Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

Šeštadienį vyro gimtadienis. tai kepu torčiuką iš jūsų receptų. Bet kaip sakoma iš kelių receptų perdarau taip, kad vyrui įtiktų. Tai bus ananasinio torto biskivitas. Šiap ji pervadinsiu apelsininiu. Ir pertepimo noriu jogurto su apelsiniai. Ir labai norisi, kad gerai gautusi. Tai ieškau patarimų. smile.gif
Atsakyti
Dr.Oetkher labai stipri zelatina !!!!
Paprastos dek pusantro sauksto , cia normalus kietumas , na jei nori kaip rasiai kad " tvirtai sustingtu " - dek du , bet ir tai , nu kaip galima tiksliai pasakyti , juk kiekviena zelatina vis kitokia pagal stipruma , o tu riusiu gal 20 yra doh.gif
Pavyzdziui as naudoju ta baltaja - pacia stipriausia , tai jos is vis mazai reikia deti , gal ir saukstelio uztektu smile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
TAI , KAD JIS ZALIAS unsure.gif
Atsakyti
Ačiū merginos!!! 4u.gif
Atsakyti


Ryt bandysiu kept cipciuko Morenginį tortą, bet noriu paklaust kaip su to šokolado ištirpinimu g.gif man pastoviai kažkokia nesąmonė gaunas doh.gif Gal kažkaip spec. tirpinat šokoladą? Beja, ar galima pienišką, nes juodo nelabai mėgstu tongue.gif
Atsakyti
Odabar gal sokti uzsimaniai ? hihihi.gif
Papildyta:
Tai aisku , kad galima , kad ir balta irnesakyk.gif
Okas tau darosi su tuo sokoladu ????
Papildyta:
MeGu cia tavo vyrui , gimtadienio proga tongue.gif user posted image
Atsakyti
Kepiau mažiukus palmjerus wub.gif

Mini Palmjerai

[attachmentid=163495]

Reikia:
4 maži lakštai sluoksniuotos tešlos
0,5 st. cukraus,
1 a.š. cinamono,
1 apelsino žievelė nutarkuota smulkia tarka

Atšildome teškos lakštus. Cukrų, cinamoną ir apelsino žievelę sumaišome. Pilame šaukštą su kaupu ant vienos lakšto pusės, paskirstome ir pakočiojame, kad cukrus nenubyrėtų. tą patį padarome ant kitos pusės. Sulankstome lakštą. Sulankstytus lakštus dedame į šaldymo kamerą 15-20 min. Orkaitę įkaitiname iki 180-190 laipsnių. Tešlą supjaustome plonomis juostelėmis, abi puses dar pamirkome į likusį cukrų. Kepame kol apačia karamelizuosis, tada apverčiame ir pakepame iš kitos pusės.
Labai skanūs sausainiukai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 30, 19:15)
O kas ten per antras gabalas ???? unsure.gif

Ledai ten.
Atsakyti
[quote=cipciukas,2008 10 30, 20:47]
Tai aisku , kad galima , kad ir balta irnesakyk.gif
Okas tau darosi su tuo sokoladu ????
Papildyta:

tai, kad šokoladas gumulais sušoka ir nėra jis tokas skytas kad tekėtų doh.gif doh.gif
Atsakyti
Na ...ant vienos plyteles (100g.) ipilk du tris saukstus pieno ar vandens , sokoladas su dubeneliu statomas i kita inda su karstu vandeniu , ir kai tik issilydo ( pastoviai maisant) iskarto isimamas is karsto vandens ir gerai issukamas , neissigaskite , kad truputi lygtai sutrauke , smarkiai sukite i viena puse ir jis issilygins , tas pats ir su baltu .
Nereikia , kad vanduo virtu , uztenka , kad jis butu karstas .
Atsakyti
rugegele23,zebras labai puikus,viskas ten pavyko wub.gif

Ugnužė,palmjeru tikrai pasivaišinčiau,bet kad jau vėlu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2008 10 30, 20:50)
Kepiau mažiukus palmjerus  wub.gif

imu prie kavos,labai skaniai atrodo 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vyras mano Zebro net neragavo smile.gif sako, ar skanu. sakau tai aisku. paragavo, tai sukirto vos ne puse sirdeles (dar kepiau nedidele sirdele) biggrin.gif
Atsakyti