As irgi pasidalinsiu vienu obuoliu pyrago receptu is interneto platybiu, nes atsibodo tik ziureti
(kazin, nebuvo dar tokio?
)
Obuolius supjaustyti skiltelem, deti razinas, vanilini cukru, cinamona, 40 g, sviesto, galima cukraus, ir viska puode truputi apvirti.
Teslai 150 g, miltu, 150 g. rudo ar balto cukraus, 100 g maltu migdolu ir 150 g. sviesto tiesiai is saldytuvo. Visus ingridientus, isskyrus cukru, maisyti kol pasidarys tokie kaip trupiniai, bet labai neminkyti, kad sviestas neistiztu. Deti cukru, ismaisyti. Tada i kepino skarda deti apvirtus obuolius, ant virsaus situos trupinius ir kepti apie 40 min 200 laipsniu C.
P.S. Obuolius galima sekmingai pakeisti kitais vaisiais, kaip kad sioje nuotraukoje. Cia dariau su bananais, razinom ir vakuotom vysniom