Tai kad fainas Zebras
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 31, 20:16)
Cipciuk, gal ir ne toks Zebras, kokio tikėjotės... Bet jis TIKRAI LIEPSNINGAI ŽAVUS
Jus man geriau pasakykit, kaip ta ugni ikuret? As irgi toki aistringa noriu padaryt
Oij as pikta cia turbut pries helouvininiai pokstai man atrodo mano miltai fufelis! Nors auksciausia rusis, bet kakzokie jie man ne tokie, gal del to mano zebras subliusko, ir dabar jei mano keksas subliuks, tai prakeiksiu miltus
As isvedziau toki verdikta ..... : jeigu rudis nusedo , reiskiasi ta tesla buvo per sunki , o per sunki ji del to , kad i ja isidejo kakava , o ji apsunkina tesla . Reiskiasi i balta reikejo dadeti miltu , ir padaryti ja tokio pat sunkumo , kad kiltu vienodai , o kadangi i ja dar isipyle ir sultys , tai ji is vis gavosi lengva. Uztai kakavine nugrmzdo , o baltoji su ruzava pakilo i virsu , nes buvo lengvesnes .....O !!!!!!
Papildyta:
Parodyk ... koki ten miltai...
Papildyta:
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 31, 19:43)
As isvedziau toki verdikta ..... : jeigu rudis nusedo , reiskiasi ta tesla buvo per sunki , o per sunki ji del to , kad i ja isidejo kakava , o ji apsunkina tesla . Reiskiasi i balta reikejo dadeti miltu , ir padaryti ja tokio pat sunkumo , kad kiltu vienodai , o kadangi i ja dar isipyle ir sultys , tai ji is vis gavosi lengva. Uztai kakavine nugrmzdo , o baltoji su ruzava pakilo i virsu , nes buvo lengvesnes .....O !!!!!!
Papildyta:
Papildyta:
Tai recepte parasyta, kad i balta reikia ideti dar 2 saukstus miltu, na ten kur ka det, tai parasyta 2,5 stikl.miltu+2 sausktai miltu _
Bet Jus cia ir suraitet moksliskai
Miltai tai tokie kokius pastaruoju metu perku, ir visad viskas buvo gerai, iki siol. As perku Favorite. Bet anskciau viskas buvo gerai
tai, man atrodo, originaliame recepte taip ir parasyta, kad reikia dadeti miltu , oi, rugegele23, ta pati parase,
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 31, 19:48)
Tai tuos as dadejau , bet juk paskui isipila sultys ir ta tesla vel suskysteja , tai reikejo dar dadeti .... ot as ziopla
Va va, man kai sultys isipyle, tai ta tesla suskystejo, tai as dameciau miltu dar ir tada s gavosi. O pirma karta kai dariau, tai be sulciu, tik i mineralini truputi imaisiau citrinos rugsties.