. sausainiai selga,riesutai,rugstele ir rududu.
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 29, 00:39)
BEZE:
Labai megstu pirktini beze, ir nudziaugau suradus Jusu recepta. Ir tikrai jis kepe 5 val? Ujei.. gal cia rasybos kokia klaida? O jei taip, tai kodel, gal plonesnius daryt?
Isbandzius esu pora jusu pyragu -
Superiniu Jus cia, mergaites, ideju pametejat, nekalbu jau apie vaizdus
Cipciuk,kaip noooooooriuuuuuu to torto,dabar cia!!!! Reikes ismegint prie progos,paskutiniu metu darau progoms tiktai.bet arteja halloweenas tai turiu ideju
Kaip cia skanu pas jus,mergaites...visoms uz sedevrus po As tai megstu viska,kas greit gaminasi,nes neturiu kantrybes Bet po jusu kepiniu,tai reiks ryztis
mamytes gal zinot ZAGARELIU recepta
QUOTE(gudytejol @ 2008 10 29, 11:45)
mamytes gal zinot ZAGARELIU recepta
Mano mama pagal kazkoki kepe, ir pilna knygose mano tu zagareliu receptu, ale reikia eit paieskot, nes ir pati kazkaip uzsimaniau senus laikus prisimint, kaip mama juos kepe..
[quote=cipciukas,2008 10 29, 12:44]
Pas mane jokios klaidos - dziuvo 5 valandas , nes vis baltas buvo ir prie pirstu lipo ir padidinau karsty iki110c.[quote=cipciukas]
tada as gal i svecius geriau? Tokia, tarkim, kaimyne tai itariu daznai lankyciau, fantazija ijungt tik reiktu, kad suglvot priezasti ko tiek daznai einu
Pas mane jokios klaidos - dziuvo 5 valandas , nes vis baltas buvo ir prie pirstu lipo ir padidinau karsty iki110c.[quote=cipciukas]
tada as gal i svecius geriau? Tokia, tarkim, kaimyne tai itariu daznai lankyciau, fantazija ijungt tik reiktu, kad suglvot priezasti ko tiek daznai einu
Nu ir kepat,moteros šaunuolės
cipsiuk,tortas gražutis,geriau ir aš į svečius,negu tiek kept
ir Jolka,kad skanumynų pridėjus niam,niam
cipsiuk,tortas gražutis,geriau ir aš į svečius,negu tiek kept
ir Jolka,kad skanumynų pridėjus niam,niam
Zebra, jauciu, kad su dieta pradejai draugauti ar namiskius is namu kur issiuntei , kad senokai nematyt tavo skanumynu
QUOTE(Inočka @ 2008 10 29, 13:11)
Zebra, jauciu, kad su dieta pradejai draugauti ar namiskius is namu kur issiuntei , kad senokai nematyt tavo skanumynu
neišsiunčiau,ne....neužsikabinu ant kabliuko,ką čia tokio pagaminus.Mažius neramus laaaaaaaabai.Tai va sėdžiu prie ekrano,ir laižau jūsų padarytus skanėstus
nu jau cipciuko tortas.... nerealus