Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

Mano dėžė pinasi kaip sviestu patepta. biggrin.gif šiandien jau nemažai padariau, kokios 4 dienos ir bus padaryta. bigsmile.gif
Atsakyti
Radau dar dvi nerodytas dėžutes. Gal pravers gimdant kokią idėją bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2008 10 31, 01:16)
Radau dar dvi nerodytas dėžutes. Gal pravers gimdant kokią idėją bigsmile.gif

Tai, kad man nerodo nuotraukėlės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 31 spalio 2008 - 11:24
man ir nerodo,bet taip kartais buna,paskui vel rodo
Atsakyti
Sveikutės
Sukūriau pynėjų galeriją per photobucket.com
manau niekas nesupyks, nes dažnai pradingsta nuotraukėlės, ar nežino kas nors kaip nuotrauką įkelt, o va čia susikursim kiekviena po savo aplankalą ir galėsime dėti nuotraukėles smile.gif tikiuosi įdėja patiks, o jeigu ne - ką padarysi ax.gif

nick'as: Auksarankes
password'as: pynejos

taip pat reikalavo el.pašto tai sukūriau ir el.paštą auksarankes@langasiateiti.lt
password'as: smpynejos

tikiuosi nebus apgavikų ir sukčių,kurie sumastys užeiti į mūsų galeriją ir ištrinti darbelių nuotraukėles mirksiukas.gif

p.s.: tai ne reklama tai tik mūsų rankdarbių galerija mirksiukas.gif

(nepamirškite susikurti savo aplankalo, taip pat nepamiškite pavadinti jo taip kaip esate pasivadinę SM) smile.gif
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 10 31, 12:08)
Sveikutės
Sukūriau pynėjų galeriją per photobucket.com
manau niekas nesupyks, nes dažnai pradingsta nuotraukėlės, ar nežino kas nors kaip nuotrauką įkelt, o va čia susikursim kiekviena po savo aplankalą ir galėsime dėti nuotraukėles  smile.gif tikiuosi įdėja patiks, o jeigu ne - ką padarysi  ax.gif

password'as: pynejos

taip pat reikalavo el.pašto tai sukūriau ir el.paštą auksarankes@langasiateiti.lt
password'as: smpynejos

tikiuosi nebus apgavikų ir sukčių,kurie sumastys užeiti į mūsų galeriją ir ištrinti darbelių nuotraukėles  mirksiukas.gif

p.s.: tai ne reklama tai tik mūsų rankdarbių galerija  mirksiukas.gif

(nepamirškite susikurti savo aplankalo, taip pat nepamiškite pavadinti jo taip kaip esate pasivadinę SM)  smile.gif
thumbup.gif

Tai aš turėčiau daryti taip: eiti į tą potobukl/ com. po to įvesti vardą, slapyvard., susikurti aplanką "pmociute" ir ten susikelti savo nuotraukas? ar taip?
Atsakyti
taip, pmociute wink.gif Aš jau susikūriau, tik foto vėliau įkelsiu... Reik susirankiot iš kitur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2008 10 31, 12:45)
Tai aš turėčiau daryti taip: eiti į tą potobukl/ com. po to įvesti vardą, slapyvard., susikurti aplanką "pmociute" ir ten susikelti savo nuotraukas? ar taip?
Aš angliškai nė bum-bum. Po jau mano aprašytų žingsnių, atsikliuvau lange, kur man tamsus miškas. Gal aš jau senoviškai :lotuliukas:Lauksiu, kol atvažiuos kuri nors dukra ar žentas ir man paaiškins. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 31 spalio 2008 - 12:08
kai nueini į www.photobucket.com dešinėj pusėj yra login, ten i username vedat Auksarankes, o į pasword- pynejos. Aš jums sukursiu jūsų aplankalą wink.gif
Atsakyti
O ne paprasčiau būtų Picasoje sukurti tokį albumą? g.gif ten ir lietuvių kalba (kam sunkokai su anglų - tai liuks išeitis) ir labai didelė talpa (tikrai užteks visiems šių darbelių foto ir dar liks) ir pats albumo tvarkymas yra labai patogus bigsmile.gif

Pati turiu nemažai savo albumų ten sukūrusi ir esu labai patenkinta Picasa thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 31 spalio 2008 - 12:11
QUOTE(laurechka @ 2008 10 31, 13:03)
kai nueini į www.photobucket.com  dešinėj pusėj yra login, ten i username vedat Auksarankes, o į pasword- pynejos. Aš jums sukursiu jūsų aplankalą wink.gif

Ką aš be jūsų, mano Angelai sargai daryčiau? mirksiukas.gif
Atsakyti
irmulia, tai sukurk picasoje wink.gif viska taip pat palik kaip cia, o sita istrinsim wink.gif Tinka?
Atsakyti