Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

QUOTE(laurechka @ 2008 10 31, 12:15)
irmulia, tai sukurk picasoje wink.gif viska taip pat palik kaip cia, o sita istrinsim wink.gif Tinka?

Galiu mirksiukas.gif tikrai nesunku tai padaryti mirksiukas.gif

O čia Jums truputis įdėjų, ką dar galima iš laikraščių nupinti mirksiukas.gif (foto pasididina)

user posted image
Atsakyti
Nu sauniai sugalvojot merginos su internetiniu albumu thumbup.gif .

O as neprisedu niekaip prie pynimu. Prisukau jau nemazai, bet vis neprisiruosiu pinti.
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2008 10 30, 14:33)
A6 vienai forumietei patariau sukant virbalą ar (kt.) dėti smailesniu kampu. Parašė, kad gerai gavosi. Pabandyk.
Papildyta:
user posted image
Apatinę reiks perdažyti cool.gif

Nu kaip fainai tos dėžutės ten atrodo šakes thumbup.gif aš ką tik pamatau man jau irgi prisireikia. Nu nieko nebus reik greičiau pabaigti savo knygą skaityt ir kibti į darbą nes dabar nei "nušauta" nei "pakarta" noriu pabaigti knygą skaityt o rankos niežti kaip nori pinti krepšelius doh.gif

QUOTE(myliuvasara @ 2008 10 30, 16:31)
olia lia thumbup.gif  pmociute kaip visada thumbup.gif
happy.....  saunus darbelis thumbup.gif neblogai,laukiam dar 4u.gif
pasidariau dezute nuotraukom susidet ax.gif  blush2.gif truputi nekaip gavosi,bet bus gerai irnesakyk.gif

Papildyta:
UI AR NE PER DIDELES TIK FOTKES,O TAI GAUSIU I KAILI NUO MODERATORIU doh.gif  g.gif  ohmy.gif  box.gif

Nu labai daili dėžutė thumbup.gif tik man atrodo kad geriau reikėjo tą pinimą užlenkti vidun kad kai uždarai nesimatytu raudono audinio. Bet šeip jis akių nebado tikrai graži gavosi o kodėl tu sakai kad nekaip g.gif man labai šauni

Albumo mintis tikrai puiki kas padaro daug darbelių ir deda daug nuotraukų. Labai faina thumbup.gif ir plius labai patogu kai sumanai pasižiūrėti visas vienoje vietoje randi bigsmile.gif Grei ir aš prisijungsiu prie jūsų auksarankės bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 31 spalio 2008 - 12:51
Jau sukurtas albumas:

Laikrastapynio albumas Picasoje

Prisijungimo vardas: laikrastapynis@gmail.com (auksarankes jau buvo uzimtas doh.gif )
Slaptažodis: smpynejos

Ten bus galima pvz. sudėti pradžiamokslį : kaip sukti vamzdelius, kaip pinti ir pan.

Taip pat galite susikurti savo darbelių albumus : viename albume galima patalpinti iki 500 nuotraukų

Nuotraukas galima kelti rankiniu būdu po 5 vienu metu , arba visas iš karto ( tiesiog pertempdami iš komp. failo į picasa nuotraukų kėlimo laiką) ( jei atsisiųsite Picasa nuotraukų kėlimo programą į savo kompiuterį) mirksiukas.gif

Papildyta:
Taip pat galima palikti ir įrašus, pvz. kokius kometarus po kiekviena foto thumbup.gif

Bet kokiu atveju albumas Picasoje jau sukurtas, tad Jums spręsti, kruis bus patogesnis - tuo ir naudokitės. mirksiukas.gif

Jei iškiltų klausimų kaip naudotis Picasos albumu- tai drąsiai klauskite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 31 spalio 2008 - 15:06
Nu va, nepasitarnavo albumas manasis biggrin.gif
dėkoju irmuliai už sukurtą picasa albumą. smile.gif
džiugu, kad jums mano įdėja patiko thumbup.gif
bėgu aplankalą kurtis bigsmile.gif

nu žinokit nesuprantu kaip ten albumą sukurt doh.gif doh.gif gal galit paaiškint? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyLadybird*: 31 spalio 2008 - 13:25
QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 10 31, 13:18)
nu žinokit nesuprantu kaip ten albumą sukurt  doh.gif  doh.gif  gal galit paaiškint?  biggrin.gif

Prašom mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tęsinys: biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 31 spalio 2008 - 14:53
dėkui už tokį aiškų paaiškinimą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 10 31, 15:01)
dėkui  už tokį aiškų paaiškinimą  thumbup.gif

Nėra už ką - smagu, kad pasitarnavo ši instrukcija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 10 31, 16:02)
Nėra už ką - smagu,  kad pasitarnavo ši instrukcija  mirksiukas.gif

Irmulija, nežinau, ar man pavyko
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2008 10 31, 16:20)
Irmulija, nežinau, ar man pavyko

Kol kas yra HappyLadybird* galerija - albumas, mano (irmulia) ir pora informacinių g.gif

jau sukurtas mirksiukas.gif vadinasi pmociute albumas - galima jį pervadinti ir jau porą darbų nuotraukyčių įkėliau iš šios temos mirksiukas.gif (jas irgi gali moderuot (trinti, palikti ir t.t.t.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 31 spalio 2008 - 17:00
QUOTE(irmulia @ 2008 10 31, 18:55)
Kol kas  yra HappyLadybird* galerija  - albumas, mano (irmulia) ir pora informacinių  g.gif  jei nesigaus tai, brūkštėlk - sukursim bendromis jėgomis  pmociute albumą mirksiukas.gif

tai, kad jau yra pmočiutės albumas thumbup.gif
Atsakyti