taip,jau cypsiukas atsake uz mane. .vaisinau drauge tais rutuliukais,mane kad is pardes,tik minkyti reikia rankom.
As vel kepu Zebra. Bet kad jau teslos gavosi tai dejau i dvi formas, nes vienoj man jau pradejo susiliet sluoksneliai. Dejau ir citrinos sulciu, ir siek tiek daugiau cukraus, ir miltu daugiau, tai gal daugiau teslos ir gavosi paziuresim kaip si kart bus skonis
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 30, 10:45)
As vel kepu Zebra. Bet kad jau teslos gavosi tai dejau i dvi formas, nes vienoj man jau pradejo susiliet sluoksneliai. Dejau ir citrinos sulciu, ir siek tiek daugiau cukraus, ir miltu daugiau, tai gal daugiau teslos ir gavosi paziuresim kaip si kart bus skonis
O tu, kaip pastebejau, visur citrinos sulciu deti, jei klystu, atsiprasau is karto
Megsti, kai rugstele jauciasi?
Mano skonio receptoriai kazkaip citrinu nepernesa
QUOTE(Masiania* @ 2008 10 30, 10:57)
O tu, kaip pastebejau, visur citrinos sulciu deti, jei klystu, atsiprasau is karto
Atvirai pasakius as citrinos nelabai megstu kepiniuose, bet pvz rugstele priduoda siek tiek skonio. As visai nepernesu citrinos zieveles skonio. Va kad ir dabar Zebras (jo recepete itraukiamos citrinos sultys), gavosi labai skanu, bet... jis neiskilo, arba labai mazai iskilo... is pradziu gumbai pradejo kilt, paskuij ir tiek susilygino su visu pavirsium, ir gavosi plonas. Nors skanus. Kita forma kepu, ziuresim kas ten gausis. Pirma karta geriau buvo...Dabar tai toks dregnas, su skoniu.. nu bet vaizdelis... idesiu foto paskuij, kai kita forma iskeps.
Na va, matau kas darosi su kita forma. Is tos pacios teslos viska dariau, o kaip iskilo antroje formoje!!! Nu fantastika, kad tik nesukristu manau padariau tokia isvada, pagal savo dvieju kartu kepima : reikia geriau kept mazesnej formoj. As siaip mamai kepiau i darba nestis, tai ta sirdutes fomos duosiu
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 10 30, 11:30)
taip,jau cypsiukas atsake uz mane. .vaisinau drauge tais rutuliukais,mane kad is pardes,tik minkyti reikia rankom.
as cia vis apie juos pamastau tai koks kiekis sausainiu turi buti.. juk rududu tai skystokas bus tai kaip juos ten po suminkyti....
gi jau rasiau anksciau,sausainiu apie puse kg ,gal truputi ir maziau.sausainius sutrupink smulkiai,dek riesutus,jei megsti,supilk rududu,pas mane jis buvo labai tirstas,beveik nebego is indelio,ir viska gerai suminkyk rankom.tikiuosi dabar aisku .skanaus
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 30, 12:14)
bet uztat labai zebriskas
QUOTE(Masiania* @ 2008 10 30, 12:34)
bet uztat labai zebriskas
Jis ir skanus gavosi, net labai, ale koks subliuskes ana kart viskas beveik gerai buvo. na kaip sakoma, visada gi negali sektis
as ir kai kepiau zebriuka gavosi siubliuskes, kazin kodel
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 10 30, 13:19)
gi jau rasiau anksciau,sausainiu apie puse kg ,gal truputi ir maziau.sausainius sutrupink smulkiai,dek riesutus,jei megsti,supilk rududu,pas mane jis buvo labai tirstas,beveik nebego is indelio,ir viska gerai suminkyk rankom.tikiuosi dabar aisku .skanaus
aciu.. kazkaip nemaciau.. tik foto pamaciau ir parasiau iskarto...