TAIP , paprastoj didelej skardoj kuri buna kai pirkot plytele, tik ji buna didele , tai is folijos istieskite norimo dydzio ( tokio kokio kepsite biskvita ) , uzlenkite jos krastelius po pora centimetru , na padarykite tokia lygtai skardele , tik paskui butinai itieskite kepimo popieriu .
O matmenys mazdauk tokie kai rasiau ( pas mane labai plati plytele )
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 25, 14:00)
TAIP , paprastoj didelej skardoj kuri buna kai pirkot plytele, tik ji buna didele , tai is folijos istieskite norimo dydzio ( tokio kokio kepsite biskvita ) , uzlenkite jos krastelius po pora centimetru , na padarykite tokia lygtai skardele , tik paskui butinai itieskite kepimo popieriu .
aciu jums , baigiu darba varau i maxima ir namo bandyt kept, jei kas gausis butinai imesiu
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 25, 11:23)
Ziuriu ir tu iskloji popieriu i tas formele , grazios jos , bet jei be popieriaus tai sakutes -neisgramdysi
Zinai cipciukai, as tai niekada nekloju tu popieriu, o iv. blekutes ir tef.ir ne istepu labai plonai taukais kiaulienos, bet taip, kad vos blizgetu ir pabarstau miltais, o miltu pertekliu tiesiog stipriai iskratau, nu nera pasitaike, kad kas nors neiskristu is blekuciu, ar formeliu
senai bebuvau cia
rodausi
keksiukai :
ir obuoliu pyragas
rodausi
keksiukai :
ir obuoliu pyragas
laukine noreciau keksiuku recepto
QUOTE(astute_k @ 2008 10 25, 10:23)
Mėgstu pyragus su obuoliais
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 25, 11:23)
OWLY .... didelis aciu uz temele
Situs pyragiukus daznai kepu , purus , neriebus grynai kaip tavo , aciu , kad priminiai , reiks issikepti .
Na kodel nekokybiskos nuotraukos ? labai aiskios net biskvito buebuliukai matosi
Ziuriu ir tu iskloji popieriu i tas formele , grazios jos , bet jei be popieriaus tai sakutes -neisgramdysi
Situs pyragiukus daznai kepu , purus , neriebus grynai kaip tavo , aciu , kad priminiai , reiks issikepti .
Na kodel nekokybiskos nuotraukos ? labai aiskios net biskvito buebuliukai matosi
Nėr už ką Nuotraukos nekokybiškos, nes darytos vakare, fotografuota su blicu ir apšvietimas prastas buvo Esu reikli sau fotografijoj, tai kai žinau, kad galima išgaut geresnės kokybės nuotraukas, tai taip ir parašiau
Aha, visada iškloju Ir dar pradėjau tept lydytu sviestu, tada ir prie popieriaus nė trupinėlis neprilimpa Nepamenu kas rašė, bet ačiū už patarimą
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 25, 11:57)
turim nauja temele! aciu autorei
QUOTE(Srove @ 2008 10 25, 14:16)
Zinai cipciukai, as tai niekada nekloju tu popieriu, o iv. blekutes ir tef.ir ne istepu labai plonai taukais kiaulienos, bet taip, kad vos blizgetu ir pabarstau miltais, o miltu pertekliu tiesiog stipriai iskratau, nu nera pasitaike, kad kas nors neiskristu is blekuciu, ar formeliu
Man nepatinka kai būna miltuota kepinių apačia, tai dėl to iškloju popierium
QUOTE(laukine @ 2008 10 25, 13:29)
wow kokie keksiukai... kokios grazios dekoracijos cia su kokiu nors glajum ir sablonais (ta snaige ) padaryta?
QUOTE(laukine @ 2008 10 25, 14:29)
keksiukai :
laukine, labai gražiai papuošti keksiukai Bet kitą kartą prašom kartu dėti ir receptą
QUOTE(pandora2006 @ 2008 10 25, 14:41)
laukine noreciau keksiuku recepto
cia is dr. oetcer paruostos mases jie kepti citrininio skonio : man labai jie patinka, ir visada gaunasi tereikia kiausiniu, vandens ir aliejaus
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 25, 15:36)
wow kokie keksiukai... kokios grazios dekoracijos cia su kokiu nors glajum ir sablonais (ta snaige ) padaryta?
paisiau pati . is Uk parsiveziau va tokio gerio
tai is tu tiubeliu lengva bet ka nupiesti
QUOTE(Owly @ 2008 10 25, 15:36)
laukine, labai gražiai papuošti keksiukai Bet kitą kartą prašom kartu dėti ir receptą
QUOTE(laukine @ 2008 10 25, 15:34)
cia is dr. oetcer paruostos mases jie kepti citrininio skonio : man labai jie patinka, ir visada gaunasi tereikia kiausiniu, vandens ir aliejaus
super dalikelis, ypac vaiku gimtadieniams