Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 10 31, 17:59)
tai, kad jau yra pmočiutės albumas  thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 31 spalio 2008 - 18:18
QUOTE(irmulia @ 2008 10 31, 17:55)
Kol kas  yra HappyLadybird* galerija  - albumas, mano (irmulia) ir pora informacinių  g.gif 

jau sukurtas  mirksiukas.gif  vadinasi pmociute albumas - galima jį pervadinti  ir jau porą darbų nuotraukyčių įkėliau iš šios temos  mirksiukas.gif  (jas irgi gali moderuot (trinti, palikti ir t.t.t.)

Ačiū. Jaučiu užsiknisiu aš su tuo albumu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2008 10 31, 20:56)
Ačiū. Jaučiu užsiknisiu aš su tuo albumu lotuliukas.gif

neužsiknisit, ir iš ten galėsit savo nuotraukėles įdėt į SM smile.gif
Atsakyti
o kaip sukelt jau čia sudėtas foto į mūsų albumą? (foto tai imtos iš neto...).... Sukūriau albumą Pati pradžia ir ten reik sukelt foto iš pirmos žinutės...
Atsakyti
štai, gražiau perfotkinau savo pirmąją dėželę biggrin.gif
http://flickr.com/ph...ird/2989774516/
Papildyta:
QUOTE(laurechka @ 2008 10 31, 21:34)
o kaip sukelt jau čia sudėtas foto į mūsų albumą? (foto tai imtos iš neto...).... Sukūriau albumą Pati pradžia ir ten reik sukelt foto iš pirmos žinutės...

reikia tas nuotraukas iš pradžios nusikopinti į savo kompo kokį aplankalą ir poto iš to aplankalo sukelti nuotraukas į tą albumą. o kaip įkelti nuotraukas yra paaiškinta. biggrin.gif

aš jau keliu tas nuotraukėles, jūs nebekelkit biggrin.gif

štai jau viską sukėliau iš pirmos žinutės mirksiukas.gif

dar sukelsiu nuotraukėlių į kitų albumus (jeigu galima) iš pirmos temos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyLadybird*: 31 spalio 2008 - 19:59
Kadangi dar neturiu iš ko gaminti atvirukų, tai nutariau patobulinti pačią pynimo techniką, t. y. bandyti, kad pynimo ažūras būtų , kiek įmanoma, panašesnis į med. vytelėmi pintų daiktų ažūrą. Gal einu nufotografuosiu ir atsiųsiu jums pažiūrėti. Aišku, pinasi truputį lėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
thumbup.gif kantriai lauksim kantriai, juk kaip smagu pamatyti naujoves iš laikraštinių vamzdelių - pmociute - suintrigavai bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
gal nuotraukoj ir nelabai matosi skirtumas, tačiau natūroj -gerai matosi (na gal tik man. Ir pelėdai savi vaikai gražūs lotuliukas.gif ). Tiesiog stengiuosi, kad vytelės nesusiplotų, o ir liktų apvalios
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2008 10 31, 23:14)
thumbup.gif  kantriai lauksim kantriai, juk kaip smagu pamatyti naujoves iš laikraštinių vamzdelių - pmociute - suintrigavai  bigsmile.gif

Na tu gal tikėjaisi kokio kiauraraščio ažūro, tačiau tai tik "pagrindinis pynimo tongue.gif raštas"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 31 spalio 2008 - 22:16
[quote=HappyLadybird*,2008 10 28, 19:39]
Na štai, užbaigiau savo pirmą blyną dėželę.
Dangtelio nebedariau, nes tos medžiagėlės gražiai papuošė kraštus smile.gif
Dažiau su pinotex'u. Sorry už kokybę - vis nepasikraunu fotiko biggrin.gif
Jūsų nuomonė - ar labai tas blynas prisvilęs? biggrin.gif

Gal kuri žinot, ar dažant PINTEXU reikia dar papildomai lakuoti? Aš dažau BEICU ir lakuoju. Beico labai didelė išeiga. Ir dar: ar kuri lakuojate purškiamu laku (kaip parodyta kai kuriose internetinėse nuorodose)? Kokia tokio lako kaina? Va kiek klausimų prinoko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 31 spalio 2008 - 22:45
Senukuose radau keletą purškiamų lakų :

Kaina: ~ 20lt skirtas dažytiems paviršiams apsaugoti.
user posted image

Kaina: ~16 lt lakas automobiliui.
user posted image

Kaina: ~13 lt Skirtas vidaus ir lauko darbams. Apsaugo metalą nuo oksidacijos. Džiūsta 24val.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 31 spalio 2008 - 23:36
[quote=irmulia,2008 11 01, 00:31]
Senukuose radau keletą purškiamų lakų :
Kaina: ~ 20lt skirtas dažytiems paviršiams apsaugoti.

Kaina: ~16 lt lakas automobiliui.

Kaina: ~13 lt Skirtas vidaus ir lauko darbams. Apsaugo metalą nuo oksidacijos. Džiūsta 24val.
Ačiū, naktibalduke. drinks_cheers.gif O tu pati ar bandei purškiamu lakuoti?
Atsakyti
pmočiute, labai gražiai atrodo kai vytelės nesuplotos smile.gif
Atsakyti