NA PUOSTI ISMOKSI , ATEIS LAIKAS BUS IR VAIKAS
SAUNUOLE NERAMUOLE , BET TU IR GREITA , TIK KLAUSE , O JAU YRA , NA PUOSTI ISMOKSI , ATEIS LAIKAS BUS IR VAIKAS
aciu, vaiku uzteks, su dviem vos susitvarkau geriau kas savaite po torta ir mokaus puost vyras sake kad kiekviena pyraga galesiu puost kad tik nezysciau kad neiseina
Keksiukai su mėlynėmis ir šokoladu
300 g sviesto
200 g cukraus
200 ml grietinėlės
4 kiaušiniai
2 v. š. citrinos sulčių
400 g miltų
2 v.š. krakmolo
3 a. š. kepimo miltelių
½ a.š. druskos
1 a.š. vanilinio cukraus arba ½ a.š. kvapniosios esencijos
150 g susmulkinto juodo šokolado
1 stiklinė šaldytų mėlynių
Sviestą išplakti su cukrum, įpilti grietinėlę, citrinų sultis, išmaišyti, sudėti kiaušinius, vėl išmaišyti. Dalimis berti iš anksto pasiruoštą, persijotą miltų/ krakmolo/ kepimo miltelių/ druskos mišinį. Gerai išmaišyti. Suberti smulkintą šokoladą ir šaldytas mėlynes, atsargiai permaišyti.
P.S. mėlynes dėjau neatšilusias, kad tešla labai nenusidažytų.
Kepti apie 30 min iki 200 C įkaitintoje orkaitėje arba kol gražiai paruduos.
Labai skanūs keksiukai. Iš šio kiekio gaunasi 20 keksiukų.
300 g sviesto
200 g cukraus
200 ml grietinėlės
4 kiaušiniai
2 v. š. citrinos sulčių
400 g miltų
2 v.š. krakmolo
3 a. š. kepimo miltelių
½ a.š. druskos
150 g susmulkinto juodo šokolado
1 stiklinė šaldytų mėlynių
Sviestą išplakti su cukrum, įpilti grietinėlę, citrinų sultis, išmaišyti, sudėti kiaušinius, vėl išmaišyti. Dalimis berti iš anksto pasiruoštą, persijotą miltų/ krakmolo/ kepimo miltelių/ druskos mišinį. Gerai išmaišyti. Suberti smulkintą šokoladą ir šaldytas mėlynes, atsargiai permaišyti.
P.S. mėlynes dėjau neatšilusias, kad tešla labai nenusidažytų.
Labai skanūs keksiukai. Iš šio kiekio gaunasi 20 keksiukų.
Amaretto skonio keksiukai su bruknėmis ir šokoladu
200 g sviesto
200 g cukraus
300 ml pieno
4 kiaušiniai
100 ml Amaretto likerio
400 g miltų
2 v.š. krakmolo
2 a. š. kepimo miltelių
½ a.š. druskos
20 gabaliukų Schogetten Amaretto Trüffel šokolado (aišku galima dėti ir bet kokį kitą, bet man šitą reikėjo sudoroti )
100 ml bruknių (galima ir daugiau aš tik tiek turėjau )
Minkštą sviestą išplakti su cukrum, įpilti pieną, išmaišyti, sudėti kiaušinius, išmaišyti, supilti likerį, išmaišyti. Dalimis berti iš anksto pasiruoštą, persijotą miltų/ krakmolo/ kepimo miltelių/ druskos mišinį. Gerai išmaišyti. Suberti uogas, atsargiai permaišyti.
Pasiruošti 20 formelių (aš turiu 10, tai kepu per du kartus). Išdėlioti tešlą, į kiekvieno keksiuko vidų įdėti po gabaliuką šokolado.
200 g sviesto
200 g cukraus
300 ml pieno
4 kiaušiniai
100 ml Amaretto likerio
400 g miltų
2 v.š. krakmolo
2 a. š. kepimo miltelių
½ a.š. druskos
20 gabaliukų Schogetten Amaretto Trüffel šokolado (aišku galima dėti ir bet kokį kitą, bet man šitą reikėjo sudoroti )
100 ml bruknių (galima ir daugiau aš tik tiek turėjau )
Minkštą sviestą išplakti su cukrum, įpilti pieną, išmaišyti, sudėti kiaušinius, išmaišyti, supilti likerį, išmaišyti. Dalimis berti iš anksto pasiruoštą, persijotą miltų/ krakmolo/ kepimo miltelių/ druskos mišinį. Gerai išmaišyti. Suberti uogas, atsargiai permaišyti.
Pasiruošti 20 formelių (aš turiu 10, tai kepu per du kartus). Išdėlioti tešlą, į kiekvieno keksiuko vidų įdėti po gabaliuką šokolado.
Kaip as uzsimaniau keksiuku ale neturiu formeliu gal kuri naudojat vienkartines popierines formele? Kur perkat?
QUOTE(Fregata @ 2008 10 25, 20:35)
Kaip as uzsimaniau keksiuku ale neturiu formeliu gal kuri naudojat vienkartines popierines formele? Kur perkat?
As pirkau Kaune Arevitoj, bet dar stovi neisbandytos. Ju ten visokiu dydziu buna
nuadojau ir as pora kartu jas,bet nezinau man kazkaip nelabai nes nezinau gal ka nors negerai darau bet man jos issileidzia net jei ir dvejes sudedu
didesnese maximose irgi buna, tescoma firmos, pakuoteje 100vnt. ivairiu spalvu. bet as juos irgi dedu i silikonines keksu formeles.
o va tokiu pas mus nebuna
http://imaginativeic...multi_foil3.jpg
http://imaginativeic...es_football.jpg